skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> King 20.01.23 15:46:40: Kde vzal ten debil, že je protivládní kandidát a Pavel vládní? Pavla podpořili podpisy občané, kdežto Andrejkovi stačila podpora jeho hnutí...
-> palinator 20.01.23 08:22:05: "poslouchat Andreje".. mě se při jeho projevech vždy vybavuje kdoví kde nasátá hláška: "soundtrack k lobotomii".

-> CHIP: Bavím se nad mentalitou lidí
-> King 20.01.23 13:42:29: Tohle je hodně smutné, jestli je to myšleno vážně

-> 1560 - zrušená registrace 20.01.23 15:08:42: Nevím co potom děláš v tématu .. "Koho byste volili".
-> King: Jsem sice komunista, ale vnitřně svěží a na pohodu nebudu ani s jednou volbou. Samozřejmě ve straně to říct nesmím 

-> 1560 - zrušená registrace 20.01.23 15:13:38: Ale tak, co si budem namlouvat, kmen Komancu ma jasnou direktivu pro druhy kolo, ze jo? :-)
-> Jumbo: Já docela jo, mám v tom cvik... I proto, že si to často někde procvičuju, jen tady jsem hned zezačátku neprověřil zásadní argument, takže to nemělo smysl natahovat 

Koho budu volit a jaké mám pro to důvody, to je moje věc, nevím, proč bych to měl roztrubovat do světa. A politická příslušnost je tam až na posledním místě (stejně jsou všichni komunisti).
-> 1560: Na některé věci mají lidi tak radikální názory, že trolení a sarkazmus už v tom nedokážou vidět... 

-> 1560: Meleš podobný blbosti jako všichni ti lidi co chtěj volit Bureše. Volba je samozřejmě svobodná a každý se může rozhodnout jak chce .. ale aspoň sakra ať je to soudnej důvod. Třeba .. nebudu volit Pavla .. protože se mi nelíbí jak vypadá, ale Bureš, to je krásnej kluk .. toho volit budu. Nebo naopak .. nebudu volit Bureše, protože má velký uši, budu volit Pavla, ten má krásnej vous. To je soudnej důvod, ikdyž naprosto debilní.
Jinak aby jsi se nepletl .. Bureš taky podporuje UA a rozhodně stojí za tím, aby jsme ji i nadále podporovali.
Jinak aby jsi se nepletl .. Bureš taky podporuje UA a rozhodně stojí za tím, aby jsme ji i nadále podporovali.
-> MATTESS: Už jsem vypadl z formy a to trollení mi nejde jak dřív, no 

-> MATTESS: Neřeš ho

-> 1560: udělej. Tys to nečetl a víš, že podporují Ukrajinu? Se divím, že sem vlastně vůbec lezeš

takových fotek si můžu udělat během dne stovky
text jsem nečetl, nehodlám číst nic od nikoho, kdo podporuje ukrajinu
beztak tam bude zase něco o tom, že si babiš přisluhuje něco, co neudělal, ostatně o tom je celá kampaň vojáka
text jsem nečetl, nehodlám číst nic od nikoho, kdo podporuje ukrajinu
beztak tam bude zase něco o tom, že si babiš přisluhuje něco, co neudělal, ostatně o tom je celá kampaň vojáka
Nějaký relevantní zdroj by byl lepší, ale aspoň to nechce pro přečtení článku zaplatit, jak jiný servery
-> Syny: Co dokázal? Zvládnutí covidové krize je málo...? Mimochodem - kde byl zelený mozek tehdy? Zastrčenej někde v teple. Ale najednou mu o ČR jde, když z toho kouká prezidentskej byznys.
-> King: A co ze to vlastne tedy dokazal?
-> Syny 19.01.23 16:31:24: Ty vole .. to jsou teda dobrý informace .. Bureš u mě klesnul ještě níž.
-> palinator: No minimálně by mu vláda mohla to jeho hradní panování pěkně znepříjemnit. A jak říkám, podstatně víc šťourat do podnikání jeho kamarádíčků...
-> dragon_cb_cz:
Teď už jo
Já si teda spíš myslim, že Zeman už ztratil kondici a chuť se s někym prcat, že už to prostě doklepe... Asi věřim i tomu, že ho dorazila ta invaze. Kdyby chtěl dál pokračovat v proruský nótě, asi by mu v tom nikdo nedokázal zabránit nebo ho nějak sankcionovat. O hlasy mu už stejně nejde, provokuje rád a část veřejnosti by to tak i tak ráda slyšela.
Teď už jo

Já si teda spíš myslim, že Zeman už ztratil kondici a chuť se s někym prcat, že už to prostě doklepe... Asi věřim i tomu, že ho dorazila ta invaze. Kdyby chtěl dál pokračovat v proruský nótě, asi by mu v tom nikdo nedokázal zabránit nebo ho nějak sankcionovat. O hlasy mu už stejně nejde, provokuje rád a část veřejnosti by to tak i tak ráda slyšela.
-> palinator 20.01.23 10:11:58: Ale to jsou subjekty výrazně okrajovější, ne? Zeman podle mě řekne jen to co je potřeba říct, aby se nikdo moc nešťoural v jinejch věcech. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby tam byly nějaký zákulisní dohody s Fialou na téma toho co Zemanovi nechají projít, když v něčem zase bude držet basu on.
Tohle ji mimochodem zajímavý, jak všichni o Fialovi říkají jak je akademický atd - ale Zemana do patřičných mezí usadil podstatně praktičtěji než Sobotka s Babišem dohromady. Tolik k Babišovo politickému umění...
Tohle ji mimochodem zajímavý, jak všichni o Fialovi říkají jak je akademický atd - ale Zemana do patřičných mezí usadil podstatně praktičtěji než Sobotka s Babišem dohromady. Tolik k Babišovo politickému umění...
-> dragon_cb_cz:
Tak některý politický subjekty ani žádnou změnu postojů nedeklarují...
Tak některý politický subjekty ani žádnou změnu postojů nedeklarují...
-> palinator: To jestli to viděl jako problematický on sám nebo ne to je to poslední co by mě zajímalo - a o upřímnosti jeho přehodnocení Vladimira Vladimiroviče mám své pochybnosti. Ostatně Nejedlý a spol jsou okolo něj pořád.
-> palinator 20.01.23 07:55:57: Vůbec bych se nedivil, kdyby to veledílo po Prchalovi nečetl ani sám Andy.
-> dragon_cb_cz:
Jako problematický to do loňského února neviděl hlavně on sám. A spousta lidí musela v tu dobu říct, že se mýlili. Problém je v těch, co to neřekli, případně jejich změna postoje trvala tejden po invazi. Např. proti podpoře Ukrajiny (což je bezprostředně proruskej zájem) se naštěstí vymezujou jen echt zevlové, to si naštěstí nedovolí ani Andrejko, byť pro ovce nakdáká kde co... Ale vzhledem k tomu, že se mu nedá věřit nic, tak bych se nedivil kdyby i v tomhle udělal nějakou točku. A radši jí nepíšu s velkým "T".
Jako problematický to do loňského února neviděl hlavně on sám. A spousta lidí musela v tu dobu říct, že se mýlili. Problém je v těch, co to neřekli, případně jejich změna postoje trvala tejden po invazi. Např. proti podpoře Ukrajiny (což je bezprostředně proruskej zájem) se naštěstí vymezujou jen echt zevlové, to si naštěstí nedovolí ani Andrejko, byť pro ovce nakdáká kde co... Ale vzhledem k tomu, že se mu nedá věřit nic, tak bych se nedivil kdyby i v tomhle udělal nějakou točku. A radši jí nepíšu s velkým "T".

-> palinator 20.01.23 08:22:05: No tohle určitě platilo v té první volbě - v té druhé už snad všichni museli tušit, že z toho dobrého už v Milošovi moc nezbylo.
Plus taky už v té době byly dobře známé jeho vazby na Rusko a co jsou zač lidi okolo něj. Ale je fakt, že do loňského února to jako problematický vidělo daleko míň lidí než dnes (bohužel).
Že ta pozice je jiná souhlasím, Babiš určitě má daleko méně lidí co jsou ochotní se k jeho podpoře přiznat. Ale může jich být sakra hodně.
Plus taky už v té době byly dobře známé jeho vazby na Rusko a co jsou zač lidi okolo něj. Ale je fakt, že do loňského února to jako problematický vidělo daleko míň lidí než dnes (bohužel).
Že ta pozice je jiná souhlasím, Babiš určitě má daleko méně lidí co jsou ochotní se k jeho podpoře přiznat. Ale může jich být sakra hodně.
-> dragon_cb_cz:
Já si myslim, že Andrejko nemá úplně stejnou pozici jako Zeman... Zeman byl veterán devadesátek a jeho osobnostní profil přes některá společná negativa byl trochu jinej.
Minimálně jsem s ním osobně sdílel smysl pro humor a líbil se mi styl vystupování (ve smyslu toho, že mluvil z patra, dávalo to nějakej obsah, mluvil srozumitelně - to že tam občas padlo nějaký hovno, v tom si s Andrejem nemají co vyčítat).
Ale poslouchat Andreje, to je něco.
Navíc z mý ideologický podstaty mi on jako oligarcha vadil už před začátkem jeho politický kariéry.
Já si myslim, že Andrejko nemá úplně stejnou pozici jako Zeman... Zeman byl veterán devadesátek a jeho osobnostní profil přes některá společná negativa byl trochu jinej.
Minimálně jsem s ním osobně sdílel smysl pro humor a líbil se mi styl vystupování (ve smyslu toho, že mluvil z patra, dávalo to nějakej obsah, mluvil srozumitelně - to že tam občas padlo nějaký hovno, v tom si s Andrejem nemají co vyčítat).
Ale poslouchat Andreje, to je něco.
Navíc z mý ideologický podstaty mi on jako oligarcha vadil už před začátkem jeho politický kariéry.
-> David29 20.01.23 08:04:38: Já bych s tím optimismem byl pořád opatrný. Jako určitě má Pavel vřelejší podporu než v minulých volbách Drahoš, to bez debat, ale vřelou podporu měl svýho času i Schwarzenberg a jak to dopadlo... Ono Zemanovi volby vyhráli nakonec ti, kteří nikde nebyli vidět, ale k volbám přišli.
Na druhou stranu mi přijde, že se vlastně "nic moc neděje"... tak nevím, jestli Babiš intenzivně zbrojí na alternativních kanálech, a nebo jestli na to vlastně tak trochu sere, když už ho soud osvobodil a imunita netřeba? Je to trochu zvláštní.
Na druhou stranu mi přijde, že se vlastně "nic moc neděje"... tak nevím, jestli Babiš intenzivně zbrojí na alternativních kanálech, a nebo jestli na to vlastně tak trochu sere, když už ho soud osvobodil a imunita netřeba? Je to trochu zvláštní.
No ale viděli jste ty videa z Ústí a Ostravy? Jako mazec, koukal jsem na to s otevřenou držkou. Jako lidi takhle jednotně za jedním člověkem nešli létapáně.
Teda - já vím, to jsou komparzisti zaplacený Fialou
A video Babiše z Benešova bylo vlastně taky fajn
Teda - já vím, to jsou komparzisti zaplacený Fialou

A video Babiše z Benešova bylo vlastně taky fajn

-> Syny:
Tyvole
Třeba Andy počítá s tim, že to jeho veledílo nikdo nikdy nečet.
Tyvole

Třeba Andy počítá s tim, že to jeho veledílo nikdo nikdy nečet.

-> Bukaj 19.01.23 16:45:35: No jasně, ale tady nejde o to někomu se zavděčit, ale nemít Bureše na Hradě 

-> dragon_cb_cz 19.01.23 15:49:09: Nikdy se nezavděčíš všem...
-> Jumbo: No, on si tu antiBabis naladu dela hlavne Babis sam. Protoze ty sracky co z nej lezou a ty jeho aktualni billboardy, to je fakt echt zumpa. Viz treba zde:
www.novinky.cz/clanek/vol by-prezidenta-ano-vyjelo-s -novym-billboardem-general -neveri-v-mir-40420506
A v komentari tam nekdo zminil zajimavou vec - podivat se na stranu 258 jeho knizky "O cem snim kdyz nahodou spim". Co tam ten mirotvurce pise o NATO. Tak jsem si to dohledal a rovnou to sem dam, at to nemusite hledat.
www.novinky.cz/clanek/vol by-prezidenta-ano-vyjelo-s -novym-billboardem-general -neveri-v-mir-40420506
A v komentari tam nekdo zminil zajimavou vec - podivat se na stranu 258 jeho knizky "O cem snim kdyz nahodou spim". Co tam ten mirotvurce pise o NATO. Tak jsem si to dohledal a rovnou to sem dam, at to nemusite hledat.
-> dragon_cb_cz: Zatím to tak možná je, ale je otázka, jeslti tam brzy nedojdeme... I pokud Babiš nebude prezident, za 2,5 roku máme nové volby do sněmovny a s tím, že nás čekají ekonomicky náročné roky buďto současná vláda bude muset lidem dávat, nebo už většinu neobhájí... Už vidím tu kampaň: "Kdybych byl prezident, tohle bych nikdy nedovolil..."
-> Bukaj 19.01.23 14:37:30: No spoustu lidí určitě rozesmál, ale spoustu lidí taky nasral...
-> Jumbo 19.01.23 13:03:54: Mám pocit, že u nás ze sociálních výdajů jsou problematické akorát důchody, jinak úplně přebujelý sociální stát nevedeme.
-> Jumbo 19.01.23 13:03:54: Mám pocit, že u nás ze sociálních výdajů jsou problematické akorát důchody, jinak úplně přebujelý sociální stát nevedeme.
-> dragon_cb_cz 19.01.23 12:28:56: Tak tohle "rčení" není, předpokládám, nic jiného, než jeden z předvolebních vtípků, kolujících na internetu, s oficiální "propagandou" jedné či druhé strany nemá nic společného a jeho autor nechtěl nikoho urazit, ale rozesmát (což se mu, myslím, podařilo) 

-> dragon_cb_cz: Souhlas, ale Rakousko a Nemecko dost sleduju, jezdim tam casto a posloucham mistni radia a muzu rict, ze mam pocit ze jsou na tom v tomhle dost podobne, Francie bude obdobna, jizni zeme to stejne... Lidi se tam nauceli si vykricet a vydemonstrovat co chteji a ti u moci maji strach jim to nedat, protoze by o tu moc prisli... A my tam mirime taky...
-> David29: Klidně to mohla publikovat protistrana, aby protistranu zdiskreditovala.
-> Jumbo 19.01.23 10:36:28: Jo, "Praha a láska zvítězí nad vsí a nenávistí", to byl dobrej úlet - byť to jistojistě není součást oficiální kampaně. Lidi co tohle tvoří a sdílí si moc nevidí do huby.
Tohle by bylo na delší debatu a jak to vlastně vzniká
Tohle by bylo na delší debatu a jak to vlastně vzniká
-> Jumbo 19.01.23 10:36:28: Jo, "Praha a láska zvítězí nad vsí a nenávistí", to byl dobrej úlet - byť to jistojistě není součást oficiální kampaně. Lidi co tohle tvoří a sdílí si moc nevidí do huby.
(Jen bych si dovolil tvrdit, že zadluženost států v Evropě nutně nemusí vůbec souviset s tím jak moc levicovou a sociální politiku provádějí - řada států se do rozpočtových sraček dokáže dostat i "pravicovými" politikami - velké uvozovky na místě).
(Jen bych si dovolil tvrdit, že zadluženost států v Evropě nutně nemusí vůbec souviset s tím jak moc levicovou a sociální politiku provádějí - řada států se do rozpočtových sraček dokáže dostat i "pravicovými" politikami - velké uvozovky na místě).
-> vhml: u Idnes bych řekl, jak píšeš, že v článcích moc nestraní to je pravda. Ale zase spoustu článků kritických na AB tam vůbec nevychází a řadě věcí a témat se vyhýbají.
No a na alternativních médiích a různých kanálech na youtube má AB podporu velkou. Takže je to spíš tím, jaká člověk sleduje media.
Ale těžko se divit, že mainstreamová media začínají být jednostranná. Prostě AB je prase, který se neštítí ničeho a média už s ním tu hru odmítají hrát.
No a na alternativních médiích a různých kanálech na youtube má AB podporu velkou. Takže je to spíš tím, jaká člověk sleduje media.
Ale těžko se divit, že mainstreamová media začínají být jednostranná. Prostě AB je prase, který se neštítí ničeho a média už s ním tu hru odmítají hrát.
-> Kilián 19.01.23 10:38:40: no práveže třeba Idnes jo a až je mi to divný. Ne třeba přímo podporují, ale určitě výrazně nestraní majiteli.