Jako Okamuru jo?

za odměnu bych z tebe udělal hlavního pasáka

Že to bude zábava jsem tady psal ještě před volbama a dlouho to tedy netrvalo :) Co tady dle tebe dokola řešim fakt netušim. Snad jen to, že velká většina voličů toho šestislepence (kterej najednou oproti pětikoalici nevadí) čekala, jak se po volbách bez svého přičinění bude mít, asi nějakým zázrakem, najednou lépe. A teď všichni postupně vidí, že se maj furt stejně na hovno, tak prskaj přesně jako ty tady :) Jestli někoho irituje buranský chování s mafiánskejma praktikama, tak prosim, mě ale moc ne.

všiml, jen mi hned nedošlo, že souvisí s tím lógrem na dně..

, jednou jeho stranu které je lídrem voliči zvolili....Turek není trestně stíhaný, podezřelí v nějaké trestné činosti ani nic podobného.....zato náš pan premiér toho má na triku dost a nebejt jeho imunity možná že by splácel i dluh společnosti - ten kupodivu nikomu nevadí

Jen s tím rozdílem, že Orbán se v rámci volebního boje, který prohrává, rozhodl zaplatit lidem z veřejných peněz část nákladů na topení, zatímco tady lidem stačí koblihe a pár planých slibů, díky kterým se budou mít sice chvilku o trochu líp, ale poserou budoucnost všech, který viděj dál než je poslední směna ve fabrice před výplatou.
Navíc by mě v tý objektivitě teda zajímalo, co na Pavla kromě členství ve strukturách před rokem 89 máte. Je rozdíl bejt někde pár let členem 40 let zpátky a je rozdíl toužit po návratu tohoto nebo jinýho zkurvenýho režimu v roce 2026.

Ale ve skrytu duse doufam, ze se to netyka uplne vsech skol. Treba UK, CVUT FEL nebo brnenskej FEKT mam tak nejak z doslechu za jeste slusne fungujici ustavy. A druha strana mince je taky to, ze se na VŠ musej nejak vyporadat s prilivem lidi, ktery by na konci minulyho stoleti s odrenejma usima odmaturovali.
Slo o nejaky gologicky mapy a zlomy. A nas mladej pak v podstate neuspel v testu, takze nemoh k ustnimu, ale soudruh profesor primhouril oko diky, v dnesni dobe uz dost nestandardnimu, provedeni rysovaciho ukolu
Diky urovni vyucujicich na nedaleky elektroprumyslovce mam uz par let postarano o privydelek v podobe doucovani elektrotechniky - ja vysvetluju , aby to chlapci pochopili a ve skole je pak za to znamkujou. Za nas stredoskolsky ucitel zvladal oboji

k tématu přednašek ve školství sem se nedávno přiblížil když jeden vyučující ze střední mi volal jestli bych u nich nechtěl vyučovat můj obor. ( předtím pracoval jako výpravčí, proto mne zná ).
Ale zminovala hlavně časové a finanční důvody. Ale pro mě to je "no go" hlavně kvůli času a představě že budu v kontaktu s teenagery
když nezvládám výchovu svýho trpaslíka
Na dotaz, jestli pokládá u mnohých problémů situaci za udržitelnou, alespoň krčí rameny, čemuž se dá věřit.
), ale některé výdobytky dnešní techniky vyloženě sabotuje - odlišně od jinak většinově přijímaného odborného názoru. Místy je znát fakt, že role se prohodily. Přednášející/cvičící se stali našimi posluchači. Padají nabídky na zaměstnání u dotčené vzdělávací instituce, na možnost předání myšlenek v rámci přednášky na v podstatě libovolné téma, jde vidět vyprázdněnost úplně všeho.
). Čili bude se montovat technika jejíž kořeny jsou starý minimálně 20 let. Chytrá elektroinstalace se omezí na konstatování, že je to nezprovoznitelná a neudržitelná sračka, protože kdysi něco zkoušeli s PLC od Teca. Tak si třeba dalších 10 let počkáme.
Střelit se do nohy a ještě do všeho zamotat kybernetickou bezpečnost, poukazovat na skutečný problémy roku 2025? Na to už se jen beze slov kroutilo hlavou. 

čekal jsem že budou nějak prudit a že se na to vykvajznu, ale kupodivu bez dalšího prudění přistálo na účtu co mělo. Já to teda měl tak nějak na háku protože co si pamatuju tak to nebylo nějaká závratná suma, jestli 40t dohromady nebo tak, ale na ulici to nenajdeš.