skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> minno: Jo, design by jim šel. I to většinou docela hezky jede. Teď ještě méně těch červených a oranžových oslavných světýlek na přístrojovce 

-> dragon_cb_cz: Dobré tunely.
-> Nwkt 02.07.21 22:07:52: Poprvý vole 

-> Milan 136: Po kolikátý?
nechceš to stáhnout trošku? 

Snad tu manželku budu muset pochválit, že to nezapomněla vyfotit 

Karolíny vozík to má na středovém panelu u rádia. Vpravo nahoře, šipky up & down. Na displeji mezi budíky se pak zobrazuje poloha. Je to docela fajn. Stejnými šipkami se ovládá procházení v menu nastavení rádia a dalších drobností. Mlhovky a další pičičandy jsou taky okolo středového panelu, páč světla jako taková se ovládají a páčce.
Jinak jsme to kromě STK nikdy nepoužili.
Jinak jsme to kromě STK nikdy nepoužili.
-> U-Geen:
Jo, uvědomil jsem si že jsem to tak viděl i ve starým Swiftu.
Jo, uvědomil jsem si že jsem to tak viděl i ve starým Swiftu.

-> palinator: takle podobne debilne umisteny maj Suzuki spinani prednich mhlovek, resp dalsi pridatny funkce... vlevo od volantu, pri my vysce si to prekryvam volantem naprosto vsecko. Podsvetleny to nastesti je. A stelovani vysky svetel teda u aktualni skladby vozidel vedu jen u Sorenta, nastesti :-)
jinak teda update pro japonkou/japoncem nepolibeny, tema dvema otocnejma/mackacima tyckama se ovlada zobrazeni / nulovani / nastaveni palubniho "pocitace" ... u S-Crosse aspon neni takle vypicene u spodniho okraje ale u horniho, takze relativne dostupnejsi.
-> Syny:
Jsem kokot, vypadlo mi tam jedno slovíčko když jsem přepisoval první větu.
Právě že to není v panelu vypínače světel, ale samostatně pod volantem v palubce.
E: toto už štelování podsvitu přístrojovky nemá, takže o starost míň
Jsem kokot, vypadlo mi tam jedno slovíčko když jsem přepisoval první větu.

Právě že to není v panelu vypínače světel, ale samostatně pod volantem v palubce.
E: toto už štelování podsvitu přístrojovky nemá, takže o starost míň
-> palinator: Tak ja stelovani svetel a podsvetleni palubky taky mam velde vpyinace svetel, ne uplne na ocich, ale vzhledem k tomu, ze na podsvetleni palubky jsem sahl kdyz jsem auto koupil a od te doby ne a stelovani vysky svetel pouzivam jen kdyz jedu v noci a fakt nalozenej (coz bylo prozatim asi tak 3x), tak me to tedy uplne netrapi :)
-> Syny:
Lepší než u Citiga a spol, kde je štelovák halogenů umístěnej nikoliv v panelu vypínače světel, ale úplně na vyližkundu vlevo vedle sloupku volantu, kde ho naprosto dokonale překrývá věnec volantu a z pozice při řízení není absolutně šance ho najít. Navíc je nepodsvícenej - přitom štelování světel probíhá zpravidla kdy? No ano, za tmy!
Lepší než u Citiga a spol, kde je štelovák halogenů umístěnej nikoliv v panelu vypínače světel, ale úplně na vyližkundu vlevo vedle sloupku volantu, kde ho naprosto dokonale překrývá věnec volantu a z pozice při řízení není absolutně šance ho najít. Navíc je nepodsvícenej - přitom štelování světel probíhá zpravidla kdy? No ano, za tmy!

-> Syny: kdyby to byl jen stelovak na osvetleni tak fajn :-) nicmene tohle je proste tradice a te se "japonci" radi drzi.
-> U-Geen: Ten stelovak na to podsvetleni budiku je docela vtipnej 

-> Jura_Favorit: jj mám už dlouho.
-> JoseA 07.06.21 20:43:17: vidím, že máš MAXI-K modul?
No tak jsem nenafotil same jednicky :/ ale pritelkyne na to, ze za chvilku ja budu moct fotit same dvojky :)
-> kraska98 02.05.21 17:44:03: Tak spíš, než že by kastle trpěla nájezdem, se na ní podepisuje způsob užívání vozu - skoro furt plný kufr a časté tahání těžkých přívěsů v kombinaci s mým jízdním stylem (ignorace výmolů, retardérů apod. ). Doposud jsem opravoval jeden natržený držák stabilizátoru a uvolněný pravý podélný nosník motoru od podběhu (špatně sbodovaný z výroby), opravoval se i A-sloupek u řidiče (natržené držáky pantů), dále je prasklý jeden z držáků přední nápravy (již si 4 roky neřešeno). Při tahání vleku se z prostoru zadních podběhů a C-sloupků ozývá křupání (někde uvolněné bodové svary), ale zatím to neřeším, to nechám na někom, kdo třeba to auto bude renovovat v budoucnosti
Jinak také samozřejmě-> Jarda/felda 02.05.21 20:57:23: a nějaké odlehčování konstrukce korozníkem...

Jinak také samozřejmě-> Jarda/felda 02.05.21 20:57:23: a nějaké odlehčování konstrukce korozníkem...

-> Bukaj: A jak je na tom kastle po 1/3 mega ?
-> Nwkt 02.04.21 17:58:23: naposled me zastavil nejakej vojak, kterej ani neumel poradne cesky, jsem pomalu myslel, ze jsem na vylete na ua
uz mam reseni na feldu www.sbazar.cz/martin.poza r/.../56454702-offroad-pne u-t3-simex-tracker-uzasne- v-terenu 155/80 R13

uz mam reseni na feldu www.sbazar.cz/martin.poza r/.../56454702-offroad-pne u-t3-simex-tracker-uzasne- v-terenu 155/80 R13
-> Jarda - zrušená registrace 02.04.21 09:21:37: Já ti nevím Karle. Vidím jak to policajti "berou" u nás v krajským městě, vím co mi povídal soused, že musí stát u sjezdu z dálnice a jak ho to neskutečně sere ....
-> Bukaj:
-> Syny: Jj, přesně

-> Syny: Jj, přesně

Jestli Ostravsko je rázovity kraj, co je potom Vysočina?

-> Syny 02.04.21 09:48:28: Čemu se směješ? 

-> SO545 02.04.21 08:33:38: ona ma 4kolu, tak to nici po loukach, tady stoji policajti na 3.tride a berou polovinu lidi kteri jedou po silnici, druha polovina to bere po louce a na to nemaji kapcity

-> Jarda - zrušená registrace 02.04.21 08:10:19: na case vas bolo nepustit z okresu

pritelkyne je na materske a dala na ovci za pul roku 13 600km
nechapu, pred pul rokem jsem ji menil olej a uz zas sviti service 1400km

-> castrol:

-> růža: to sa bude na benzin len spominat 

-> castrol: Ehm, a to bude v kterém století? 

-> Jirik_Tuňák1983: skusim ked budem mat 20 000

-> castrol 31.03.21 20:30:59: I di ty. Zastavím v levém na dálnici, cvaknu pro jistotu 10x, v klidu vymažu nepovedené, postnu a zase jedu, ne? 

-> Jirik_Tuňák1983: nebolo kde cvaknut na foto
-> castrol 31.03.21 19:46:43: Co ta devítka na konečníku? 

-> vhml 31.03.21 10:23:39: Však já vím, O1 jsem 5 let měl
A můj odhad je podobný jako má -> palinator 31.03.21 10:33:09: - což mi vzhledem k tomu, že má předokolku a tudíž malou nádrž, přijde pořád moc hezký.