-> Bukaj: -> Matthes, záškodník z TechWebu: A jeje
Ako tak čítam, tak rovnaké spomienky a skúsenosti ako ja

A aj rovnaký dôvod na kúpu, proste správna voľba

Akurát že túto som nekupoval ja, ale ešte firma tesne pred mojim nástupom do zamestnania.
Jazdil som na nej služobne 2004-2005. Za tú dobu sa na nej pokazilo snáď všetko

V tých časoch mi aj moja úplne sériová škodovka 120 L pripadala ako veľmi luxusné a kvalitatívne vymakané vozidlo
Dacia kupovaná ako nová 2003 na leasing. V 2005 pri cca 35 tkm odišla spojka a to bol posledný klinec do rakvy

Auto sa myslím vrátilo lízingovke, odstúpenie od zmluvy, detaily nepoznám.
Za 30 tkm bol menený myslím brzdový posilňovač a zadné brzdy.... Odpadlo spätné zrkadlo, odišli stierače, odišiel motorček kúrenia, vypadol zámok z dverí (vytiahol som ho spolu s kľúčom), spadlo sklo v šoférových dverách a ostalo v dverách a plno iných drobností.
Problémy so spínaním 4x4 (spínalo sa ručne tlačidlom).
A neskutočné problémy s radením R, to nedokázal len tak hocikto, vyžadovalo si to špeciálny grif, ktorý sa za tie 2 roky aj tak nik nenaučil

. Raz som sa potreboval otočiť na ceste a ostal som stáť krížom cez cestu a spiatočku nie a nie zaradiť.
A malo to problém s geometriou od novoty, gumy sa drali nerovnomerne. Tento neduh som si všimol aj na iných kusoch, čo tu v tých časoch jazdili.
Raz so mnou tá geoška pekne zatočila :/ Na mokrej ceste v asi 50 km/h som začal predbiehať auto predo mnou a ako som vybočil do ľavého pruhu, skoro to boli hodiny :-( Na normálnom aute úplne bežný a maximálne bezpečný úkon. Na tomto nie.
Ale aspoň kopec sranda spomienok.
Riadenie nemalo posilňovač, na volant sme si primontovali guľu, lebo s tým nešlo točiť.
edit: verziu s tou vysokou nadstavbou mal v robote otec, mali tam 2 kusy, rovnaké zážitky
Jediné, čo na tom fungovalo dobre, bol asi motor, Renault 1,9D, lenivec, ale šľapal.