az ted me napadlo, ze to patri taky sem :), ale abych nedaval stejnou fotku, tak jen odkaz
img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_1_148605__2025
-03-11_03-19-30_56.webp ale konflikt kvuli tomu jsem mel asi jen 2x, kdyz jsem si chtel udelat fotu a pokazde s Madarem, jednou v Hungaros a pak v tom Chorvatsku. Ale madari jsou kolikrat divni, jednou jsem mel za autem trojuhelnik, neco resil, v ruce jsem mel rozdelovac a on za mnou zastavil a troubil, at jedu a nechtel me objet, pak doslo i na sproste nadavky, kde ku*va se rekne stejne jsem pochopil.
Jinak vcera jsme s klukem koukali, jak parkoval nejaky prazak s passatem, najel si a kolem na obrubnik, ja cekal, tak znova, on si popojel na druhou stranu, nez mel a to uz ten obrubnik najel, tak na neho mavam, ze za sebou ma lampu, on na me koukal, co jako chci a zastavila ho ta lampa

tak znovu a to uz se skoro trefil, teda litak trpel, no a nezastavila ho uz ta lampa, ale jel porad a zastavilo ho auto za nim

nevim, co to bylo za passat, ze nemel couvaci asistenci, ale on by ji vyuzil, no a pak se clovek divi, ze ma u fab. odchliple narazaky