skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> suri: no ja zasa dufam ze nebude prsat ale ze bude aspon pod mrakom cez vykend lebo v dazdi na motocrosse dakujem pekne :P
-> dragons44: ja dúfam že zas príde búrka , hlavne nech nie je cez víkend teplo a v pondelok , to idem do blavy v tom hice
-> suri: mi tu mame 34 stupnov :P dokonca teraz je pod mrakom a je 31 stupnov :P
-> dragons44: no , ono to nie je také zlé keď je do 30st a nie je treba nič robiť
-> suri: aj ja hehe sak sviatok :)
-> dragons44: nuž ja dnes relaxujem
-> suri: u nas len rano po obede bol hic jak hovado asi ako dnes :P
-> dragons44: dnes jo , ale včera pršalo
-> suri: na moj vkus az moc pekne teda hlavne horko !!
-> dragons44: však už je pekne , dokončím octaviu a prehodím to
-> suri: no sak to poznam kolko raz aj ja ze idem nieco spravyt alebo musim nieco spravyt a potom neni na to casu , alebo pocasie :P
-> dragons44: drž , ešte stále som neprehodil nazad rezervu , nebolo kedy a v daždi sa mi nechce
-> suri: tak drzim palce 

-> dragons44: na našich cestách určite , teraz idú pribúdať nejaké kilometre , dúfam že defekt nechytím
-> suri: tak super bo nikdy nevies kedy sa bude hodit 

-> dragons44: ja už mám tiež , síce len papierovo dojazdovku ale ten kľud tam už je , ako keď tam nebolo nič
-> suri: to je dobra vec aj ja mam plnohodnotnu rezervu v aute je to dobra vec :D
-> dragons44: za to som do octavie kupil rezervu
-> suri: hmm pekne ale tak stane sa no dnes je bordel vsade nikdy nevies kde dostanes defekt :P
-> dragons44: neviem ani , ale kedže je hríbik tak niečo väčšie
-> suri: paradicka :) a co bola derava ci nieco tam bolo pychnute ??
-> dragons44: už je
-> suri: treba ponorit do vody a hotovo , alebo pocuvat 

-> dragons44: však to nie je problém , ale neviem kde je defekt , možno pojde hríbik
-> suri: sak to su len nejake 2 eura za ten knot 

-> dragons44: dám zalepiť
-> suri: robis sam ci davas si robit ??
-> dragons44: ano ,zajtra zase defekt zalepiť
-> suri: tak to ma byt :)
-> dragons44: ja vôbec , ak musím jazdím , ak nie nie
-> suri: no od vtedy neratam hehe 

-> dragons44: radšej nerátať
-> suri: ani mne a ked som spocitaval co som dal do benzinu ked som mal favaca za toho pol roka tak som sa zarazil ze ako som mohol tolko penazi zohnat 

-> dragons44: však no , mne nikto neprispieva
-> suri: tak to musi kazdy kto jazdi teda dkoro kazdy , niektory jazdia ako pani zadarmo heh poznam takych :P
-> dragons44: hej len to treba chovať
-> suri: mas dobre 

-> dragons44: vidíš , ja nerieším , sadnem a idem
-> suri: alebo tak :) ale ja mam vyhodu ze poistku mam na oca takze to nie je tak vela ako by bolo na mna hehe 

-> dragons44: riešiť musím , ale lepšie ako na ďalšom aute
-> suri: ked mas moznost si pozicat auto ze mate doma tak je super aspon nemusis riesit veci ako poistka a ine 

-> dragons44: ja zatiaľ auto nutne nepotrebujem a s dvomi si ked tak vystačím
-> suri: tiez pravda ale mi mame dve teda oco ma a ja som si kupil feldu bo auto potrebujem viac menej a kedze oco nepozica tak som kupil svoje je to vyhoda aspon sa nemusim obmedzovat ak potrebujem niekam ist a nahanat odvoz a dovoz alebo ine 

-> dragons44: ja na vlastné "auto" síce možno mám , ale nechcem , načo chovať v rodine tri autá , navyše takto by som sa nedopracoval nikdy nikde ak by som musel živiť ešte jedno auto
-> suri: ja mam svoje a pozical som ho len raz ocovy ked potreboval ist do prace a svoje mal v servise na prehliadke ale inac auto nepoziciavam .....
heh a on mi svoje este nepozical 

-> dragons44: jazdia s ním , ja teraz nemám kde tak načo bude stáť , a koniec koncov je to ich auto
-> suri: jaj takze tebe niekto iny jazdi s autom co ??
-> dragons44: kto si jazdí nech si rieši problémy s tým spojené
-> suri: co uz ta auto nebavy ci co ?
-> dragons44: máš fajn , ja už neriešim , nech si riešia iný