Pritelkyni jsem kritizoval, ze jezdi za Dejdara www.autokaleidoskop.cz/Ru zne/Martin-Dejdar-objizdel -s-Passatem-stanice-CNG tak se chlubila, za kolik dojela do prace, ma to okolo 40km, ale ty jeji silnice me stvou, tam napravy dostavaji

. Ale bylo to tim, ze jsem mezi Linz a Vidni celou cestu telefonoval, furt v pravym, nebylo potreba chvatat, jel jsem k letadlu, tak abych neplatil parkovani na letisti...

ten rám vokolo. Poejte mi kýbl.
V další generaci tam bude špaletovej displej s vokenicema.

Ale zatím bych se nemohl podívat do zrcadla, kdybych to vyměnil za foukanou malorážku.

Dlouhodobou průměrnou spotřebu mám kolem 9l, dálky kolem 8,5l při rychlostech 60/110/135kmh. Tady byla dovolená v průměru za 9l při rychlostech 50/100/120kmh.

Jel jsem do Augsburgu a i v DE mi to halovalo a jednou i posilalo do betonovych bloku 

. Taky ve dvou a s kolama (vevnitr). Ale stejne mi radost zkazil svagr co si koupil Teslu 3 a jezdi za 14kwh/km... Dalsi auto uz bude BEV, ten spalovaci motor a dsg prevodovku v o4 uz vnimam jako jasnou zastaralost...

ja mam na letiacej chladnicke nosic na guli, a rozdiel je nebadatelny

Zní to jako blbý vtip, ale regulérně to má měřitelný (při rychlostech okolo 40km/h až 10W) aerodynamický přínos. Tak kdybys -> Bukaj: náhodou začal nosit boty, tak víš jak optimalizovat 

A revmaplechy taky dělají dost.