skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> sv!na hog@r: asi Majora Zemana.
a presidenta pujdete volit?
-> j_j: Nic co by mě zásadně trápilo sdělit veřejně a asi taky nic co by nešlo o mě zjistit jen s minimem námahy jinde. A to co předvedl -> Sepp: si prostě nějakou reakci žádalo. I když speciálně za to "nedělní okamžiky u momentální družky." by si zasloužil reakci úplně jinou než slovní a (nejspíš marně) doufám, že se teď za to alespoň trochu stydí.
-> P@nis: povedzme ze miesto 4 rokov ZS a 8 rokov gympla som bol 3 roky na ZS a 8 na gympli. Velakrat som toho olutoval, lebo zohnat hocijaku pracu ako "cudzinec" ked ma clovek 17 bol neskutocny opruz
-> haso: Tak je pravda, že na technickém oboru jsme s gymplem měli jednoho typa, ale ten byl stejně starý jak my ostatní, + ještě studuje doted .-) ok vysvětleno
-> dragon_cb_cz: podle mě je zbytečný o sobě tolik na netu říkat cizím lidem, ale jak myslíš 

-> P@nis: moja ex tiez mala maturitu v 17 rokoch...
na ZS sla ked mala 6 rokov, v stvrtom rocniku mala 9 rokov
potom sla na gympel osemrocny, takze zacinala primu v 10 rokoch a v oktave mala 17 rokov a sla maturovat
na ZS sla ked mala 6 rokov, v stvrtom rocniku mala 9 rokov
potom sla na gympel osemrocny, takze zacinala primu v 10 rokoch a v oktave mala 17 rokov a sla maturovat

-> Sepp: treba takovej King je na prvni pohled mama a papa mazanek, ktery v zivote nezil za vlastni a celej den ma hovno na praci
Ty jsi vubec studnice moudrosti, tahle "analyza" ma jeste vetsi hloubku nez tvoje legendarni zamysleni nad progresivnim zdanenim prace a jeho vlivu na blahobyt obyvatel

Ty jsi vubec studnice moudrosti, tahle "analyza" ma jeste vetsi hloubku nez tvoje legendarni zamysleni nad progresivnim zdanenim prace a jeho vlivu na blahobyt obyvatel

-> darklord: To máš co za zvláštní školu s maturitou? Ať počítám jak počítám tak kolem 6 roku se začíná, 9 let základka a 4 roky maturita. Suma sumárum to vychází na 19 let, což je věk kdy jsem maturoval zhruba i já. Na výšce jsem se taky nikdy nesetkal se studentem co by měl 17
?

-> Sepp 21.09.12 21:24:22: Možná jsi si to přečíst měl. Možná bys pak třeba argumentoval k věci a ne takhle hloupě ad hominem. Skoro se mi nechce reagovat, ale tohle od tebe bylo skutečně hodně podpásové, takže musím. Pokud tě to tak zajímá:
- U rodičů nežiju už několik let.
- Žiju ze svého příjmu z práce.
- Ta práce je na částečný úvazek, protože ještě k tomu studuju VŠ.
- Ne, ta škola není VŠE, ale Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT.
- "Momentální družku" už mám víc jak deset let jednu a loni jsem se s ní oženil.
- Jelikož je momentálně těhotná a na neschopence, tak z toho svého částečného úvazku v tuto chvíli živím (částečně) i jí a brzo budu živit i prcka.
Máš ještě nějaké otázky? Pokud ne, tak já bych měl jednu na tebe: nestydíš se za to co jsi napsal alespoň trochu?
- U rodičů nežiju už několik let.
- Žiju ze svého příjmu z práce.
- Ta práce je na částečný úvazek, protože ještě k tomu studuju VŠ.
- Ne, ta škola není VŠE, ale Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT.
- "Momentální družku" už mám víc jak deset let jednu a loni jsem se s ní oženil.
- Jelikož je momentálně těhotná a na neschopence, tak z toho svého částečného úvazku v tuto chvíli živím (částečně) i jí a brzo budu živit i prcka.
Máš ještě nějaké otázky? Pokud ne, tak já bych měl jednu na tebe: nestydíš se za to co jsi napsal alespoň trochu?
-> Sepp 21.09.12 21:37:24: co to tu meles? Roku pana 2006 som zmaturoval vo svojich 17 rokoch a odvtedy idem od nuly na vlastne triko bez mama a bez papa za zadkom. Ked som si nezarobil, tak som zral cisty vzduch. A ver ze nieje prdel ked odides v 17 z domu na VS a musis si vsetko oddret nielen v skole ale aj kade tade po brigadach. Len tak medzi recou uz nestudujem ale som normalne zamestnany, platim dane a zivim cely statny aparat plus par kakaovych spoluobcanov. Mesacne im ide odo mna a mojho zamestnavatela tolko co vacsina ludi nema ani na vyplatu. A prave preto mam take nazory ake mam, co si nekupim to nemam a na to aby som mohol kupovat musim makat. A z duse neznasam tych ludi co nariekaju ze neni praca, pretoze sam viem ze ked sa chce tak praca je, lenze treba pre to aj nieco robit a nie sediet na zadku a cakat co mi kto da.
-> Quest: Můžeš o tom snít klidně i v koupelně
Můžeš to vyřvávat i na náměstích a nemá to význam, to ani nemluvím o tom (bez urážky) že 15-ti letýho kluka stejně nikdo nebude poslouchat ani kdyby se rozkrájel... To je prostě zbytečná debata.
Nehledě na to co tu čtu níž, proč já mám platit a tak dál, pokud se má něco změnit, vždycky bude někdo kdo to odskáče, jde jen o ten souboj kdo to bude, mimochodem ikdyž se nic nezmění úmyslně, přijde to samo, jen ti kdo si to vyžerou to budou mít ještě horší!
Další věc je že "léčba šokem" asi není moc funkční řešení...

Nehledě na to co tu čtu níž, proč já mám platit a tak dál, pokud se má něco změnit, vždycky bude někdo kdo to odskáče, jde jen o ten souboj kdo to bude, mimochodem ikdyž se nic nezmění úmyslně, přijde to samo, jen ti kdo si to vyžerou to budou mít ještě horší!
Další věc je že "léčba šokem" asi není moc funkční řešení...
-> Don_pepe: Jak víš že otom "sním" jenom u netu?

-> Quest: Tím že jdeš volit máš větší šanci něco změnit než když budeš u netu snít nad svou vlastní Utopií

-> Don_pepe: Za pokus to stojí, rozhodně to je lepší než jít volit, čímž taky nic nezměníš.
-> Quest: To není ale úplně odpověď na mou otázku, žejo?
Tak jo, sem se zamyslel a řekněme že souhlasím, co dál? Pořád to k ničemu dobrý není... Myslíš že si tohle řekne dost lidí aby s tím mohli něco udělat? A ikdyž jich bude dost, že s tím něco udělají? E-ééé...

Tak jo, sem se zamyslel a řekněme že souhlasím, co dál? Pořád to k ničemu dobrý není... Myslíš že si tohle řekne dost lidí aby s tím mohli něco udělat? A ikdyž jich bude dost, že s tím něco udělají? E-ééé...
-> Don_pepe: Pár lidí více-méně beztrestně a neomezeně rozhoduje o penězích a životech druhých. Nic víc nic míň. Nebylo by lepší aby stát zařizoval policii, soudy, armádu a zbytek nechal na lidech samotnejch?
-> Domajz2:
nesmíš čekat odpověď - nedej bože rozumnou. Do určitý míry ztráta času, ale jako způsob sebepoškozování to špatný není.
Ne vážně, máš pravdu, ale všimni si, že nejsilnější názory a nejznalejší odpovědi tu maj děti, který se držej u rodičů a podle ostatních témat, kde se vyjádřej, maj celý dny dost hovno co na práci. Je komický číst ty výžblepty, alespoň pokud k nim máš srovnání s názory chlapů, který by jim mohli dělat fotry, teda za předpokladu, že by něco tak tupýho neumlátili jen by to přelezlo práh
. Komický.

Ne vážně, máš pravdu, ale všimni si, že nejsilnější názory a nejznalejší odpovědi tu maj děti, který se držej u rodičů a podle ostatních témat, kde se vyjádřej, maj celý dny dost hovno co na práci. Je komický číst ty výžblepty, alespoň pokud k nim máš srovnání s názory chlapů, který by jim mohli dělat fotry, teda za předpokladu, že by něco tak tupýho neumlátili jen by to přelezlo práh

-> Quest: A k čemu takový zamyšlení prakticky bude?
-> Domajz2: Nejsem si jistej že jsi vůbec můj příspěvek přečetl. Podstata je zamyslet se nad podstatou samotný demokracie a skutečností.
-> Sepp 21.09.12 22:44:17: Sorry, ale nevím jestli je nějak plodné disktuovat o politice s týpkem, který má 15 roků i s cestou a reprodukuje tady názory, které odposlechl od dospělých někde u stolu a mě ještě kdysi zmrdal za to, že jsem si dovolil nesundat blatníky z mojí úžovky, když jsem ji poslal na ekolikvidaci...

-> Quest: Co se týč bolševický menšiny, nteřeba být zklamán ani dnes, např. Nečasova kariéra před rokem 89 stojí za to. Kalouskova rovněž.
-> Quest: Vláda ústavy????? To existuje? Na jaké stránce jsi mačkal Ctrl+c?? Google translator??
-> Sepp: Jestli se mě taky zeptáš zda žiju sám a za svoje, když prosazuji to stejné jako třeba -> dragon_cb_cz
Zajímavý téma. Tak před posledníma parlamentníma volbama jsem fandil "pravicové" ODS. Rok se s rokem sešel a dospěl jsem k názoru že Demokracie je stejně špatná, jako kterýkoliv jiný totalitní režim, akorát že v tomto případě se většina domnívá že jsou svobodní
. Vemte si to, za komoušů taky jakýstakýs volby byly a vládla "bolševická menšina". Dneska taky jakejstakejs volební systém je a ve výsledku neomezeně vládne menšina s podporou nepřekračující 30% voličů. Sečteno podtrženo moc se nezměnilo. Jako opravdu svobodnej systém považuju Republiku, tedy VLÁDU ÚSTAVY a co největší decentralizaci.

-> Fén: jo taky si jednička, nebo co chceš?
-> palinator: Že o tom nevím. :o))
-> Fén:
Pro tebe to neplatí, ty už jsi miliardář před důchodem
Pro tebe to neplatí, ty už jsi miliardář před důchodem

-> Sepp: A mě se nezeptáš?
darklord 20.09.12 15:25:16 napsal: → P@nis: peklo? Pre koho peklo? Pracujuci su v pekle teraz, nepracujuci maju havaj. Tak kur*a ake peklo? Ze nepracujuci budu mat peklo? Sak nech. Kto nemaka nech zdochne od hladu.No a ty to samý:
žil jsi někdy sám a za svoje? Na svoji odpovědnost? Vzhledem k tomu, že zatím jen studuješ máš docela silný řeči.
žil jsi někdy sám a za svoje? Na svoji odpovědnost? Vzhledem k tomu, že zatím jen studuješ máš docela silný řeči.
dragon_cb_cz 20.09.12 17:57:13 napsal: Stává se tu z toho pěkná žumpa, navíc kořeněná rasismem. Pokud se někteří z vás mají opravdu tak špatně jak tu vykreslují, doporučuji přestat platit za připojení k internetu a trávit čas psaním do tohodle tématu – daleko produktivnější bude někde makat a vydělat si víc.
→ beastyLA – ten první: Nevím co je podle tebe „vládní úprava na kterou neměl právo“. Opět opakuji, Fischer udělal jen to co mu schválil parlament a parlamentu právo to schválit dává ústava tohoto státu.
Co se týká těch 5000 u doktora, to jsi mě fakt pobavil, zjevně o cenách ve zdravotnictví vůbec nic nevíš. Cokoliv složitějšího než „řekněte Áaaaaa“ a kouknutí do krku stojí o dost víc – přidávej jednu a často spíš dvě nuly. Pacient na kardiologii či onkologii často stojí desetitisíce za den, v případně akutních zákroků na kardio- či neuro-chirurgii se jedná o statisíce až miliony. Dej si to do kontextu s 30tikorunovým poplatkem u doktora.
A co jsi myslel tím, že černým stát platí „3× větší průměrnou mzdu“ (nebo to měl snad být dokonce trojnásobek průměrné mzdy???), to by mě fakt zajímalo.
→ Majki88: Zajímalo by mě, čemu se podle tebe frantící postavili čelem. To jako že když Sarkozy nechal zrušit pár cikánských táborů tak se problému postavil čelem? Haha. Bylo to jen gesto pro veřejnost, reálně vyřešil prd a hlavně pár romských táborů je ve Francii nic proti jejich masivní muslimské menšině. Té se tam nikdo čelem nepostavil a nejspíš ještě dlouho nepostaví – to je totiž podstatně těžší oříšek než před kamerema zlikvidovat pár stanů v cikánském táboře.
Mimochodem, když tu → beastyLA – ten první: tak zuřivě brojí proti podporování muslimů, to opravdu máte pocit, že v ČR s touhle komunitou existuje nějaký problém a že ji dokonce podporujeme? Kolik z vás zná muslima odjinud než z televize a internetu? Já opravdu osobně znám jediného – a maká jako šroub aby uživil rodinu, skončí v jedné práci a když může, jde na šichtu do druhé. Kolik z vás co máte pocit, že se máte špatně, maká takhle moc?
Nemám sílu to číst, položím ti jedinou otázku a odpověz či ne:
žil jsi někdy sám a za svoje? Na svoji odpovědnost? To jest, nemít mamá za prdelí, nemít papá s jeho šrajtoflí podepsaného pod účtem. Nepočítám brigády a nedělní okamžiky u momentální družky.
Jinak tě tipuju na VŠE.
→ beastyLA – ten první: Nevím co je podle tebe „vládní úprava na kterou neměl právo“. Opět opakuji, Fischer udělal jen to co mu schválil parlament a parlamentu právo to schválit dává ústava tohoto státu.
Co se týká těch 5000 u doktora, to jsi mě fakt pobavil, zjevně o cenách ve zdravotnictví vůbec nic nevíš. Cokoliv složitějšího než „řekněte Áaaaaa“ a kouknutí do krku stojí o dost víc – přidávej jednu a často spíš dvě nuly. Pacient na kardiologii či onkologii často stojí desetitisíce za den, v případně akutních zákroků na kardio- či neuro-chirurgii se jedná o statisíce až miliony. Dej si to do kontextu s 30tikorunovým poplatkem u doktora.
A co jsi myslel tím, že černým stát platí „3× větší průměrnou mzdu“ (nebo to měl snad být dokonce trojnásobek průměrné mzdy???), to by mě fakt zajímalo.
→ Majki88: Zajímalo by mě, čemu se podle tebe frantící postavili čelem. To jako že když Sarkozy nechal zrušit pár cikánských táborů tak se problému postavil čelem? Haha. Bylo to jen gesto pro veřejnost, reálně vyřešil prd a hlavně pár romských táborů je ve Francii nic proti jejich masivní muslimské menšině. Té se tam nikdo čelem nepostavil a nejspíš ještě dlouho nepostaví – to je totiž podstatně těžší oříšek než před kamerema zlikvidovat pár stanů v cikánském táboře.
Mimochodem, když tu → beastyLA – ten první: tak zuřivě brojí proti podporování muslimů, to opravdu máte pocit, že v ČR s touhle komunitou existuje nějaký problém a že ji dokonce podporujeme? Kolik z vás zná muslima odjinud než z televize a internetu? Já opravdu osobně znám jediného – a maká jako šroub aby uživil rodinu, skončí v jedné práci a když může, jde na šichtu do druhé. Kolik z vás co máte pocit, že se máte špatně, maká takhle moc?
Nemám sílu to číst, položím ti jedinou otázku a odpověz či ne:
žil jsi někdy sám a za svoje? Na svoji odpovědnost? To jest, nemít mamá za prdelí, nemít papá s jeho šrajtoflí podepsaného pod účtem. Nepočítám brigády a nedělní okamžiky u momentální družky.
Jinak tě tipuju na VŠE.
-> HavajskejBubeník: Ve státě, kde má zloděj větší práva než okradený?
Zavedl bych to jak to bylo dřív, ukradneš, budeš bez ruky.
Však oni by pak sekali dobrotu
Však oni by pak sekali dobrotu

-> sv!na hog@r: Nevím jak Češi, ale ty se vzpamatuj určitě - pokud chceš horlivě hájit češství, tak doporučuji začít u sebe a doučit se český pravopis.
Stává se tu z toho pěkná žumpa, navíc kořeněná rasismem. Pokud se někteří z vás mají opravdu tak špatně jak tu vykreslují, doporučuji přestat platit za připojení k internetu a trávit čas psaním do tohodle tématu - daleko produktivnější bude někde makat a vydělat si víc.
-> beastyLA - ten první: Nevím co je podle tebe "vládní úprava na kterou neměl právo". Opět opakuji, Fischer udělal jen to co mu schválil parlament a parlamentu právo to schválit dává ústava tohoto státu.
Co se týká těch 5000 u doktora, to jsi mě fakt pobavil, zjevně o cenách ve zdravotnictví vůbec nic nevíš. Cokoliv složitějšího než "řekněte Áaaaaa" a kouknutí do krku stojí o dost víc - přidávej jednu a často spíš dvě nuly. Pacient na kardiologii či onkologii často stojí desetitisíce za den, v případně akutních zákroků na kardio- či neuro-chirurgii se jedná o statisíce až miliony. Dej si to do kontextu s 30tikorunovým poplatkem u doktora.
A co jsi myslel tím, že černým stát platí "3x větší průměrnou mzdu" (nebo to měl snad být dokonce trojnásobek průměrné mzdy???), to by mě fakt zajímalo.
-> Majki88: Zajímalo by mě, čemu se podle tebe frantící postavili čelem. To jako že když Sarkozy nechal zrušit pár cikánských táborů tak se problému postavil čelem? Haha. Bylo to jen gesto pro veřejnost, reálně vyřešil prd a hlavně pár romských táborů je ve Francii nic proti jejich masivní muslimské menšině. Té se tam nikdo čelem nepostavil a nejspíš ještě dlouho nepostaví - to je totiž podstatně těžší oříšek než před kamerema zlikvidovat pár stanů v cikánském táboře.
Mimochodem, když tu -> beastyLA - ten první: tak zuřivě brojí proti podporování muslimů, to opravdu máte pocit, že v ČR s touhle komunitou existuje nějaký problém a že ji dokonce podporujeme? Kolik z vás zná muslima odjinud než z televize a internetu? Já opravdu osobně znám jediného - a maká jako šroub aby uživil rodinu, skončí v jedné práci a když může, jde na šichtu do druhé. Kolik z vás co máte pocit, že se máte špatně, maká takhle moc?
-> beastyLA - ten první: Nevím co je podle tebe "vládní úprava na kterou neměl právo". Opět opakuji, Fischer udělal jen to co mu schválil parlament a parlamentu právo to schválit dává ústava tohoto státu.
Co se týká těch 5000 u doktora, to jsi mě fakt pobavil, zjevně o cenách ve zdravotnictví vůbec nic nevíš. Cokoliv složitějšího než "řekněte Áaaaaa" a kouknutí do krku stojí o dost víc - přidávej jednu a často spíš dvě nuly. Pacient na kardiologii či onkologii často stojí desetitisíce za den, v případně akutních zákroků na kardio- či neuro-chirurgii se jedná o statisíce až miliony. Dej si to do kontextu s 30tikorunovým poplatkem u doktora.
A co jsi myslel tím, že černým stát platí "3x větší průměrnou mzdu" (nebo to měl snad být dokonce trojnásobek průměrné mzdy???), to by mě fakt zajímalo.
-> Majki88: Zajímalo by mě, čemu se podle tebe frantící postavili čelem. To jako že když Sarkozy nechal zrušit pár cikánských táborů tak se problému postavil čelem? Haha. Bylo to jen gesto pro veřejnost, reálně vyřešil prd a hlavně pár romských táborů je ve Francii nic proti jejich masivní muslimské menšině. Té se tam nikdo čelem nepostavil a nejspíš ještě dlouho nepostaví - to je totiž podstatně těžší oříšek než před kamerema zlikvidovat pár stanů v cikánském táboře.
Mimochodem, když tu -> beastyLA - ten první: tak zuřivě brojí proti podporování muslimů, to opravdu máte pocit, že v ČR s touhle komunitou existuje nějaký problém a že ji dokonce podporujeme? Kolik z vás zná muslima odjinud než z televize a internetu? Já opravdu osobně znám jediného - a maká jako šroub aby uživil rodinu, skončí v jedné práci a když může, jde na šichtu do druhé. Kolik z vás co máte pocit, že se máte špatně, maká takhle moc?
-> P@nis: peklo? Pre koho peklo? Pracujuci su v pekle teraz, nepracujuci maju havaj. Tak kur*a ake peklo? Ze nepracujuci budu mat peklo? Sak nech. Kto nemaka nech zdochne od hladu.
-> Majki88: jo to ja taky rikam ze co se jeste musi v tyhle republice stat aby se cesi konecne vspamatovaly a zacaly s tim bordele neco delat =(
-> sv!na hog@r: Já rasista taky nejsem ale trpím jistou nesnašenlivosti k romum, dříve vyjádřováno cikánum, změnilo se nejen slovo ale i jejich chování a to bohužel k horšímu. I kdyby s tím Sládek něco začal dělat tak nic nezmůže většina vlády nemá odvahu se tomu postavit čelem jako Frantíci i když se o nich mluvi, že ve válce umí vytasit pouze bílou vlajku ale to je trochu mimo... Za Sladka by se muselo postavit více poslanců a hlavně velká podpora lidu což česky lid opravdu neumí, akorát tlachají v hospodě u piva jaké to jsou ku... atd. Prostě češi se bojí vyjádřit svůj názor a když už ho vyjádří jako Sladek v prvním odkazu co jsi dával se snaží zamluvit, že je to vytrženo z kontextu a takto to vůbec nebylo myšleno. Prostě jestli chceš něco změnit tak musíš začít u kořene a "Sládkem" se nic nezmění.
ja nej sem rasista ale vadi me ze voni nic nedelaj jen bordel a jeste sou za to statem placeny! =( ze voni sou tmavy v tom ja problem ne vidim nekdo je z cikanova ja sem zase s teplic ale at se chovaj slusne
a todle je taky dobry http://www.youtube.com/wa
tch?v=ylFttBKeEA0 http://www.youtube.com/wa
tch?v=Rv9O4pQsa3A ma recht =)
-> Majki88: me se libi ze von je proti tem cikanum taky ze by moh u delat poradek =) tady v teplicich sou hafo a delaj tady bordel https://www.youtube.com/w
atch?v=yQ_VYsKpe3Q
-> sv!na hog@r: Volit? jak už tady byla fotka "Kdyby mohly volby něco změnit, tak by už je zakazali". Je jedno jaké svině bude u koryta každá bude chtít víc a víc a víc...
cekaj me prvni volby co muzu vo lit tak sem premejslel koho je to tezky rozhodovani sem si rikal ze toho republikona Sladka co vy na to?sem s nim videl naky videa na yutube projevy a tak a zdal se me takovej rozumnej s dobrejma nazorama ne =)
-> Jirik_Tuňák: som za 

-> Jirik_Tuňák: Za to, co tady na foru predvadi, jako by bylo jeho? Treba jak dal banan Jenikovi?

Já bych volil U-geena. 

-> P@nis 20.09.12 02:34:38: Haha. Radsi bejt pod vladou pravicovejch extremistu nez tehlech zlodeju.