skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> suri: aha ja som mal defekt v zime krasny 3cm dlhy klinec hehe
-> dragons44: už druhý toho roku , ale môj nie , môj bol len ten prvý , a teraz ani neviem čo je , možno to niekto sfúkol
-> suri: ako casto mas defekt ?
-> dragons44: ja neviem , možno je to normálny defekt ,ale nevidí sa mi to už
-> Vojtisek: stare je niekedy lepsie ako nove :) niet nad staru kvalitu 

-> dragons44: ano, konečně dostala mrcha za vyučenou. Jo, už se smát nebude, že mám starýho "čoudícího" Favorita s původním motorem

-> Vojtisek: HTP ??
Moje to sice není, ale kamarádka mé přítelkyně má na Fabii najeto 86 000 km, a už má KO ventily a tlaky, hádejte co má za motorizaci?

-> suri: aha a vies kto ?? a preco ti to vlastne robia ??
-> dragons44: niekto má na tých defektoch podiel
-> suri: co kdo dostane nepochopil som ?? 

-> dragons44: je , vidíš to , zase niekde auto má ísť a zase má defekt , niekto tu dostane asi po hube
-> suri: aj to je pravda
-> dragons44: škoda je dobrého človeka
-> suri: to ano ale nebola by toho skoda ?
-> dragons44: do šrotu sa to dá dať vždy :D
-> suri: 

-> dragons44: nech sa vetrá , kašlať doň
-> suri: jaj no jasne chapem ale treba raz za cas aj to auticko prevetrat nech nestoji , to mu neroby dobre 

-> dragons44: nie je kam a ani nálada
-> suri: a preco nejazdis ?? ja som jazdil kazdy den ale snazim sa to obmedzit bo ked robym kratke trasi vela zerie tak pri dnesnej cene benzinu sa radsej prejdem 

-> dragons44: tak ako som behal mi to išlo cca 1400km za mesiac , teraz za mesiac dokopy nič , čo nejazdím
-> suri: ja zasa jazdim ale nespravym vela za 5 mesiacov 5000 km
ja dnes 165tis na Fefe... 

-> dragons44: ja ako nejazdím tak to stojí niekde na 166 tis km
Felda 1.6 GLX 199 170 km za chvilku 200 000 km
ked sa podari bude aj foto 

Když už jsem se dokopal k nahrání fotek. Jinak momentálně na prodej, viz inzerce

firemní hdi berlingo....auto po smrti....do sedačky se člověk schová,volnoběh to občas má mezi 400-1200ot....cuká to,škube to....,servo jde tíž jak na mojí gls
PSA...jediný co je pozitivní že to celkem upaluje....vrchlabí-kutná hora 1,15h

-> Tommy017: Týjo taky mě to brzo čeká

tak jednoho nejmenovanýho člena BMW prej tak milion....viď Apple?

po 3 měsících včera udělaná STK, tak dnes to chtělo rozhýbat a oslavit jízdou 

Moja plechovka cca 230 500....bez poruchy
-> Tommyk: asi tak
-> suri: to není tak důležitý 

-> Tommyk: to je ono , a hlavne treba riešiť nové 5 dvere , zadok do laku , koroziu , gufero tyče radenia , a kopu iného na čo nieto čas ...
-> suri: :D
jo, vzducháč bych měl taky veměnit. Už je nic moc, zkusil sem to v práci vyfoukat, ale nic moc to neudělalo. Je prostě už zasranej. Ještě se mě mistr ptal z který svářečky je ten filtr..
jo, vzducháč bych měl taky veměnit. Už je nic moc, zkusil sem to v práci vyfoukat, ale nic moc to neudělalo. Je prostě už zasranej. Ještě se mě mistr ptal z který svářečky je ten filtr..

-> Tommyk: ja od 153 000km tj už viac ako 12000km na oleji , takže teraz budú mať obe autá novú olejovú náplň a felicia teda aj vzducháč , ten je zadelaný a je tam rovnako dlho , hold najprašnejšie mesto a moje rally tomu nepridajú ...
škoda že tam nemôžem dať longlife čo mi zostal , by som ušetril :D
škoda že tam nemôžem dať longlife čo mi zostal , by som ušetril :D
-> suri: já měnil minulej víkend, měl jsem ho tam "taky" od listopadu
najel jsem 10tis
najel jsem 10tis
-> Tommyk: ja 165 či 6000 už , treba olej meniť zase , od 10/2011 tam je ...
-> Milan 136: 

-> Radek Retro eLeSo: tak s tím někam omylem couvni a vem to i s dveřma

-> Milan 136: sem čekal kdo z koncerňáků se ozve,dotankování neřeš ale ta žárovka znamená,že vzadu je komplet v prdeli plast ve kterym sou 2 osvětlení a nový to stojí kotel,tak mam jezdit bez toho,tečka
holt jen vozim autodíly no

holt jen vozim autodíly no

-> Radek Retro eLeSo: vyměň žárovku a natankuj