skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> minno: Vyšlo náhodou, nebo jsi naháněl km na poslední chvíli abys to stihnul zrovna na silvestra? 

-> minno: Stáčení je trestný, za to tě zavřou. Máš to nechat sešrotovat a koupit si novou fábii
-> J3STER: no tak to asi ťažko.
Už toho moc nenajezdím ( doba je zlá a není na pohonný hmoty ). Takže aktuálně přez 230 000.
-> minno: To se vrtačka asi pěkně zapotila.

-> Nwkt: však to ma jenom do 999 999... i když chápu za chvíli nové auto

-> Majki: Chce reálnou
-> Nwkt 23.12.13 19:12:21: na realnou hodnotu nebo hezkou pro oči? 

-> Nwkt: super!už se na to těším)
-> Martin NM: vw caravelle T4 2.5tdi
-> Martin NM: vw caravelle T4 2.5tdi
-> Martin NM: Jeho Caravela
-> myschaak AZNP K.Hora: Hele už mi jde balíček z činy, na nějakým srazu poladíme číslice
-> myschaak AZNP K.Hora: Hele už mi jde balíček z činy, na nějakým srazu poladíme číslice

-> myschaak AZNP K.Hora: a to auto ešte jazdí ?
čo to je ?

-> Bucin: mám o cca 50tkm víc

-> minno: hele je to asi o individualnich potrebach daneho soudruha - taky mám kámoše, co dělá stavební dozor a ten v podstatě dost času tráví za volantem a standardně nalítá 5-6 tis/měsíc. Nedávno jezdil za kolegu a lítal malinko víc a měl bezmálo 9 tis a to mě už nepřijde úplně normální. Stejně jako to, že jeho i30 má po cca půlroce najeto bezmála 45tis.
A zrovna má smůlu na kus, takže jíuda v tom autě začíná bejt čim dál větší utrpení - z výroby LPG, 1,6 benál a když je to studený, tak je problém s tim vyjet aby to nezdechlo a při přidání to neskočilo jak koza a konec... už to začínaj řešit přes právníky ve firmě, neb další jeji firmení vůz začíná dělat podobnou paseku a mistři z Hjundé neví co s tim :-(
A zrovna má smůlu na kus, takže jíuda v tom autě začíná bejt čim dál větší utrpení - z výroby LPG, 1,6 benál a když je to studený, tak je problém s tim vyjet aby to nezdechlo a při přidání to neskočilo jak koza a konec... už to začínaj řešit přes právníky ve firmě, neb další jeji firmení vůz začíná dělat podobnou paseku a mistři z Hjundé neví co s tim :-(
-> VeTeV: No, to je pravda. Ja ale akosi čím viac jazdím, tým sa mi zdá ten vyšší ročný nájazd km taký, že ja aj tak najazdím toho len prd podľa iných.
-> minno: no jo, jak rikam, uz s nim, zejmena posledni rok a pul, jezdim sporadicky a nejdal sem s citrusem byl asi v Albanii...ale i tak me to vychazi neco malo pres 13tis/rok a to si myslim neni uplne spatny, takovej prumer...
-> VeTeV 23.12.13 17:17:10: 55 tis. som najazdil škodovkou za 2 roky :D
-> Bucin: jen o necelou desetinu míň

-> Jarda/felda: no mas pravdu, ze posledni dobou to auto vytahuju velice poskrovnu... nejak me to soferovani uz nebavi, radsi si sednu do vlaku
nicmene za ty 4 roky co ho mam sem s nim najel nejakej 55tis, takze neco za sebou ma

-> VeTeV 23.12.13 16:36:35: no jo to taky musíš jezdit a ne jenom v neděli do kostela 

ty vole jak na to tak koukám, tak Citurs je pořád mladík v nej letech - stále se mi nedaří pokořit 200tis 

kurde hoši asi budu muset začit jezdit pouze s Feldou at vás aspoň trochu doženu 

-> Tommyk 21.12.13 19:42:35: ty už máš nový motor
-> suri: aj ja
199xxx

-> Tommyk 21.12.13 19:35:13: ja už ťahám na 200
-> banditta 21.12.13 18:08:13: bral by som
-> OTA-MTX: no pekne
-> OTA-MTX: tak ešte raz toľko a maš nove auto

Tak jsme společně ty 4 tisíce letos stihli... za 7 měsíců to ujde, příští rok to určitě bude lepší 

-> OTA-MTX: a jak je na tom technicky, ja mam na felde asi o 300tis. min. a uz to prestava byt nove auto
-> dragon_cb_cz: byla by to škoda dojebat, ale stejně je to už dojebany od krup a lak je zašlej a na pár místech protempovanej skrz. Ještě ze to má ručku na předku tak s tím snad nebudu blbnout na sněhu

-> Skili: Tak se o něj hezky starej. To auto je uchylnost, ale je mi sympatický a pokud ho máš v zachovalém stavu, tak by byl hřích ho dojebat.
-> Skili 06.12.13 19:48:03: olcit se jen tak nevidí už
-> dragon_cb_cz: je zachovalej... jsem ho zespod pěkně natřel tak snad neshnije. Je to jediny auto co mám ktery pořádně topí a fouká na okna
-> minno: Oltcit
-> Skili: čo je to za auto?
-> Skili: Není to škoda? Vypadal docela zachovale...
-> dragon_cb_cz: mám to na zimu abych nemusel koupat tisicovku v soli
-> Skili: Koukám že s ním jezdíš docela dost?