skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Jirik_Tuňák1983 13.02.25 21:18:59: pecka....
-> COL: Jo, nebo z našich luhů a hájů stejně starý Pavel Žalman Lohonka...

-> Bukaj: Třeba Mireille Mathieu, který je cca 78 a před měsícem měla vystoupení v Praze.
-> Jirik_Tuňák1983 06.01.25 23:39:57: Hodně je to o celoživotním tréninku a nemalou roli v tom hraje technika - bez perfektního mikrofonu by to nešlo poslouchat.
Spousta sedmdesátníků i pár osmdesátníků stále vystupuje na živo a v některých případech se to dá i poslouchat...
Spousta sedmdesátníků i pár osmdesátníků stále vystupuje na živo a v některých případech se to dá i poslouchat...

-> Jirik_Tuňák1983: Z štyri večere sa dá

-> isti 05.01.25 20:31:16: Jen nevím, co bych musel mít v sobě za látku, abych to dokázal poslouchat oněch 1:19. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neurážá ma tá muzika.
-> Jirik_Tuňák1983: To je celé kreslené,pozri čo robia s rukami.Ale postavičky sú povedené.
-> Jirik_Tuňák1983: To je celé kreslené,pozri čo robia s rukami.Ale postavičky sú povedené.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 05.01.25 17:49:13: Ta je stejně umělá, ne?
-> isti: A libi se ti muzika nebo cumis na tu kundu?
-> Jirik_Tuňák1983: Takých je milion,
-> isti 25.12.24 21:49:57: Akorát si říkám, k čemu je tam ona.
Kanibalizace cizích děl proložených náhodnými samply by zvládla i umělohmotná yntelygence. 
Měla by vidět, jak se nadřeli jako DJs její předchůdci. Nejlepší je Novah (push the button). Ta zmáčkne tlačidlo a pak tam jen poskakuje. Lidi v diskuzích z toho mají prdel.

Měla by vidět, jak se nadřeli jako DJs její předchůdci. Nejlepší je Novah (push the button). Ta zmáčkne tlačidlo a pak tam jen poskakuje. Lidi v diskuzích z toho mají prdel.
Já rádio neposlouchám vůbec. Vždyt je to furt to samé dokola.. Poslouchat každou hodinu zprávy, pořád ty samé... 

-> Jirik_Tuňák1983: E2
Jejich muzika mi přijde taková bezpohlavní, divná. Tam poslouchám jen před čtvrtou Vytoč mámu a ještě, když na to v autě vzpomenu. Jinak většinou Beat

Mě občas doma přistane dokonce i vinyl. Ale potřeba to sdílet se limitně přiblížila nule..

Díky za přejmenování tématu. Přijde mi, že to tady totálně zdechlo. Co se na to vymrdal Dragon, tak úplně. Vypadá to, že snad všichni poslouchají Evropu 2 a tím to končí. Já jedu všechny možné žánry i v práci.
Je tady někdo, kdo si v dnešní době ještě kupuje lesklé placičky? Prostě aby je měl.
-> J3STER 15.11.24 19:08:26: jak sem moh bez tohoto bejt :-D
Posledni dobou se nemuzu zbavit tohohle, furt mi to hraje v hlave, az me to zacina srat 
prijde mi ze to je pro ni dobre usity, ale stary pisne ktere zpiva ona to neni ono, to je jasne, celkove par songu z novyho alba mi moc nesedi, ale jinak to jde

prijde mi ze to je pro ni dobre usity, ale stary pisne ktere zpiva ona to neni ono, to je jasne, celkove par songu z novyho alba mi moc nesedi, ale jinak to jde
-> Borderer 14.11.24 09:27:01: Ty jsi taky wocásek. Je to o tři příspěvky níže.
-> Jirik_Tuňák1983 20.10.24 08:35:01: