skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Navrat zdraveho rozumu do autoskol
-> bitmap: moje je jen jedna, dvě jsou otce.
Pavel P. -> nepodarujes jednu?

-> Majkl: já má tři vesty od ČP

Ja dostal tu vestu gratis k Vanocum :) Jenom me napada, jetsli v ty novele neni zas takova ta vychytavka, jako bylo pro sluzebaky tzn. kazdymu muze bejt houno po tom, jestli mas tu vestu v aute, ale kdyz mas treba poruchu, musis ji mit na sobe.
2 bitmap: To nemam, ale pomoci scanneru a tiskarny prodluzuju umnele zivot lekarnicce jako celku :) (Pro mravokarce - jodisol updatuju fyzicky :)
2 bitmap: To nemam, ale pomoci scanneru a tiskarny prodluzuju umnele zivot lekarnicce jako celku :) (Pro mravokarce - jodisol updatuju fyzicky :)
-> trestament: já jí dostal grátis od český poj.. )
Fakt? To sem nevedel. Takze ted bych dostal pokutu za proslou lekarnicku, nekompletni povinnou vybavu a i za vestu
Budu s tim muset neco udelat.
Nemate nekdo na prodej stitky na ty bazmegy v lekarnicce s platnosti do 2015?

Budu s tim muset neco udelat.
Nemate nekdo na prodej stitky na ty bazmegy v lekarnicce s platnosti do 2015?

-> doyle: fine ;-)
-> Majkl: aha...takze to abych dokoupil
-> Majkl: aha...takze to abych dokoupil
-> trestament: od 1.1.2006 musis mit vestu v povinne vybave i u vozu patřícího fyzické osobě

-> trestament: nebylo to přímo na tebe,ale na tu autoškolu.Já měl taky podobnou zkušenost a technickou jsem nedělal,jinak vše poctivě.Dělal jsem ještě tu starou.My tady třeba technice trošku rozumíme,ale co ostatní.A to,že za chvíly nebude co v motoru dělat!Ještě nejsme tak daleko.Takže celkově na to v autoškolách se.ou a tak to vypadá.
-> Majkl: pokud vim tak zatim neni bezpocnosti vesta podminkou nebo se mylim?
-> doyle: nevim jestli to myslis primo na me nebo na tu autoskolu kde sem byl. Ja se samozrejme naucil jak teorii, tak technickou cast, tak zdravotni cast..ale proste sam z knizek, ktery sem si koupil...v ty autoskole na to kaslali...jediny co tam dodrzeli byli jizdy..jinak celkem nic.
-> doyle: nevim jestli to myslis primo na me nebo na tu autoskolu kde sem byl. Ja se samozrejme naucil jak teorii, tak technickou cast, tak zdravotni cast..ale proste sam z knizek, ktery sem si koupil...v ty autoskole na to kaslali...jediny co tam dodrzeli byli jizdy..jinak celkem nic.
-> trestament 10.01.06 12:02:10: jestli je tento přístup normálně bežný tak se nedivím,že to na těch silnicích takhle vypadá.A ještě k tomu se každý vychvaluje jak není skvělý,že vlastně udělal autoškolu a skoro vůbec se neučil a nepřipravoval.Hold češi už asi jiní nebudou.Taky mě baví,že národním sportem u nás je předjíždění přes plnou(čím víc plných,tím lépe),co nejrychlejší jízda přes obec,barvy na semaforu už taky nejsou důležité,celkově tolerance neexistuje.To jen tak na okraj a myslím,že ať příjde jakýkoliv nový zákon tak se to zas obejde,najdou se skulinky

-> trestament: no ja treba v realu bych si nevzal bezpecnosti vestu

-> Majkl: to je taky kravina...kdyby to bylo v realu tak by ho tam urcite nenechal...ale kdyz ten postup vymyslis z hlavy a doopravdy to nedelas tak neco vynechat neni problem...to byl to komisar asi kreten..jak ten muj :-)))
-> dostybiker: kamos dostal taky vymenu kola a vyrazil ho z technický časti jen za to že si by si zapoměl na tý silnici trojúhelník :-)
to ja sem dostal otazku z tecnicky na faktory ovlivnujici opotrebeni to bylo pro me nejtezsi z cely zkousky a druhou otazku postup pri vymene kola

Uprimne receno nechapu, co tam ty otazky z techniky jeste delaj - jediny, co je, ze by se melo povinne zkouset, jestli aspon vis, kde to ma rezervu
Z ceho je baterka a na co je olej muze bejt v dnesni dobe naprosty vetsine ridicu uplne fuk...

mno ja mel takovou psycho autoskolu. Testy jsme si nikdy nezkouseli, zdravotku sme nemeli vubec (to nam jen rekli at to hlavne nikomu nerikame), technickou cast sme taky neprobirali...zkousku sem ale skoro udelal...testy na plnej pocet, jizdy byli vseljaky ale dal mi to mno a dyz me zkousel z technicky casti a nerek sem mu ze clanky v baterii jsou z olova tak rek ze vim hovno a ze si to zopakuju priste :-)
-> King: nijak proste me uz driv zajimaly takovyhle veci a kdyz sem si den pred zkouskama podival na otazky tak se zdalo ze je to celkem v poho. Jen sem se bal zdravovedy vo ty sem nevedel ani prd a nastesti v testu sem dostal cislo na zachranku

2 dostybiker: A to se dela jak? to si jako das zakon 361 na noc pod polstar a rano ses v obraze?

to ja sem se na testy vubec neucil (delal sem je pred 1,5 rokem) a mel sem plny pocet bodu a pri zavercny jizde me pochvalil inspektor ze to je jedna z nejlepsich jizd za ten den (byl sem na rade predposledni) takze mate mezi sebou vybornyho ridice
jo a k tematu stejne je jedno jestli zmenej ty testy protoze kazdej to udelal treba ne napoprvy ale udelal

jo a k tematu stejne je jedno jestli zmenej ty testy protoze kazdej to udelal treba ne napoprvy ale udelal
-> King: No a semnou v autě jela ještě jedna holka, a ta taky udělala testy na plnej počet, ale jízdu vůbec, nezastavila na STOPce, a když měla odbočit přes koleje do leva, kde byla jedna ulice se zákazem vj. a druhá do který měla jet tak, tak se ptala policajta do který má jet.
2 Pavel P: Tak tos mel hodne dobryho autoskolaka :) Proste ti celej kurz kanadou tlacil hlavu do bahna, aby sis hrabnul az na dno a aby latka byla vysoko a i policajt-rypak je potom zufrieden. Bohuzel tohle nejak nedoteklo moji kolegyni v praci a po pul hodine psychickeho deptani ze strany ucitele proste na krizovatce za plnyho provozu vylitla nasrana z auta jak papirovej cert a on ji pak musel premlouvat a chlacholit, aby se mu vratila

Já jsem to udělal také na poprvé a na plnej počet bodů, a dobrý bylo že mě instruktor nadával jak blbě jezdim a ten policajt při závěrečný jízdě, zase říkal jak jsem jel pěkně.

2 all: Ano, clovek si zvykne na vsechno...i na smrt (snad Erich Maria? :)
Ovsem kdyz si nejakej kokutek plete testy v autoskole se zkouskou z teorie poli a jeste mu to projde, je nekde chyba
Osobne jsem spis uvital, ze za me se se uz zvysil pocet odjezdenejch hodin v autoskole na 30(?), protoze s detailni znalosti paragrafu tykajicich se mezinarodni kamionove prepravy, se clovek dobrym ridicem-zacatecnikem sk.B rozhodne nestane
Ovsem kdyz si nejakej kokutek plete testy v autoskole se zkouskou z teorie poli a jeste mu to projde, je nekde chyba

To mě se tro povedlo až napodruhý...ale na plnej

Já je udělal taky na poprvé, ani sem se moc nepřipravoval, jenom jsem v autoškole 2 tejdny dělali cvičný testy
taky sem loni delal testiky a napoprve .-) nastesti, ale kamos je neudelal kvuli jediny otazce, ktera byla dokonce chybna... jestli si pamatujete tu kauzu s postojem policisty...
tak my byli mezi prvníma s těma novyma testama :-) jako udělal jsem to bez chyby, ale už by se mi do toho nechtělo :-)
Nebylo to zas tak těžšký dělal jsem je průběhem času 3x po sobě a na posled jsem tam udělal jednu chybu, musel jsem se na to ale vždy učit tak dva dny skoro v kuse
Papiry na karu stejne dostal vzdy (driv nebo ozdeji) kazdy, at byly testy jakekoliv, pokud to tedy nebyl erc tupoun... Navic testy na pocitaci?? - zivna puda pro podvody.
že bych si konečně udělal motorku a náklaďák? :-)
www.novinky.cz/auto/73946
-testy-v-autoskolach-se-zj
ednodusi.html
Aneb konec jednoho uredniho paskvilu :)
Vcelku mi ta problematika muze bejt sumak, protoze autoskolu jsem obsolvoval jeste s old-school testama. Do styku s testama s velkym "S" z dilny dopravniho genia Schlinga jsem se dostal az pri pravidelnym prezkusovani (skoleni ridicu). Smekam pred zbytecnym usilim cerstvych ridicu, kteri museli ten paskvil dokazat s jistou minimalni chybovosti vyplnit :) Je to jisty nadeje do budoucna, ze boj s lidskou blbosti je sice vecny, ale sem tam nejaka vyhrana bitvicka za to stoji :)
Aneb konec jednoho uredniho paskvilu :)
Vcelku mi ta problematika muze bejt sumak, protoze autoskolu jsem obsolvoval jeste s old-school testama. Do styku s testama s velkym "S" z dilny dopravniho genia Schlinga jsem se dostal az pri pravidelnym prezkusovani (skoleni ridicu). Smekam pred zbytecnym usilim cerstvych ridicu, kteri museli ten paskvil dokazat s jistou minimalni chybovosti vyplnit :) Je to jisty nadeje do budoucna, ze boj s lidskou blbosti je sice vecny, ale sem tam nejaka vyhrana bitvicka za to stoji :)