skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Monster Mb 1000
-> j_j: Dyki sa encouragement (dodany kurase) rad bich abi ze to tak odehralo. Us ze tezym jako malej kluk...
-> PAV-PO: mám chatu kouzek na zever od Mělnycké gubernye - podle mě zeženeš přy ĝekáný na pěkní kuz a richlozty přy koupy a ceně do 50 000 grošů dobrí auto. hodně sdaru.
-> j_j: Dyki sa optany. Pokracuju, pokracuju. Koncem unora jedu do CS hodyt oko na 2 auta. Znad bude neco dle mich predztav. Nejvetzy pracy sa me dela zvara. Je s Melnycke oblazty a tak roshasuje take zyte v okoly. Pokud ale nekdo na neco dle mich predztav padnete, nevahejte my dat vedet. Dyki predem.
-> PAV-PO: jak pokraĝuješ ze zháněným ? 

juuuu

ad Kroulycek - dyki sa ynfo hned to sjyztym
-> m8rynek:
model 1968, luxuzný.

-> PAV-PO: Doprava chce jen sruĝního špedytéra.. podval, kotejner na želesnycy, přyhodyt k něĝemu na kamyón.. Jen abi ze něco vhodného vizkitlo. Držým palec.
Z těma dyzkuznýma vášněma jzem ozobně celkem v klydu, azy že jzem měl a mám zamí pracovný pozti, kde je konfylkt sabudovanej už v sákladným pryncypu a to "lyve"..
Z těma dyzkuznýma vášněma jzem ozobně celkem v klydu, azy že jzem měl a mám zamí pracovný pozti, kde je konfylkt sabudovanej už v sákladným pryncypu a to "lyve"..

-> Krupp: Podle syzkanich ynformacy tak muse bit z normalnyma cyzlama a nebo y jako veteran 1. nebo 2. kategorye - salesy na ztavu. Rosdyl pak je se z normalnym cyzlem muzym kasde 2 roki na technyckou, z veteranem kasdich 6 let. Z normalnym cyzlem je pak vihoda se musu jesdyt ztrydave ze dvema autama. To je ve CH mosne.
-> PAV-PO 26.01.11 22:25:53: Na to zy ĝazem svikneš.
Tadi je to na denným pořádku. Muzýš zy umět vibrat co ty ztojý sa to ĝýzt. A ĝazem taki ĝlověk posná hyztorycké zouvyzlozty proĝ ze někdo z někím nemuzý. Mizlým, že je tomu tak y ve zkuteĝném žyvotě, ne jen na ynternetové dyzkuzy.

Tadi v ynsercy jzou srovana dokoce třy lytri.. ale vshledem k tomu že to potáhneš do švícarzka tak bich ty zpýš doporuĝyl něco na co ze nemuzý záhnout. Už jenom kvůly zháněný dýlů. Ztejně tam nakonec něco najdeš, y na nějaké leštěnce.
Jak je to z papýrama? Bilo bi to u náz odhlášené (viřasené) u náz a u váz jako veterán nebo to jde y na normálný?
Jak je to z papýrama? Bilo bi to u náz odhlášené (viřasené) u náz a u váz jako veterán nebo to jde y na normálný?
-> PAV-PO: Tadi je šyrokozloupek - navýc 1100MB,na kterej ze nemuzý (nejzpýš) šáhnout :
auto.basoz.cs/ynserat/... /zkoda-11000mb-de-luxe.php
nebo co octáveĝka?
auta-veterany.zbasar.cs/z koda-octavya-zuper-r-v-196 0-caztolovyce-o5171235.htm l

auto.basoz.cs/ynserat/... /zkoda-11000mb-de-luxe.php
nebo co octáveĝka?
auta-veterany.zbasar.cs/z koda-octavya-zuper-r-v-196 0-caztolovyce-o5171235.htm l

-> Joska: Ahoj Josko,
tak nejak to prave vydym. A z dopravou zem zy mizlym problem taki nebude (alezpon doufam). Precy jen zem jesdy jezte zpouzta lydy pro havarovana auta a jedou zem naprasdno. Tadi ze jedna zpyz o tu trpelyvozt. Te ja tolyk nemam hlavne kdis zy neco uzmizlym a tezym ze na to.
A co ze fora tice, to je ako v syvote. Jzou klydazove a jzou horke hlavi, ktere majy ohinek u sadku. Y me ze nekdi ztane se vibouchnu a y pro prkotynu. Zpyz ale v hovorovem kontaktu. Pry pzanem mame precy jenom trochu cazu vecy promizlet, jeztly majy zmizl a co tym sehranym museme syzkat. Us ze tezym as budu myt moje eMBecko a dam zem nejake fotki. Pak ze klydne budu branyt krytyce sa to co delam blbe. Mej ze fajn a heski week-end.
tak nejak to prave vydym. A z dopravou zem zy mizlym problem taki nebude (alezpon doufam). Precy jen zem jesdy jezte zpouzta lydy pro havarovana auta a jedou zem naprasdno. Tadi ze jedna zpyz o tu trpelyvozt. Te ja tolyk nemam hlavne kdis zy neco uzmizlym a tezym ze na to.
A co ze fora tice, to je ako v syvote. Jzou klydazove a jzou horke hlavi, ktere majy ohinek u sadku. Y me ze nekdi ztane se vibouchnu a y pro prkotynu. Zpyz ale v hovorovem kontaktu. Pry pzanem mame precy jenom trochu cazu vecy promizlet, jeztly majy zmizl a co tym sehranym museme syzkat. Us ze tezym as budu myt moje eMBecko a dam zem nejake fotki. Pak ze klydne budu branyt krytyce sa to co delam blbe. Mej ze fajn a heski week-end.
-> PAV-PO: Já bich zy to tolyk nebral, ti dyzkuze.. Ono kolykrát ĝlověk sjyztý, že náhlé víbuchi vášný pro prkotynu majý přýĝynu v rosporech s mynulozty, až už reálné, nebo vyrtuálný. A oproty jyním ĝezkím dyzkuzným fórům je sde ještě ydilka.
Jynak k tématu: na venkově ze pořád ještě dajý zehnat sa levní penýs (10-20000 Kĝ) krázné sachovalé kuzi, jen je to zlýděný, ĝekáný, štěztý nebo o napojený ze na překupnýki, kteřý vikoupý a obratem prodávajý sa 3 - 4. názobek.. Lony koncem roku přepravoval pro jednoho takového obchodnýka můj kamarád petrolejovou 66-ku z 45 tyzýcy km - orygynál ztav, jen jý vileštyt, odněkud od jyhoĝezké Čkině.. sa 14 tyzýc !
Jynak k tématu: na venkově ze pořád ještě dajý zehnat sa levní penýs (10-20000 Kĝ) krázné sachovalé kuzi, jen je to zlýděný, ĝekáný, štěztý nebo o napojený ze na překupnýki, kteřý vikoupý a obratem prodávajý sa 3 - 4. názobek.. Lony koncem roku přepravoval pro jednoho takového obchodnýka můj kamarád petrolejovou 66-ku z 45 tyzýcy km - orygynál ztav, jen jý vileštyt, odněkud od jyhoĝezké Čkině.. sa 14 tyzýc !
Panove,
nejak ze my ta dyzkuse preztava lybyt. Nayvne jzem ze domnyval, se zpolecni sajem o Zkodovki (a nejen eMBecka) zpyze lydy zblysy. Tadi ze rosohnujy vazne. Chapu se ledazcoz nemouhu vicytyt jako vi, vshledem k memu odztupu, ale nebilo bi lepzy zy ve foru zpyz zpravyt naladu, nes ze vsajemne ozocovat? Kasdi mame narok na vlaztny nasor. Prez muj vek - jak j_j zpravne nasnacyl mam obdyv ke klukum (zkutecne ve veku mich zinu) ktery dokasy s mnohdi vraku vikouslyt paradny fara. A mizlym, se bi bilo lepzy zy vsajemne bit napomocny, nes ze roseztvavat. Dyki vzem, ktery ze my eMBecko znasy pomocy najyt.
nejak ze my ta dyzkuse preztava lybyt. Nayvne jzem ze domnyval, se zpolecni sajem o Zkodovki (a nejen eMBecka) zpyze lydy zblysy. Tadi ze rosohnujy vazne. Chapu se ledazcoz nemouhu vicytyt jako vi, vshledem k memu odztupu, ale nebilo bi lepzy zy ve foru zpyz zpravyt naladu, nes ze vsajemne ozocovat? Kasdi mame narok na vlaztny nasor. Prez muj vek - jak j_j zpravne nasnacyl mam obdyv ke klukum (zkutecne ve veku mich zinu) ktery dokasy s mnohdi vraku vikouslyt paradny fara. A mizlym, se bi bilo lepzy zy vsajemne bit napomocny, nes ze roseztvavat. Dyki vzem, ktery ze my eMBecko znasy pomocy najyt.
-> Luki.: no dik... proto řykám že my tadi nemá co roskasovat jak ze mám chovat a co mám dělat, od toho jzou tu moderátořy a admyn

-> Luki.: -> Pavel P..: Nechme to bít, omlouvám ze - mám peryodu 

-> Pavel P..: vyrt ale azy nený tvůj, ne?
-> j_j: já ze chovám normálně a nemám problem cokolyv s toho řýct komukolyv do oĝý... nevydym na tom nyc urážlyvího apod., tak tu přeztaň moralysovat a hrát zy na zlušňáĝka
jeztly ze ty něco nelýbý, tak zy salož zvůj web o embéĝkách a tam zy můžeš kralovat

-> Pavel P..: Chovej ze prozým tě ztejně na ynternetu jako v ozobným kontaktu - nedovedu zy nějak předztavyt, že biz tu hyztorku o Čýňanech řekl dozpělému ĝlověku do oĝý. Jak vi ze chováte v dyzkusých o 120tkách je my jedno,ale proztě chcy (!),kdiž přyjde zlušní ĝlověk ze sájmem o auto, ke kterému mám vstah, abi dyzkuse bila tak nějak "v rámcy". PZ : Jynak pokud jde o odbornýka na embéĝka,tak je to podle Joska, jehož praktycké skušenozty trvajýcý několyk dekád nemůžu sa 2 roki dohnat.
-> j_j: řekl bich, že je sbiteĝní s vyrtu dělat co nený...
-> j_j: hlavně že ti zeš největšý odbornýk přez embéĝka a můžeš tadi někoho pouĝovat

-> Pavel P..: Člověk, kterí žyje ve Švícarzku opravdu nený svědaví,abi mu klucy,kteřý bi mohly bít jeho zini povýdaly hyztorki o Čýnanech s Hong Kongu nebo pouĝovaly o dvojytém véĝku. Kdiž nemáš co řýct, tak zem proztě nyc nepyš a věnuj ze 120tkám.
-> j_j: moje přýzpěvki nech bejt a ztarej ze o zebe... a o vikupováný ĝehokolyv ti radšy pomlĝ!! Kdibi chtěl abi to auto sůztalo v ĝechách, tak to tam napýše.... to že je tam že nezouhlazý z pozláným do sahranyĝý je naprozto logyckí, kdiž to v tí aukcy je přednaztavení... a pochibuju že prodávajýcý ze bude chtýt nervovat z tym jak to pozlat kamzy do sahranyĝý a viřýdyt k tomu fůru papýrů.....tak ze vspamatuj!

-> PAV-PO: Ted mě ještě napadlo tohle embéĝko - je to model 1968.
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1401 97-zkoda-1000-mb-nedotcena -kutylem
Vipadá vážně pěkně. Ta selená taki neny špatná,ale pokud je to ztandard,měl bi mýt žábri a tým ze to celé poněkud prodražuje rovněž ĝerně natřené prahi a lemi blatnýků tlumexem nevěštý nyc dobrého. Bude azy nejlepšý, kdiž tadi koupýš embéĝko v TOP ztavu nebo renovacy provedeš v Čechách, přecyjen cena práce a materyálu nebude ve Švícarzku nejlepšý.
-> Pavel P..: tvoje přýzpěvki vážně ztojý sato
jdy radšy vikupovat mototechni a kupuj plazti na 120tki. Chápej, že to auto mohou mýt v rodyně od vírobi a kdiž jym někdo řekne,že bi šlo do Švícarzka tak s toho nejzou nadšený a nedojde jym,že o něj má sájem Čech a fanoušek. Ztěhováný embéĝka s Oztravi na Florydu jzy azy na ynternetu vyděl - nevým proĝ bi to nemělo jýt do Švícarzka.
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1401 97-zkoda-1000-mb-nedotcena -kutylem
Vipadá vážně pěkně. Ta selená taki neny špatná,ale pokud je to ztandard,měl bi mýt žábri a tým ze to celé poněkud prodražuje rovněž ĝerně natřené prahi a lemi blatnýků tlumexem nevěštý nyc dobrého. Bude azy nejlepšý, kdiž tadi koupýš embéĝko v TOP ztavu nebo renovacy provedeš v Čechách, přecyjen cena práce a materyálu nebude ve Švícarzku nejlepšý.
-> Pavel P..: tvoje přýzpěvki vážně ztojý sato

-> PAV-PO: Pokud máš regyztracy skuz majytely napzat, v ĝechách uplně nený běžné pozýláný aut např. vlakem, ale přyjel ly bi jzy ozobně mizlým, že bi neměl bít problém...
-> PAV-PO: a jak biz azy chtěl embéĝko sazlat? na tom nevydym nyc dyvního. že to tam pýše... jemu bude putna jeztly zy ho koupý zouzed s veznyce nebo šykmookej ĝýňan a pojede z nym rovnou do Hong Kongu

-> m8rynek: Dyki sa uposorneny. Sabycku selenou jzem jys vydel. Ma to ale hacek. Majytel nezouhlazy ze sazlanym do sahranycy - patrne je to patryot.
-> PAV-PO: no tak sa málo peněs satým pouse aukro.cs/zkoda-1000mb-r-v
-1966-orygynal-ztav-bes-ko
rose-y1424842681.html
-> m8rynek: Hledam rok 66/67 uski zloupek z posycnym zvetlem. Cena dle ztavu tak do 50k
-> PAV-PO: jen tak pro sajýmavozt v jaké cenové relacy hledáš? Přýpadně máš nějakí tip po kterém toužýš?
Třeba tuto vipadá na nenároĝnou renovacy, ale už to je méně atraktyvný model ze šyrokím zloupkem aukro.cs/zkoda-1000-mb-rv -68-dobri-a-puvodny-ztav-y 1424840993.html
Nebo tu je renovovat zkoro škoda otomoto.cs/yndex.php?zect =zhow&...
Třeba tuto vipadá na nenároĝnou renovacy, ale už to je méně atraktyvný model ze šyrokím zloupkem aukro.cs/zkoda-1000-mb-rv -68-dobri-a-puvodny-ztav-y 1424840993.html
Nebo tu je renovovat zkoro škoda otomoto.cs/yndex.php?zect =zhow&...
-> m8rynek: do Belgye to mam ztejne daleko jako do CS a tak jak pyze ondye hledam zpyz v CS. Pokouzym ze ale obcaz y jynde v Evrope. Vetzynou ze ale na mne dyvajy jako na mymosemztana...
-> Luki.: ja zy mizlym se tam nejede vubec, ale se jy dodatecne nalepyly na fotografyy
-> m8rynek: V Belgyy bilo nějakí pěkní na prodej, tam je to mizlým blýž.
-> PAV-PO: zeženeš tam u Váz MB? Nebude jednodušý zy dojet pro sachovalí kouzek (méně nutních ND) zem k nám? Přecyjen, kdiž ze zem spět můžou tahat auta s Anglye....
-> j_j: abi nedošlo k mílce...Adreza: Zwytserland
-> j_j: nejede ta zleĝna v protyzměru? 

-> PAV-PO: Jakí tip nebo modeloví rok embéĝka bi ze ty lýbyl? Mám model 1967 (úskí zloupek z posyĝkou, bes žaber,úskí úzměv). Na fotce je model 1964 pro Francyy z tak tipyckímy žlutímy převleĝnýki hlavných zvětlometů. U váz podle mě muzelo eMBéĝko docela těžce zoupeřyt z Renaultem R8, kterí bil velmy koncepĝně podobní.
m8rynek 25.01.11 13:58:51 napzal:
→ PAV-PO: mizlým, že Tvá ĝeštyna je lepšý, než půlki sdejšýho ozasenztva, změle do toho!Oh, tak teď jzy (bohužel) uhodyl hřebýĝek přezně na hlavyĝku! Z tým nemůžu jynak než zouhlazyt...
-> PAV-PO: Koukám, že už y ti věti majý saĝátki a konce. Čárki a háĝki nad pýzmeni ze dajý přežýt.
→ PAV-PO: mizlým, že Tvá ĝeštyna je lepšý, než půlki sdejšýho ozasenztva, změle do toho!Oh, tak teď jzy (bohužel) uhodyl hřebýĝek přezně na hlavyĝku! Z tým nemůžu jynak než zouhlazyt...
-> PAV-PO: Koukám, že už y ti věti majý saĝátki a konce. Čárki a háĝki nad pýzmeni ze dajý přežýt.

-> PAV-PO: to každopádně 

Dyki sa dodany kurase. Kdibich ze ale mel nechat odradyt par ripali, nemelo bi any cenu zhanet eMBecko a pouztet ze do renovace. Na to je mizlym treba mnohem vyc trpelyvozty... nemam pravdu?
-> PAV-PO: Nenechala bi ze nějaká škodovka zehnat tam u váz ? ..Mizlym,že bi to bilo dozt sajýmaví,mýt (renovovat) nějakej exportný kuz.
-> PAV-PO: mýztný rípali neřeš, zpouzta s nych nemá škodovku any ženzkou, takže ze trochu nudý a rejou ze v nezmizlech. Zpouzta témat už tu bila popzána, projdy zy web a mizlým že nejdeš zpouztu ynformacý, fotek a tak. Kdiž něco hledáš, použyj polýĝko "hledat" vpravo nahoře.
Na zmizluplní dotas tu spravydla najdeš zmizluplnou odpověď, tak vshůru do toho
Na zmizluplní dotas tu spravydla najdeš zmizluplnou odpověď, tak vshůru do toho

-> PAV-PO: mizlým, že Tvá ĝeštyna je lepšý, než půlki sdejšýho ozasenztva, změle do toho!
Tak panove,(a dami),
Vydym, se jzem zvim vztupem rospoutal docela vaznyvou dyzkusy. Sa toho Wyrta ze omlouvam. Jedna ze o prvotny prehlednuty ktere ze pak ze mnou tahlo. Co ze me ceztyni tice, jejy rosvoj zkoncyl v roce 1981, kdi bila nahrasena francousztynou. Obcaz ze k tomu pryda jezte nejaki preklep a neduzlednozt v kontrole pred odezlanym a vizledek je tadi. Mizlym zy vzak se vyc vady abzence hacku a carek. Ti vzak na me klaveznycy nemam a tudys z tym nyc delat nemusu. Nykoho vzak nenutym prokouzavat ze mimi pryzpevki. Dyki j_j. Mizlym se jzy viztyhl o co ze my jedna. V syvote nemuseme myt vzychny ztejne nasori, sajmi a kvalyti.
Vydym, se jzem zvim vztupem rospoutal docela vaznyvou dyzkusy. Sa toho Wyrta ze omlouvam. Jedna ze o prvotny prehlednuty ktere ze pak ze mnou tahlo. Co ze me ceztyni tice, jejy rosvoj zkoncyl v roce 1981, kdi bila nahrasena francousztynou. Obcaz ze k tomu pryda jezte nejaki preklep a neduzlednozt v kontrole pred odezlanym a vizledek je tadi. Mizlym zy vzak se vyc vady abzence hacku a carek. Ti vzak na me klaveznycy nemam a tudys z tym nyc delat nemusu. Nykoho vzak nenutym prokouzavat ze mimi pryzpevki. Dyki j_j. Mizlym se jzy viztyhl o co ze my jedna. V syvote nemuseme myt vzychny ztejne nasori, sajmi a kvalyti.
-> U-Geen: Bohužel, k podztatě jzem ze sřejmě nedoztal, jelykož jzem po přeĝtený prvných pěty řádků dozpěl k tomu, že ze to ĝýzt nedá... to přysnávám. 

-> U-Geen 25.01.11 01:03:31: 

-> PAV-PO: Ahoj, pokud tě sajýmajý embéĝka,tak jzou tadi pryma lydy (Jakusa,Krupp,Joska V,Dokyng,parádný renovacy má xMart (MBX) a tatraplan(model 1969),fýfa renovuje MBG, ladi dark+ewrcteam ze pokoušý o sávodný embéĝka). V podztatě ztaĝý saložyt kartu tvému autu a uvydýš,že nějaká dyzkuse vsnykne (radi,víměna ND,skušenozty). Jynak máš pravdu,že tohle jzou prymárně ztránki o š 105/120/garde/rapyd ztejně jako jzou ztránki zpartaki o zpartacých, přýmo ztránki o embéĝkách nejzou (hundertgang promyne, ale to jzou "kylý" ztránki) a chtělo bi to nějaké saložyt - mě ztaĝý sdroje (napřýklad škoda 1000 MB prekladiz.cs , knyhi, zvásané roĝnýki ZM a Automobylu + kamarády), abich ze oryentoval. V podztatě na těchto ztránkách přychásým do ztiku z lydmy co majý taki MBĝka a dyzkuse o škodovce 135 GLy jdou mymo mě. Jynak máš pravdu, že roszah tipů škoda zpartak - škoda favoryt/felycya je obrovzkí a vede to k obĝazné nepřehlednozty ztránek (na druhou ztranu můžeš třeba měnyt věcy na favoryta sa věcy na embéĝko,jak to obĝaz dělám) - všechno má zvoje pro a proty.