-> darklord: ha neska sem te videl ráno o pul 7 na semilasu z rapidem jiank tay porad snih rano teplota -13 snih se drzí zitra vecer se jede jezdit na letiste nebo k hypernově
Tak ráno už jsem se taky trochu sklouznul cestou do Plzně, ale je to spíš prašan, takže to žádná brutální klouzačka nebyla. Je to dost rozsolený, ale celkem náhodou jsem jel po vedlejší cestě a ta příjemně klouzala. Decánko, protože sníh byl dost odvátý předchozími auty, ale lehce přimrznuto bylo. Takže žádný velký klouzání, spíš jízda vyšší rychlostí na hranici (za hranicí ) smyku
vcera v kromerizi naprosta kalamita .. ucpany celej tah pres mesto osobne sem videl dve havarky..(jedna celni.. jeden prelitl ostruvek)a treti udajne na kruhaci... a malem to jeden me naboril rapida...
mno aspon sem si zajezdil bokem schoval arc do sklepa a nasadil plechace... a davejte opravdu pozor je to svinsky..
-> Klubko_: moj car s motorom tam kde ma byt stoji pod plachtou na spalkoch,nestihli sme nastriekat ale dobre aj tak...to na fotke je spotrebak bez stk
-> Borin - Král tuzerů 16.12.09 18:48:08: tak to v tom případě už vůbec nechápu, to jsou Třebechovice asi nějaká anomálie holt vyjímka potvrzující pravidlo
-> Nwkt: Tak tohle se potrénovat na konkrétním povozu, já si to bez cvičení na nouzovém letišti taky nedovolím, ručku v provozu používám, tohle jen když cítím velkou "jistotu". Jinak s matem je to mnohem snažší než s manuálem.
→ afro100: ono kromě standartních ovladačů lze nainstalovat i funkci levá noha na brzdovém pedálu.S tim mam neblahé zkušenosti, nemá takovej cit jako pravá
-> Hurdis: ked som potiahol rucku a auto slo do smyku tak som musel vyslapnut spojku, inak to neslo zrovnat do smeru aky som chcel ja ... (chyba bude dakde medzi pedalom a sedackou s predokolkou jazdim par tyzdnov tak si este zvykam )
tak som zvedavy na zajtra rano zacina to tu byt cim dalej lepsie :o)
btw: som sa troska sklzol na predokolke a nie je to ono, dalo by sa povedat ze to driftuje ale chyba mi u toho ten prejazd zakrutou s nohou na plyne ...