skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
domácí diagnostika
prohledat
429 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 18.10.2009 do 19.03.2025, založil/a myschaak AZNP K.Hora
Ještě jednou si nechám poradit, kabel je doma, jakej soft používáte, spíš co lze rozchodit za verzi na zmíněnej kabel, a halvně by mohlo šlapat pod Win7, 64bit.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: existuje felicia čo to má pri motore -1994 , 95ka kamarátova pred dovolenkou ani neviem či to má , musím zistiť
-> Stepan FUN: -> FORM: zajtra sa na to schvalne pozriem
FORM 26.04.11 22:00:09 napsal:
→ Tom.t – malej ale vychcanej překupníček: Nechci ti
do toho kecat, ale myslím si, že model 95 měl ještě zásuvku jako
favorit. Potom také těžko říct, jak to bylo u karburátorových verzí,
tam možná zásuvka osazená byla, ale nebyla funkční.myslím že s ohledem na dotaz kde uvádí r.v.97 mpi je zbytečné se dohadovat na zásuvkách modelů 94-95.
Možná první kousky z roku 94-95 ji mají u motoru, zatím všechny 95 co jsem videl mají zásuvku vedle pojistkovky, ale nejdu se hádat.
To že na karburátorových verzích které v čr moc nejsou není nejak co diagnostikovat je asi logické.
→ Tom.t – malej ale vychcanej překupníček: Nechci ti
do toho kecat, ale myslím si, že model 95 měl ještě zásuvku jako
favorit. Potom také těžko říct, jak to bylo u karburátorových verzí,
tam možná zásuvka osazená byla, ale nebyla funkční.myslím že s ohledem na dotaz kde uvádí r.v.97 mpi je zbytečné se dohadovat na zásuvkách modelů 94-95.
Možná první kousky z roku 94-95 ji mají u motoru, zatím všechny 95 co jsem videl mají zásuvku vedle pojistkovky, ale nejdu se hádat.
To že na karburátorových verzích které v čr moc nejsou není nejak co diagnostikovat je asi logické.
-> castrol: Nemáš spíš model 96 vyrobený koncem roku 95 po celofabrických dovolených?
-> castrol: Nevím kdy se to lomilo... Ale jedna 95 mi stojí v garáži a má zásuvku v motorovým prostoru...
-> FORM: ja mam model 95 a zasuvku mam pri poistkovej skrinke
-> FORM: Naprostej souhlas. ;-) První feldy měly ještě konektor stejně jako FA - v motorovým prostoru.
-> OndraST: Po zkušenostech s "klonama" made in China (případně "doma" vyrobenejma) bych už šel dneska jedině do oficiálního kabelu a software. S těma nelegálníma jsou jenom potíže (včetně ne zrovna veselýho jednání s PČR)... Cena je sice vyšší, ale myslím si, že to za to stojí. ;-)
-> OndraST: Po zkušenostech s "klonama" made in China (případně "doma" vyrobenejma) bych už šel dneska jedině do oficiálního kabelu a software. S těma nelegálníma jsou jenom potíže (včetně ne zrovna veselýho jednání s PČR)... Cena je sice vyšší, ale myslím si, že to za to stojí. ;-)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Nechci ti do toho kecat, ale myslím si, že model 95 měl ještě zásuvku jako favorit. Potom také těžko říct, jak to bylo u karburátorových verzí, tam možná zásuvka osazená byla, ale nebyla funkční.
-> OndraST: ano, mám, 100% spolehlivost, dobré jednání,
dodání včetne všech ovladačů,
trošku dražší než nejlevnejší čínske provedení ale kvalitní a se zárukou, doporučuji
p.s. všechny felicie maji zasuvku u pojistkové skrine - OBD konektor
dodání včetne všech ovladačů,
trošku dražší než nejlevnejší čínske provedení ale kvalitní a se zárukou, doporučuji
p.s. všechny felicie maji zasuvku u pojistkové skrine - OBD konektor
-> OndraST: Moc drahý ne?
Máte někdo tenhle kabel viz odkaz:
www.eshop-rychle.cz/diagn ostika-cz/.../1-1-Autodiag nostika-VW-SKODA-AUDI
Popřípadě kterej pro Feldu 1.3 MPi r.v.97, to už by mělo mít zásuvku u pojistkové skříně ne...
www.eshop-rychle.cz/diagn ostika-cz/.../1-1-Autodiag nostika-VW-SKODA-AUDI
Popřípadě kterej pro Feldu 1.3 MPi r.v.97, to už by mělo mít zásuvku u pojistkové skříně ne...
a jaký software? který je lepší? ScanTool,DigiMoto Lite,ScanMaster ELM,Obd2Crazy ? nebo ůplně jiný?
redukce se k tomu dají sehnat normálně?
-> Maxx: ELM327 jsem teď prodával i s redukcí na BMW za 500, bez redukce mě stála asi 700, normálně na inzertních serverech
-> Maxx: konkrétne ja som mal kábel síce rozjebaný ale taký lacný za 500 , soft z netu a simos manager a išlo to , načítanie pamäte závad a pod . potom sa dosral úplne takže časom si kúpim nový ale už poriadny
-> suri: hm,a se softwarem není problém? sice tau jsou odkazy ale zdá se mi to nějak jednoduché a levné :-D
-> Maxx: www.motordiag.cz/produkt/
elm14
-> RadstaR: -> 105: mohli by jste něco doporučit...?
Urcite notebook + kabel s Vagem a VISem, pripadne dalsima programama.
Dokazes s tim udelat vetsinu veci a nemusis se spolehat na nejokou krabicku jestli neco umi nebo ne.
Dokazes s tim udelat vetsinu veci a nemusis se spolehat na nejokou krabicku jestli neco umi nebo ne.
-> Maxx: za me software do notebooku.. tohle je spis pro servisni vyjezdy..abys zjistil zhruba co autu je.. soft ti dokaze ukazat ruzny grafy od regulace lambdy, prubehu dobijeni a dalsi volovinky
Zdar kluci,využiji toto téma, chci si koupit nějakou autodiagnostiku bral bych něco univerzálního,ale potřebuji poradit zda je lepší ruční přenosná či software do pc? co by jste mi doporučili? cenově cca do 6000kč ? Má cenu kupovat něco takového ? www.torriacars.cz/www-tor
riacars-cz/.../45-Autodiag
nostika-OBD2-U581
-> Labros: jakou verzi kabelu máš?
Kabel KKL usb + vag 304 nebo 409 cz. Pokud znáš program VIS, taky dobry pomocník při identifikaci a projevech závad. Jestli potřebuješ pomoci s instalací a nastavením portu písni.
-> myschaak AZNP K.Hora: Zavadu:
16556-Řada válců 1 – systém dávkování paliva – – příliš bohatá
mam taktiez. Ked vymazem zavadu, tak sa objavi niekedy v ten isty den a niekedy za 2-3 dni. Najprv bola porucha sporadicka a ani kontrolku motora nezasvietilo, teraz je trvala a kontorlka sa rozsviti a nezhasne. To az po nejakej dobe. Kedze v tejto zime sa mi nechce s notebookom vymazat zavadu, tak to neriesim.
Ale co som cital na inom skodovackom fore, tak dost casto to zapricinuje palivovy filter. Ten budem menit na jar. Alebo potom lambda. Ale tu si nechavam ako posledne riesenie. Asi aj preto ze je najdrahsia. :)
16556-Řada válců 1 – systém dávkování paliva – – příliš bohatá
mam taktiez. Ked vymazem zavadu, tak sa objavi niekedy v ten isty den a niekedy za 2-3 dni. Najprv bola porucha sporadicka a ani kontrolku motora nezasvietilo, teraz je trvala a kontorlka sa rozsviti a nezhasne. To az po nejakej dobe. Kedze v tejto zime sa mi nechce s notebookom vymazat zavadu, tak to neriesim.
Ale co som cital na inom skodovackom fore, tak dost casto to zapricinuje palivovy filter. Ten budem menit na jar. Alebo potom lambda. Ale tu si nechavam ako posledne riesenie. Asi aj preto ze je najdrahsia. :)
mám kabel com-vag a nemám pro něj využití, kdyby ho někdo chtěl vyzkoušet, ať se mi ozve, je novej a byl by k mání výhodně.
-> saskyn2: netušim...zkus spíš dieselpower nebo vw club...
-> myschaak AZNP K.Hora: A nevíš jestli by se nedalo použít něco z toho mýho odkazu? Třeba ten VAG COM 409 by měl šlapat, ale nevim právě jestli tenhle v čj., zkusim to, doufam že to nějak nepodělam.
-> saskyn2: nepomůžu,nic víc jak ty nemám

Ahoj, zajímalo by mě jaké z programů na téhle stránce
www.obd-2.websnadno.cz/DO WNLOAD.html
se daji použít pro tenhle kabel
ostatni-dily-prislusenstv i.sbazar.cz/kvalitni-nova- diagnostika-skoda-vw-atd-o bd2-usb-zaruka-turnov-o282 2095.html
Mam k tomu neregistrovaný VAG- COM 304 v CZ, vis 2.0, vis 3.0
jestli bych z toho ještě něco využil, popřípadě kdyby měl ještě někdo jakékoliv programy nebo odkazy tak dejte prosím vědět, hlavně by mě zajímam třeba vag tacho, který nemůžu nikde najít, popřídadě plná verze VAG COM a další programy
www.obd-2.websnadno.cz/DO WNLOAD.html
se daji použít pro tenhle kabel
ostatni-dily-prislusenstv i.sbazar.cz/kvalitni-nova- diagnostika-skoda-vw-atd-o bd2-usb-zaruka-turnov-o282 2095.html
Mam k tomu neregistrovaný VAG- COM 304 v CZ, vis 2.0, vis 3.0
jestli bych z toho ještě něco využil, popřípadě kdyby měl ještě někdo jakékoliv programy nebo odkazy tak dejte prosím vědět, hlavně by mě zajímam třeba vag tacho, který nemůžu nikde najít, popřídadě plná verze VAG COM a další programy
-> petr s: -> petr s: njn...co se dá dělat...nevim jestli to bude v klíčku nebo v autě...ŘJ imo...těžko říct..bude muset chlapec někam za odborníkama
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to se bude blbě hledat
tak jsem stáhnul vis3 a jediný co mi to napíše je defekt přívodu dat...příčiny,projevy,pos
tup...nic

-> petr s: už něco stahuju z dieselpoweru tak uvidíme
každopádně dík...mámtrochu zamrzlej comp tak to bude na chvíli

-> myschaak AZNP K.Hora: šance je vždycky jenom hledat a číst www.vw-club.cz/viewtopic.
php?f=98&t...
hm koukám....někde to stáhnout to je asi bez šance,co?
-> Jarda/felda: VIS a cena kolem 2000
-> myschaak AZNP K.Hora: tak sežen jmenuje se Vag Info System 

-> petr s: to nemám

-> myschaak AZNP K.Hora: Tabulku možných příčin nemáš?
-> Kaprof: jak s tatarem

žádnej postřeh?kaprofa předem prosím aby nepřispíval

dámy a pánové,byl jsem u kamaráda,má tam Golfa3 v 2.0...nejde natočit,dali jsme to na kkl a kromě chyb na abs mi to dalo závadu:
00546 Vadné datové vedení - nepravděpodobný signál Datové vedení W mezi ŔJ motoru a ŘJ imobilizeru
má někdo tip jak odpojit imobilizér?jak je tu u G3 udělaný?je to 96ka...vím že mám jít na vw fórum jen to zkusím tady,třeba někdo ví)
00546 Vadné datové vedení - nepravděpodobný signál Datové vedení W mezi ŔJ motoru a ŘJ imobilizeru
má někdo tip jak odpojit imobilizér?jak je tu u G3 udělaný?je to 96ka...vím že mám jít na vw fórum jen to zkusím tady,třeba někdo ví)
-> petr s: koukám...díky
-> myschaak AZNP K.Hora: Podívej se na mail
-> myschaak AZNP K.Hora: www.uschovna.cz
-> petr s: nejde mi to vybrat....jen stáhnout celý asi...a na to nemám HDD

-> petr s: hm,to je dost....tak jedině ta nějaká letecká pošta jak se to pak odtamtud dá stáhnout ale jak to funguje to přesně nevim...
-> myschaak AZNP K.Hora: Má to 13 mega sezman bere jenom 12 tak nevím
-> myschaak AZNP K.Hora: Jsou všechny 3 závady lambda a 2 za katem ta 1 je příliš bohatá směs