Přesunuto z tématu
Co jste dnes udělali......
-> aDAm 01.07.15 13:48:02: Nezlob se na mě, ale ty víš prd o tom jak jsem to měl já.
Pořád mluvíš o nějaké modelové situaci, která by odpovídala spíše nejaké managerské pozici nebo pozici která potřebuje odborné zaškolení v mateřské pobočce někde v zahraničí.
Nic takového tam neexistovalo a ani nebylo třeba. Tzn. příchod na plac, přidělení k někomu zkušenějšímu a jedeš.
Co do mě jako investoval? Všechny prac. prostředky a oděv jsem mu vrátil oproti vydání výstupního listu. Jak už po několikáté píšu byla to dělnická profese, kterou lze vykonávat bez nějakých odborných znalostí ba i bez vzdělání v tom oboru.
Abych sis to dokázal líp představit, přirovnal bych to zjednodušeně k helfrovi u zedníků-tady je lopata, písek a míchačka a házej.
Další investice do brigádníka opět se ptám jaké?? Brigádník má vlastní prac. oděv a dostane vercajk po odchozím- měl jsem to taky tak.
Víc k tomu nemám co napsat.
-> dragon_cb_cz: Ano, je tam lhůta a tu jsem dodržel. Za určitých podmínek, ale dodržel.
No k odstupnému bych taky něco napsal.
V zákoně je na něj pamatováno to souhlasí. Ale realita trochu pokulhává-o tom se přesvědčila na vlastní peněženku rodinná známá. Na úřadech práce o tom taky vědí své. V momentě kdy se jedná o "pár tisíc" nemá cenu ani uvažovat o nějakém soudním sporu. Potom ti zbyde zatnout zuby, mávnout nad tím rukou a jede se dál.
Ono někdy ti otevře oči až realita a vlastní zkušenost.
Nejlepší je tu zkušenost pokudmožno vůbec nemít.