skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koho byste volili?
-> palinator: a koho jsi volil? Zemana? Kazdy by mel volit podle sveho nazoru, vlastniho presvedceni, podle svoji odpovednosti. Kdyz nekdo chce volit krtecka, tak at voli krtecka
Prosím pěkně, tak takovouhle vlnu nesmyslnejch keců v souvislosti s výsledkem voleb jsem teda zatim neviděl. Ze všech stran se "na mě" valí výrazy těžkého nesouhlasu s mým hlasem, povětšinou značně úsměvnýho provedení. Jako bych snad udělal vlastizradu nebo co.
Nechci nějak vnucovat svoje názory, ale to co předváděj povětšinou moji vrstevníci, takovej ksindl, silný slova namísto objektivních argumentů, z toho je mi poněkud nevolno. Nehledě na to, že ten panák na Hradě je pouze bezvýznamnou figurkou.

Nechci nějak vnucovat svoje názory, ale to co předváděj povětšinou moji vrstevníci, takovej ksindl, silný slova namísto objektivních argumentů, z toho je mi poněkud nevolno. Nehledě na to, že ten panák na Hradě je pouze bezvýznamnou figurkou.

-> alpin:

-> alpin: Motorboating?

-> alpin: toe vůl 

-> Arnold: tvárou na ne a zatriasť

-> Mr_Kubas: no neříkej,že by jsi se taky nepodíval 

-> King: -> dragon_cb_cz: Ano, tak nějak by měl vypadat výstup hlavy státu. Ačkoliv v polovině projevu z 1/3 "vyklidil" sál stálo za povšimnutí, že většina odchozích nakonec zůstala a dál sledovala dění a i u části poslanců, kteří evidentně s celkovým konceptem projevu zcela nesouhlasili, sklidil uznání.
Docela mne mrzí, že kvůli zaneprázdnění jsem tento týden nestihl besedu s Klausem týkající se volby jeho nástupce v HK Univerzitě.
Zjišťuji, že ač politicky či jinak aktivní nejsem, čas od času je velmi prospěšné na podobnou akci, nebo na přednášku programu celoživotního vzdělávání zajít. Částečně to zpomaluje otupělost a postupnou demenci z každodenní rutiny.
Docela mne mrzí, že kvůli zaneprázdnění jsem tento týden nestihl besedu s Klausem týkající se volby jeho nástupce v HK Univerzitě.
Zjišťuji, že ač politicky či jinak aktivní nejsem, čas od času je velmi prospěšné na podobnou akci, nebo na přednášku programu celoživotního vzdělávání zajít. Částečně to zpomaluje otupělost a postupnou demenci z každodenní rutiny.
-> King: Myslím, že ten posun začal hlavně s Maastrichtskou smlouvu, Amsterodam, Nice a Lisabon už jsou jen stále rychlejší sešup do sraček. A Klaus se k myšlence evropské spolupráce/integrace staví vstřícně pořád, jen říká, že tudy cesta nevede. A jeho projev v europarlamentu možná ještě jednou vejde do dějin...
-> Domajz: Myslíš třeba to, že v dobách jeho ministrování na financích jsme měli nejmenší inflaci a nejvyšší růst HDP z bejvalýho východního bloku a málem se mu podařilo uzákonit povinnost státu hospodařit beze schodkůy?
P@nis 12.12.12 18:43:45 napsal:
→ dragon_cb_cz: Lid si zvolil své zastupitelé a když oni
něco schválí, tak by jim prezident neměl házet klacky pod nohy (pokud vím
ho si lid nezvolil ;-), např. s tím jak je EU zlá, žbrepty o Lisabonské
smlouvě atd.
A VK snad někdy řek, že "je EU zlá"? Mám to chápat tak, že když právem vytýkám někomu/něčemu, že dělá chyby a řítí se do sraček, že ho/to tím pádem považuju za "zlé (-ho)?
Klaus se v 90. letech myšlence evropský integrace, pokud se pamatuju, vůbec nebránil, ale potom, co EU začali kočírovat maskovaný bolševici a začali z ní dělat modernější kopii SSSR (Lisabon), tak není od věci jim připomenout, že vymejšlej píčoviny a my s tím máme historickou skušenost. Osobně jsem byl na něj za ten jeho kritickej projev v evropským parlamentu hrdej a ty protažený ksichty ex-komouše Barosa a spol. za to stály....
→ dragon_cb_cz: Lid si zvolil své zastupitelé a když oni
něco schválí, tak by jim prezident neměl házet klacky pod nohy (pokud vím
ho si lid nezvolil ;-), např. s tím jak je EU zlá, žbrepty o Lisabonské
smlouvě atd.
A VK snad někdy řek, že "je EU zlá"? Mám to chápat tak, že když právem vytýkám někomu/něčemu, že dělá chyby a řítí se do sraček, že ho/to tím pádem považuju za "zlé (-ho)?
Klaus se v 90. letech myšlence evropský integrace, pokud se pamatuju, vůbec nebránil, ale potom, co EU začali kočírovat maskovaný bolševici a začali z ní dělat modernější kopii SSSR (Lisabon), tak není od věci jim připomenout, že vymejšlej píčoviny a my s tím máme historickou skušenost. Osobně jsem byl na něj za ten jeho kritickej projev v evropským parlamentu hrdej a ty protažený ksichty ex-komouše Barosa a spol. za to stály....
-> Jozka: Věř, že já ani jedno nečetl :- ))
-> Domajz: Vždyť už jsem o tom psal níže
-> dragon_cb_cz: No kýmpak tam byl asi Vašek dosazen, takže tak : )
-> Domajz: Vždyť už jsem o tom psal níže

-> dragon_cb_cz: No kýmpak tam byl asi Vašek dosazen, takže tak : )
-> P@nis 12.12.12 11:05:43: Ačkoli Klause moc nemusím za jeho aktivity v 90. letech, tak s jeho názory, kterými se prezentuje jako prezident v 90% souhlasím, takže můj názor, jako názor občana reprezentuje, co teď s tím?
-> P@nis: Havla nech odpočívat v pokoji.. zkraje 90.tých to byla jediná možnost, ne špatná - a co dělal za bolševika jsem sledoval bedlivě od roku 1985.. ale to by bylo na dlouho. Zajímavý, jak plno lidí má dodnes vymytý tykve článkama z Rudýho Práva a Tribuny..

-> P@nis: No jo, to je ale přesně ten rozpor o kterém mluvím. Já si v roce 2006 taky zvolil své zástupce - konkrétně (klidně se k tomu přiznám) jsem tehdy volil ODS, jejíž velký führer Topolánek se tehdy oháněl vyjádřeními typu "euroústava je velký shit" aby následně dojednal to samé v bleděmodrém - Lisabonskou smlouvu - a vyhrožoval vlastním poslancům (a hlavně senátorům), kteří to nechtěli schválit. Kde je teda ten hlas lidu? Klaus udělal přesně to co od něj bylo možné konsistentně čekat už když byl zvolen, ať si o tom myslíš co chceš. Topolánek tehdy udělal pravý opak - a konkrétně pro mě to přitom tehdy byl zásadní důvod proč ho volit.
-> dragon_cb_cz: Lid si zvolil své zastupitelé a když oni něco schválí, tak by jim prezident neměl házet klacky pod nohy (pokud vím ho si lid nezvolil ;-), např. s tím jak je EU zlá, žbrepty o Lisabonské smlouvě atd.
O horších věcech se u VH moc nemluvilo, ale na pietním aktu se objevily i zajimavé transparenty jako Sbohem VH, děti z Bělehradu.
O tom co dělal Havel před revolucí se taky raději moc nemluví.
A o kompak je asi tenhle úryvek : Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,
pod střechou velký partaje se u koryta sejdem
Holt, každý má svůj názor na dotyčného já ho mám takový a ostatním ho neberu.
O horších věcech se u VH moc nemluvilo, ale na pietním aktu se objevily i zajimavé transparenty jako Sbohem VH, děti z Bělehradu.
O tom co dělal Havel před revolucí se taky raději moc nemluví.
A o kompak je asi tenhle úryvek : Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,
pod střechou velký partaje se u koryta sejdem
Holt, každý má svůj názor na dotyčného já ho mám takový a ostatním ho neberu.
-> P@nis: Bože, to je žblebt. "Názor lidu"? A jak se podle tebe ten "vox populi, vox dei" zjišťuje? To jako pokaždý než něco řekne si má nechat zpracovat průzkum???
Od toho jsou volby, kde se ten kandidát nějak profiluje a nějakého si nakonec většina vybere. Vztekej se, pokud následně reprezentuje jinak, než šlo před volbou čekat, to je podstata zastupitelské demokracie. Ne když zrovna tvůj názor byl v době voleb v menšině - tomu se zase říká prohra a stává se to každému.
A Havla jsem nemusel, ale tenhle povaleč a budižkničemu, jak ty říkáš, podporoval řadu lidí v nouzi ze svých vlastních peněz (které získal např. za literární ceny, které mu byly udělené v zahraničí). A za velice dobré vztahy např. s USA vděčíme taky Havlovi. Atd, atd, atd. Ne, politicky jsem s ním nesouhlasil, ale respekt k němu budu mít vždycky.
-> Jozka: Ano, důvody volby budou asi tentokrát hlavně o osobních pocitech, spíš než o čemkoliv jiném. Což bohužel u mě asi opět vyhrává ten Zeman.
-> Bukaj: Souhlas. Havel udělal ve své době mnoho dobrého (a samozřejmě i mnoho špatného, ale to dobré převažovalo) a jeho role byla nezastupitelná. Ovšem to co platilo v devadesátých letech neplatilo před pár lety, kdy měl ještě pořád potřebu s k politice vyjadřovat - a často to bohužel byly dost nesmysly.
Od toho jsou volby, kde se ten kandidát nějak profiluje a nějakého si nakonec většina vybere. Vztekej se, pokud následně reprezentuje jinak, než šlo před volbou čekat, to je podstata zastupitelské demokracie. Ne když zrovna tvůj názor byl v době voleb v menšině - tomu se zase říká prohra a stává se to každému.
A Havla jsem nemusel, ale tenhle povaleč a budižkničemu, jak ty říkáš, podporoval řadu lidí v nouzi ze svých vlastních peněz (které získal např. za literární ceny, které mu byly udělené v zahraničí). A za velice dobré vztahy např. s USA vděčíme taky Havlovi. Atd, atd, atd. Ne, politicky jsem s ním nesouhlasil, ale respekt k němu budu mít vždycky.
-> Jozka: Ano, důvody volby budou asi tentokrát hlavně o osobních pocitech, spíš než o čemkoliv jiném. Což bohužel u mě asi opět vyhrává ten Zeman.
-> Bukaj: Souhlas. Havel udělal ve své době mnoho dobrého (a samozřejmě i mnoho špatného, ale to dobré převažovalo) a jeho role byla nezastupitelná. Ovšem to co platilo v devadesátých letech neplatilo před pár lety, kdy měl ještě pořád potřebu s k politice vyjadřovat - a často to bohužel byly dost nesmysly.
-> Bukaj: To musím znát každého na kterého mám svůj názor?
To že byl kořala povaleč a budižkničemu je všeobecně známo a Klaus co udělal pro čs a poté pro čr raději nekomentovat.
Prezident by měl reprezentovat a prezentovat názory svého lidu, nikoli jeho osobní jako to dělá Klaus.
To že byl kořala povaleč a budižkničemu je všeobecně známo a Klaus co udělal pro čs a poté pro čr raději nekomentovat.
Prezident by měl reprezentovat a prezentovat názory svého lidu, nikoli jeho osobní jako to dělá Klaus.
já jo 

-> ZdeněkH:
Nikdo není dokonalý
Nikdo není dokonalý

-> Bukaj: až na problémy s tužkama
-> P@nis:
Znal jsi ho, že takové věci tvrdíš? Aneb hoď kamenem, kdo jsi bez viny...
Pan Havel byl pro mne osobnost - jediná významná osobnost politického života, které jsem věřil.
A s tím, jak reprezentoval naši zemi, jsem spokojen. takový má být prezident. I když dnešní pravomoci prezidenta nejsou prakticky žádné, tak jeho hlavním úkolem je dobře reprezentovat.
Upřímně - ze současných kandidátů si moc nedokážu představit někoho, kdo by mohl laťku nasadit alespoň tak vysoko, jako právě Václav Havel, nebo alespoň pan Klaus (i když ho osobně moc nemusím, tak jako reprezentant ČR není nejhorší)...
Znal jsi ho, že takové věci tvrdíš? Aneb hoď kamenem, kdo jsi bez viny...

Pan Havel byl pro mne osobnost - jediná významná osobnost politického života, které jsem věřil.
A s tím, jak reprezentoval naši zemi, jsem spokojen. takový má být prezident. I když dnešní pravomoci prezidenta nejsou prakticky žádné, tak jeho hlavním úkolem je dobře reprezentovat.
Upřímně - ze současných kandidátů si moc nedokážu představit někoho, kdo by mohl laťku nasadit alespoň tak vysoko, jako právě Václav Havel, nebo alespoň pan Klaus (i když ho osobně moc nemusím, tak jako reprezentant ČR není nejhorší)...

-> VS: Havel byl leda kořala
-> dragon_cb_cz: Bude to zajímavý, důvody volby budou asi kolikrát naprosto iracionální.. U mě třeba ten Dlouhý nee právě kvůli angažmá u Goldman Sachs.. jak jsem seznámenej s provozem dvou firem, který mají v portfoliiu..
Prezident má naši zemi reprezentovat. Nemá prakticky žádné pravomoci. V dnešní době ne. Jediný, co mě napadá jsou milosti. Kde jsou časy, kdy Havel naši zemi tvořil. Jde o to, aby uměl mluvil a znal řeči. A uměl se chovat.
-> dragon_cb_cz: z tvejch názorů jsem někdy v prdeli jako vládní vojsko, to probereme někdy v hospodě.
-> j_j: Řekl jsem, že mi přijde jako kandidát zajímavý protože táta zná jeho manželku? Opět, jsi trochu mimo. Nebo spíš rád trolluješ.
Jinak k tomu zbytku - v KSČ byl i Zeman a Fischer a zjevně to lidem moc nevadí. Takže "dovedeš si představit, že by ho někdo zvolil" - ano, dovedu. Když lidi volí současnou KSČM, proč by nemohli zvolit bývalýho komunistu.
Nevím jestli je prospěchář, možná jen prostě neměl chuť jít aktivně proti proudu - to jsou dvě odlišný věci. Ve straně bylo lidí... Důvody proč mi přijde jako kandidát zajímavý jsou jiné - ve svém oboru, který má k politice blízko, je to špičkový odborník, je solidně vzdělaný, umí formulovat myšlenky a má nějaké názory.
Jinak k tomu zbytku - v KSČ byl i Zeman a Fischer a zjevně to lidem moc nevadí. Takže "dovedeš si představit, že by ho někdo zvolil" - ano, dovedu. Když lidi volí současnou KSČM, proč by nemohli zvolit bývalýho komunistu.
Nevím jestli je prospěchář, možná jen prostě neměl chuť jít aktivně proti proudu - to jsou dvě odlišný věci. Ve straně bylo lidí... Důvody proč mi přijde jako kandidát zajímavý jsou jiné - ve svém oboru, který má k politice blízko, je to špičkový odborník, je solidně vzdělaný, umí formulovat myšlenky a má nějaké názory.
-> dragon_cb_cz: teda Dlouhý, byl jsem z tvýho názoru zase tak vytočenej...
* dovedeš si představit, že by Dlouhý předával 28.10. vyznamenání lidem co byli v uranovejch dolech? on jako největší prospěchář?
* dovedeš si představit, že by se ho někdo někam zvolil (třeba do Senátu)?
to nemyslíš vážně...tenhle člověk je absolutní prospěchář a nikdo ho nikdy nikam nezvolí, "ale táta zná jeho manželku, on to je takovej hodnej strejda"...to je zase názor, twl, nesmím otvírat tohle téma...

* dovedeš si představit, že by Dlouhý předával 28.10. vyznamenání lidem co byli v uranovejch dolech? on jako největší prospěchář?
* dovedeš si představit, že by se ho někdo někam zvolil (třeba do Senátu)?
to nemyslíš vážně...tenhle člověk je absolutní prospěchář a nikdo ho nikdy nikam nezvolí, "ale táta zná jeho manželku, on to je takovej hodnej strejda"...to je zase názor, twl, nesmím otvírat tohle téma...

-> j_j: Nejsi trochu mimo? O Tlustým tu nikdo nemluví...
-> Jozka: No jo, spící kníže. Já ti nevím. Mě na něm sere ten jeho europeismus, jakkoliv vím že zrovna on to fakt tak cítí, není čech, není rakušák, on je fakt evropan. Jenže nechápe, že takových lidí je hrozně málo a tudíž to nemůže fungovat jak si vysnili. A "první z Čechů" to fakt není, jazykem určitě ne.
Na druhou stranu, europeisti jsou tam všichni, takže to asi takovou roli nehraje. Já nevím. Myslím si, že to budou první volby kdy se budu rozhodovat až na poslední chvíli...
Na druhou stranu, europeisti jsou tam všichni, takže to asi takovou roli nehraje. Já nevím. Myslím si, že to budou první volby kdy se budu rozhodovat až na poslední chvíli...
-> dragon_cb_cz: Tlustý je obyčejný normalizační upocený prase, dík.
-> Jarda: No nevím, nejsem si jistý, že by Dlouhý měl při své práci potřebu vytřískat peníze z nějakých dozorčích rad - Goldman Sachs mu určitě neplatí špatně. Nevím jak moc dobře ty znáš toho člověka a jak moc dobře on zná Dlouhého a hlavně asi nikdo z nás neví, co všechno za tím může být - bez pohledu z druhé strany bych to nesoudil.
Abych teda byl upřímný, u mě je to naopak, táta se zná (lehce, táta se dlouhý roky zná s jeho současnou ženou a tudíž trochu i s ním) s Dlouhým, takže jsem určitě zase trochu zaujatý na druhou stranu. Osobně mi přijde jako lepší z těch "nestranických" kandidátů, ale myslím, že to trochu podcenil - měl nejdřív kandidovat třeba do senátu a odtud se odpíchnout dál.
Abych teda byl upřímný, u mě je to naopak, táta se zná (lehce, táta se dlouhý roky zná s jeho současnou ženou a tudíž trochu i s ním) s Dlouhým, takže jsem určitě zase trochu zaujatý na druhou stranu. Osobně mi přijde jako lepší z těch "nestranických" kandidátů, ale myslím, že to trochu podcenil - měl nejdřív kandidovat třeba do senátu a odtud se odpíchnout dál.
-> palinator: V Hejmovo původním kontextu teda určitě.. ale jinak teda.. spíš - asi - možná - skoro - určitě - už - raději - ne (nemůžu najít odpovídající smajlíka pro rozpačité krčení ramenama).
-> Nepér:
To teda nevim...
To teda nevim...

-> Pavel P@nkáč: Protože modrá je dobrá... už je to tak 

-> dragon_cb_cz 09.12.12 18:09:47: Mě by z toho panoptika vycházel nejlíp spící kníže.. kdyby mu bylo o 20 míň - v tom případě by měl navíc šanci ještě zapracovat i na tý češtině.
Takhle jedině ten Zeman, a to přibližně v souladu s tvým rozborem prezidenský pozice u nás.. Ale je to 10*..
Takhle jedině ten Zeman, a to přibližně v souladu s tvým rozborem prezidenský pozice u nás.. Ale je to 10*..
Ty vole ty ot. co jsou v tom dotazniku maji spolecne s prezidentem tak 1/3 mozna ani to ne, no ale nejake ot. se tam dat musi, nejsem komunista ale proc je v kazde ot. narazka na ne? to ma s prezidentovaním co spolecneho? koho volit to teda nevim asi toho modreho ten se me líbí asi nejvic nevim proc

-> palinator: To byl Paroubek, Gross, Topolánek a ostatně i Fischer taky. A teď Nečas, to potěš koště...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Klaus byl premiér, pak prezident... Zeman byl premiér, tak by měl bejt taky prezident.
Klaus byl premiér, pak prezident... Zeman byl premiér, tak by měl bejt taky prezident.

-> viandisto: Zeman je tak leda aktivní důchodce. Jestli se někdo diskvalifikoval účastí v nějaké vládě, tak Zeman v té svojí. Schwanzerbergovo hlavní mínus je to, že to není osoba, která by mohla reprezentovat Českou republiku - vždyť ani mluvit česky neumí.
-> dragon_cb_cz: Dlouhy? znam se s clovekem, ktery s nim sedel v nekolika dozorcich radach, Dlouhy byl pry pro penize ( pro sebe) schopny udelat vse, do vsech sebevic nevýhodných obchodu sel, kdyz z toho pro nej neco kaplo
Jasná volba - Miloš Zeman - chci aktivního prezidenta, který zemi i něco přinese. Asi nejlepší kvalifikaci pro prezidenta má Schwanzerberg, který se ale diskfalifikoval účastí v Topolánkově a Nečasově vládě. Další mně přijdou jen takoví slabí, pasivní až skoro jako suché listy. Nabízet pouze lepší komunikaci a být spravedlivý, to je v době krize a ekonomické přeměny světa fakt málo.
Bez Jakla a Dlouhého je ta volba o ničem. :o/
-> Mr_Kubas: já naštěstí takovýhle bilbordy ani nepotkávám..
-> King: No, Obama má krom hesel ("Yes we can" a pod) i nějaký program - v USA existují reálné problémy a on k nim nabízí nějaká řešení (o kterých si asi oba můžeme myslet svoje). S tím bych to úplně nesrovnával.
Problém české prezidentské volby je v tom, že prezident žádné zásadní pravomoce nemá ale stejně se v té kampani všichni tváří, jako kdyby měl - je to asi jako když ČSSD hlásá změny daní na billboardech před krajskými volbami.
Jelikož nemá žádné zásadní pravomoci, tak by se měl český prezident soustředit na to, aby do veřejné debaty přinášel důležitá témata a zaujímal k nim smysluplná a promyšlená stanoviska. A měl by mít odvahu jít alespoň v něčem proti proudu.
Každý po svém, ale tohle Klaus i Havel uměli. A Zeman to umí taky - a to je přesně důvod, proč by mi asi jako prezident nevadil (přes veškeré výhrady které k němu jinak mám). Jeho další výhoda je taky v tom, že se nemusím spoléhat na ty billboardy - za Zemanem je nějaká historie ze které lze vycházet. Což se o většině kandidátů říct nedá.
Jakou "vizi" asi nabídne Sobotka, který si za těch 16 let nebo kolik jich sedí v senátu nedokázal najít nosné téma na kterém by se profiloval? Ani za těch posledních několik, kdy se o něm mluvilo jako o kandidátovi ODS? Jakou vizi můžu čekat od Franze, Okamury či Fischerové, kteří v sobě politické ambice objevili v posledních pár měsících?
Z tohodle pohledu mě dost mrzí to, že relativně bez šancí je asi Dlouhý (otázkou je, jestli vůbec bude kandidovat) - je to člověk, který určitou vizi podle mě má. Ovšem možná se měl do politiky vrátit o něco dřív, třeba právě jako senátor.
Problém české prezidentské volby je v tom, že prezident žádné zásadní pravomoce nemá ale stejně se v té kampani všichni tváří, jako kdyby měl - je to asi jako když ČSSD hlásá změny daní na billboardech před krajskými volbami.
Jelikož nemá žádné zásadní pravomoci, tak by se měl český prezident soustředit na to, aby do veřejné debaty přinášel důležitá témata a zaujímal k nim smysluplná a promyšlená stanoviska. A měl by mít odvahu jít alespoň v něčem proti proudu.
Každý po svém, ale tohle Klaus i Havel uměli. A Zeman to umí taky - a to je přesně důvod, proč by mi asi jako prezident nevadil (přes veškeré výhrady které k němu jinak mám). Jeho další výhoda je taky v tom, že se nemusím spoléhat na ty billboardy - za Zemanem je nějaká historie ze které lze vycházet. Což se o většině kandidátů říct nedá.
Jakou "vizi" asi nabídne Sobotka, který si za těch 16 let nebo kolik jich sedí v senátu nedokázal najít nosné téma na kterém by se profiloval? Ani za těch posledních několik, kdy se o něm mluvilo jako o kandidátovi ODS? Jakou vizi můžu čekat od Franze, Okamury či Fischerové, kteří v sobě politické ambice objevili v posledních pár měsících?
Z tohodle pohledu mě dost mrzí to, že relativně bez šancí je asi Dlouhý (otázkou je, jestli vůbec bude kandidovat) - je to člověk, který určitou vizi podle mě má. Ovšem možná se měl do politiky vrátit o něco dřív, třeba právě jako senátor.
cech zid japonec a avatar..a co zito 44

-> dragon_cb_cz: Vidim to podobne, ze z toho panoptika je nejmensi zlo penzista z Vysociny. Dneska jsem jel s klukem koupit brusle a minuli jsme 2 bilboardy s Fischerem - uz i to dite pozna naprosto prazdny hesla. Bohuzel se ale s takovejma srackama vyhravaj prezidentsky volby - viz Obama :-(