-> FORM: Tak koukám,co tu přibylo,very niceoko staromilce navýsost potěšeno,ono i ten závěsnej systém,dobře žes to nešidil,ono to v součtu nějaký kilo nese hned bych taky přišel na kafe a pokochat zrak a poslechnout pár LP...
Co třeba považuji za zajímavé je poloautomatický gramofon MC400 s dotykovými senzory na místo tlačítek. Sám nasazuje na zvolený rozměr desky, sám parkuje raménko po dohrátí desky, rychlost je kontrolovaná elektronickým regulátorem s možností doladění podle stroboskopu.
-> Radek Retro eLeSo: Tak tak, stav se, uvařím ti tureckou kávu do duritky a můžeš si v houpacím křesle vychutnat zvuk špičkových časkoslovenských komponent.
Konečně jsem se dostal zase k oprášení požitku ze starého audia, spáchal jsem policový systém a osadil pár věcí, co dříve nebylo. Trochu jsem to předimenzoval jak kotevně, tak rozsahem, nu což, časem to zaplním, jen to vypadá trochu monstrózně
Tenhle Hitachi kousek naši koupili krátce po otevření hranic v Linci v nějakém supermarketu za cca 1000 šilinků. Má to vepředu uprostřed basák, který mi všichni kámoši záviděli.
-> Pavel P..: Krásná ukázka přenosnejch radiomg. z 80let,japonská škola. I dnes by myslím ohledně zvuku,citlivosti,vzhledu a hlavně kvalitě s přehledem napráskaly spoustě nových plastových mluvítek s uchem,prodávaných v ....martech
naprostá bomba mezi tunery Panasonic DR28... sice mi to dalo dva dny práce to zprovoznit ale výsledek peckovní... tak čistej zvuk a citlivost jsem u jinýho radia neviděl a neslyšel...dalo se to využít i jako radiostanice... škoda že šlo do světa, docela teď lituju.