skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Jarda: hm tak fakt ste jediný místo kde je sníh
u nás nic a víc k jihu taky nic :D

-> Milan 136: nevim kdo je rozner ale zejtra tam jedu pro origo rozvody
-> Jarda: tyjo nasoleno nebylo za celou cestu... ale v havlbrodu sem potkal libový červený kilo a červenou 130 .... postarší pán vždycky...
-> palinator: tyjo nevim.. Ono kdo ví, ve spreji není nazelenalá žádná ale origo všechny :D

-> Jarda: tyjo nasoleno nebylo za celou cestu... ale v havlbrodu sem potkal libový červený kilo a červenou 130 .... postarší pán vždycky...
-> palinator: tyjo nevim.. Ono kdo ví, ve spreji není nazelenalá žádná ale origo všechny :D
-> Milan 136 29.11.17 22:17:36: tady kde se soli, tak je vse nasoleno, staci sjet na druhou tridu a uz dbych chtel zadek, ale ta felda s EDS se taky chova zajimave, vezmu za rucku a hned pokracuju pod plynem, protoze zacne brzdit predek...
Kdyz jsem jel do prace, tak po te ceste predemnou jeste nikdo nejel...
Kdyz jsem jel do prace, tak po te ceste predemnou jeste nikdo nejel...
-> palinator: 1001 je snad ta bělejší, než ta nazelenalá. Ale přijde mi, že všechny škodovácké 80´s "bílé" měly nádech do tyrkysova
Vlastně myslím, že 1001 je poslední škodovácká bílá od (88 do 92-3)?

-> Jarda: v jakej soli? Tady max pršelo
-> Tomaso435 29.11.17 18:03:11: luxusni rapid ted takhle v soli?

-> Tomaso435 29.11.17 18:03:11: to bude vědět deacon. Cos dělal v Tejně, hledal Roznera?

-> Tuner#2: pěkně si to užívá....

Dneska Týn nad Vltavou cca ve 12.40h. nazelenalá bílá (1052?) rapid CBI-XX-XX ... stav exklusivní. někdo z vás nebo duchodce první majitel?
-> Šáca 24.11.17 08:11:04: jojo to je přesně on, takže to opravdu sedí i s tím, co postnul -> Eidy 23.11.17 19:55:23: , no radost pohledět 

-> Pavel P..: Urban lítá se všim jak utrženej ze řeťezu

Jo to je ona.... jel s tim docela svižně, chcel jsem si ho vyfotit ale nestihl jsem.

-> Pavel P.. 26.11.17 10:59:42: Urcite Urban jak pisou kluci (neplest s tim mistnim :)))
-> Antony - zrušená registrace 26.11.17 12:56:18: bych se divil kdyby to byl někdo jiný :)
-> Pavel P..: Viděl bych to na Urbana. Vraceli se z pražskýho sprintu.
včera kolem 17h na D1 u Průhonic směr do Brnele dodávka a na podvalu žlutá závodní škodovka s červenýma nárazníkama....
dnes 21hod, lahvově zelený 110r, puvodní vzhled, 13"plechy, tankoval na OMV výpadovka z Kolína na Prahu, kdo to?
Dneska odpoldne u Chlumce šedivej rapid s kolínskou RZ? Jestli nejsem slepej tak bez předního nárazníku, určitě s 2ma přídavnejma světlama...
Já tam měl kilo, on odhadem taky a je to v zatáčce. Takže jsme se viděli pár milisekund...
Já tam měl kilo, on odhadem taky a je to v zatáčce. Takže jsme se viděli pár milisekund...
-> Jura_Favorit: daduda.rajce.idnes.cz/sko
da_tuning_Doksy_jaro2017
-> isti: to je miestny, ak sa nemylim ma aj ciernu strechu
-> Eidy 23.11.17 19:55:23:
2 stresni okna a jedno proti vetru...

-> Eidy_Jura_favorit: Asi to bude von, co ho taky vídám. Netušil jsem, že by objížděl šáde srazy...s takovým tuningem...
-> Eidy:

-> Eidy: zadní kapota byla originál Rapid, ale když se tak na to dívám kolem a kolem, tak by to asi mohlo být ono - úplně stejně, jak má ten spoiler ze sedanu na předním čele ho měl na zadním (jel jsem za ním a pak kamsi uhnul, takže zepředu jsem ho neviděl), SPZ 3Mx xxxx by taky odpovídala... celkově se to asi podobá :)
-> krtik: všiml jsem si dvojité koncovky pod nárazníkem, ale po pravdě jel jsem za ním v dost hlučné dodávce a navíc jsme všichni jeli v koloně (udělá se trochu mlha a hned se najdou tací, co jedou krokem), takže nic moc slyšet nebylo... jen jsem tamtudy projížděl
(ale jinak přes sezonu tamtudy s Fafa jezdím velmi často, ať už na Kladské sedlo nebo na Králíky a dále do OH
)
-> krtik: všiml jsem si dvojité koncovky pod nárazníkem, ale po pravdě jel jsem za ním v dost hlučné dodávce a navíc jsme všichni jeli v koloně (udělá se trochu mlha a hned se najdou tací, co jedou krokem), takže nic moc slyšet nebylo... jen jsem tamtudy projížděl

-> Jura_Favorit: Tento? skoda-virt.cz/cz/.../1824
9-obludarium?poffset=39...
Majitele neznám, ale tipuju dle těch zadních křídel.
Majitele neznám, ale tipuju dle těch zadních křídel.
-> Jura_Favorit 23.11.17 19:44:32: Ten tady asi nebude čéče. Ale, že jsi nezmínil ten zvuk nebo to má už uhlazený?
A co ty jsi tady dělal? šel sis dát Bratrušov? :)
A co ty jsi tady dělal? šel sis dát Bratrušov? :)
Dnes okolo třetí hodiny bílý nebo světle šedý Rapid na II/446 mezi Kopřivnou a Šumperkem, s "tuzinkem" v podobě sedaního spoileru ze zadní kapoty nalepeným nebo našroubovaným na zadním čele mezi světly a nárazníkem (omlouvám se, ale fakt to vypadalo hrozně :D) - někdo odtud?
Dnes okolo štvrtej v SA sivý 130 gl s origo zadnými opierkami.Zozadu vyzeral celkom schopne
,pozná niekto?

Tak,nezucastnil sa niekto tejto vypravy? Resp nepozna dakoho? Dnes v pristave v Gdansku, prevazne prazske Spzky, majitelov som nestretol, skoda, porozpraval by som sa
Vcera ve 14.15 bilej rapid na podvalu bez spz od Milov na Snezne
Vim uz mi i psal
-> Tony Outland: ne na lak, ale na rám. Teda říkali to na ksichtoknize 

Dneska po sedmý sme na sebe mávali, s bílou užovkou v standardu na černokostelecký.
Dnes v Šumperku asi o půl druhé, poladěný eMko neobvykle zelené barvy se zlínskou SPZ. Pozná se majitel? :)
S kym jsem se v patek vecer honil po Strakonicke az do Pribrami? Skodovka ve valecnych barvach (130LR). Jela celou dobu 120-150km/h. na boku cislo 152.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hmm pěknej

Dnes v poledne v Satalicích tento Rapid, kdo to?(foto ze srazu)
Dneska kolem šestý zaznamenán průjezd parádního šedivýho rapida slovenskejch bratru na lestenejch apollech přes Českou Třebovou, tak kdopak ? 
Už víím Rapi1 , tak to me stve ze sem se za vam nerozjel :( Ale docela ste to mastili

Už víím Rapi1 , tak to me stve ze sem se za vam nerozjel :( Ale docela ste to mastili

Kdo z vás jel dneska přes Čerňák, byla to bíla užovka a měla chromovaný poklice a bílý lemy na gumách. Vypadala jako leštěnka, byl to někdo odsud?
-> Matsoft: jo, na tý zrušený zastávce v tý ulici jak tam jsou jenom tramvaje. Je docela dost na očích.
-> Tom Troll: jj. kde? zaparkovanou kousek od Miraku?
-> Matsoft: když je oktávka teď tak barevná tak sem jí zahlíd z tramvaje

Červený erko na kopretinách, dneska okolo 19.30h na sjezdu z Jižní spojky do Krče.... kdopak?

Dneska na trase Čáslav - Poděbrady 3 auta... Nepamatuju si přesně co to bylo, ale jedno z nich bylo ERko... Někdo místní?