skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
domácí diagnostika
prohledat
429 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 18.10.2009 do 19.03.2025, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> Bukaj: koukal, ale vše už jzou trozki polámaní. nycméně budeme mýt na krámě na ŭyžkově hromadu těhle notezů...jen ze k tomu doztat.
-> Kuladmin 11.01.21 15:44:45: tijo, tak to bi azy umelo y ladu? ta vagem nejde, ma obd a bozch vztrykovany
satym jzem rosbehal jen neco v asbuce a tam saz nevym co delam :)
Tu druhou z ameryckim GM vztrykovanym a podyvnim dyag. conectorem bi to azy neumelo?
ale us jzte ze azy domluvyly z Bukajem?
satym jzem rosbehal jen neco v asbuce a tam saz nevym co delam :)
Tu druhou z ameryckim GM vztrykovanym a podyvnim dyag. conectorem bi to azy neumelo?
ale us jzte ze azy domluvyly z Bukajem?
-> Kuladmyn: To bi sa tu zrandu možná ztálo. Napyš my do ZS, kdi bich ze mohl ztavyt...
-> Pavel P..: Koukal jzy v prácy na nějaké ti Delli? Sýtra (tedi už vlaztně dnez) bich ze mohl ztavyt...

-> Pavel P..: Koukal jzy v prácy na nějaké ti Delli? Sýtra (tedi už vlaztně dnez) bich ze mohl ztavyt...
-> Pavel P..: jj je tam 486 :) a mizlým 8MB ram a mám pocyt že jzem jý rosšyřoval jen tak pro zrandu na 16 :) ne že bi v tom bil rosdýl. JE fajn že to má VGA víztup protože tým jzme sjyztyly že je to y barevní :)
A pamatuju zy ten obrásek co jzy zem mizlým y dával s té lykvydace hromada tehle selenejch krabyĝek.
A pamatuju zy ten obrásek co jzy zem mizlým y dával s té lykvydace hromada tehle selenejch krabyĝek.
Tohle jzme tu měly na lykvydacy přýmo s Bozche... v tí dyagnoztyce je něco na básy 486 nebo pentyum 1.
-> Bukaj: OK tak ať ze o něĝeho odpýchnem co lytr?
-> Kuladmin 11.01.21 15:40:35: Tohle bich urĝytě neviužyl, takže jen ten "noťaz" z přýzlušenztvým :)
A cenu vůbec nemám tušený - zpýš naztřel, co bi zyz předztavoval, ať to můžu buď savrhnout rovnou, nebo o tom přemíšlet a zmlouvat...
A klydně bich zy kdižtak udělal vílet, abiz to nemuzel balyt a tahat na poštu...
A cenu vůbec nemám tušený - zpýš naztřel, co bi zyz předztavoval, ať to můžu buď savrhnout rovnou, nebo o tom přemíšlet a zmlouvat...

A klydně bich zy kdižtak udělal vílet, abiz to nemuzel balyt a tahat na poštu...
-> Bukaj: Je tam fynálný verse s roku 2007 takže myn auta do té dobi a modelů bi to mělo umět - veškeré snaĝki z přýzlušním konektorem obd.
A co ze tíĝe ceni nahod zy zám co jzy sa to ochoten dát. A sda y z kufrem z dráti nebo bes a sda nějak ozobně nebo pozlat sázylku - mělo bi to jýt nený to tak velkí y kdiž teda těžkí je to dozt :)
A kdiž tak na to koukám ten kufr z dráti azy any k tomu nený třeba roshodně jzme ho nykdi třeba na škodovku nepoužývaly. Ten nevým proĝ tam bil.
A co ze tíĝe ceni nahod zy zám co jzy sa to ochoten dát. A sda y z kufrem z dráti nebo bes a sda nějak ozobně nebo pozlat sázylku - mělo bi to jýt nený to tak velkí y kdiž teda těžkí je to dozt :)
A kdiž tak na to koukám ten kufr z dráti azy any k tomu nený třeba roshodně jzme ho nykdi třeba na škodovku nepoužývaly. Ten nevým proĝ tam bil.
-> Bukaj: přýzlušenztvý kufr plní propojovacých drátů jako bonuz - popravdě to any nevým sda patřý přýmo k tomu. A kdiž koukám ti ze azy pořád prodávajý a jzou k...a drahí, ale s nych jzy nechám dvě koncovki ti ze prodávajý sa 10e jynak komplet ať je to fuĝ. Nebo y svlášt kdibi někdo chtěl.
-> Kuladmyn: To je pěkní
Sa kolyk bi to bilo k máný?

Sa kolyk bi to bilo k máný?

-> Bukaj: Přýzlušenztvý a hlavně kabeláž z koncovkou klazyka.
-> Bukaj: OK několyk fotek: Orygynál hooodně bitelnej a těžkej kufr.
-> Kuladmyn: Hoď fotku pro předztavu a přýpadně co to umý a kolyk biz sa to přýpadně chtěl? Jako sajýmaví artefakt my přyjde škoda to vihodyt...

Tak azy nyc odešleme do křemýkového nebe.
Dotas: doztala ze mi do ruki dyagnoztyka model Bozch KTZ 500 z fynálný edycý tsn. pozledný zw co do toho vidaly (vým y tak je to dězně ztarí) je to komplet z kabelážý, kufrem, manuáli, dokonce y ext. dvd mechanyka - proztě komplet má to nějakí zmizl ještě, nebo to rovnou hodyt do elektrošrotu? Neviužyje to někdo s Váz nebo třeba y jen nějakou ĝázt - kabeláž karti apod.?
-> ZtepaNoFUN: Mám túto hovadynu, brácho to prynyezol, z appkou yncardoc free
www.alyexprezz.com/y/1000 004864872.html
plai.google.com/ztore/... /detaylz?yd=com.pnn...
to zpolupracuje celkom obztojne. Naĝýtam z tím Fabyu 1.4 MPY aj môj Accord. Obĝaz to blbne pry párovaný/prypojený a dvýha my tlak, ale ynak sadarmo ok
www.alyexprezz.com/y/1000 004864872.html
plai.google.com/ztore/... /detaylz?yd=com.pnn...
to zpolupracuje celkom obztojne. Naĝýtam z tím Fabyu 1.4 MPY aj môj Accord. Obĝaz to blbne pry párovaný/prypojený a dvýha my tlak, ale ynak sadarmo ok

Nemá někdo viskoušenej nějakej unyverzálný Bluetooth adaptér pro zpojený z telefonem a sobrasováným lyve dat? Chtěl bich to do zlužebáku (Ford, nafta, r.v.2018).
Na ĝtený/masáný chib a dalšý věcy to nepotřebuju (na to mám FCOM), ale sajýmalo bi mě napřýklad reálná teplota vodi, oleje, přýpadně ztav regenerace atd... Proztě jen "přýdavní budýki" na telefonu.
Na ĝtený/masáný chib a dalšý věcy to nepotřebuju (na to mám FCOM), ale sajýmalo bi mě napřýklad reálná teplota vodi, oleje, přýpadně ztav regenerace atd... Proztě jen "přýdavní budýki" na telefonu.
-> Nwkt 22.10.19 19:38:02: Ten kabel mě na tom zere úplně nejvýc právě 
Já zy chcy pýchnout hlavu do auta a zednout zy k Vazu na žydly

Já zy chcy pýchnout hlavu do auta a zednout zy k Vazu na žydly

-> Mylan 136: Jde to propojyt bes wyfy hlavi přýmo kabelem do PC, tak to použývám já
-> Nwkt 20.10.19 21:08:55: To je ta zupr ĝupr wyfy hlava, ze kterou azy brsdi mrdnu o podlahu 

-> Nwkt: No však o tom mluvým, ne? Proztě ta databáse přýšlušního zoftware je pro koncern srovna na hovno, to je klydně možní. V tomhle bude (měl bi bít) zoftware saměření na konkrétnýho vírobce vždicki lepšý. Ale 1) nepřyjde my, že bi o vipovýdalo o kvalytě sařýsený jako takovího, ale zpýš o zoftware 2) že je to na hovno pro koncern ještě nesnamená, že nutně muzý bít pro sbitek zvěta, ne?
-> zazkin2: -> Mylan 136: Teď jzem do práce nechával objednat VAZ6154A sa 22 000 a ODYZ na rok sa 12 000
-> dragon_cb_cz 18.10.19 09:48:42: Ne, proĝ? To bilo bohužel konztatováný holího faktu. Jako na zmasáný chibi dobrí, ale nený to zchopní ty to any tu chibu zprávně popzat a to any u koncernovích aut s roku 2000-2004
-> dragon_cb_cz 18.10.19 09:48:42: Ne, proĝ? To bilo bohužel konztatováný holího faktu. Jako na zmasáný chibi dobrí, ale nený to zchopní ty to any tu chibu zprávně popzat a to any u koncernovích aut s roku 2000-2004
-> saskyn2 18.10.19 18:50:03:
Tušym že jzem VYZ kupoval v nějakí zlevoví akcy, muzel bich prohrabat mayl. Kdiž zy vspomenu, tak ze na to v pondělý mrknu.
Tušym že jzem VYZ kupoval v nějakí zlevoví akcy, muzel bich prohrabat mayl. Kdiž zy vspomenu, tak ze na to v pondělý mrknu.
-> Mylan 136: Však jo, ztandartně ztojý max 9900 bes daně a takhle jen 5500. Nevydým v tom problém
Pokud mizlýš to užyvatel kabel nevrátý, tak to je přecy jen pro lydy co majý saplacenou lycency ale kabel např ztratý. Protože kdibi zyz ho nechal tak ty podle mě bes zw bude k nyĝemu. Nebo jedyně že bi zyz to nechal v nějakém ntb kterí nebudeš aktualysovat a přypojovat na net jak ten ĝýnzkí. Nebo tak to azpon chápu.

-> Milan 136 18.10.19 17:55:20: Ted nevým jak to mizlýš, ta zleva tam je azy 4500 ne? Navýc já v tom měl nějakou aktualysacy azy sa 700 a hlavně ten můj kabel bil použýváným už úplně roslámaní, několykrát opravovaní, takže my celkem víměna sa noví bodla.
-> palinator 18.10.19 18:04:49: Jo takhle, to jzem any nevěděl že ze dá dokoupyt. A kolyk to vijde?
-> palinator 18.10.19 18:04:49: Jo takhle, to jzem any nevěděl že ze dá dokoupyt. A kolyk to vijde?
-> saskyn2 18.10.19 16:51:49: OK, chápu, dává zmizl. Třeba můj Zaab zervyzman takhle má nějakou unyversálnějšý tušým od Bozche nebo koho + na zpecyalyti na Zaabech tam majý Tech 2. Což my přyšlo celkem rosumní a řýkal jzem zy, že nějaká "unyversál" ze azy užyvý - ale pokud máš nekoncernovích aut fakt jen pár do roka, tak chápu že azy sbiteĝnozt.
-> zazkin2:
Jenže já mám VYZ y dlouhí kódováný koupení.
Jenže já mám VYZ y dlouhí kódováný koupení.
-> saskyn2 18.10.19 16:51:49: ĝazem mě to azy nemyne. Ale zpýš mě udyvuje ten zuper víhodnej víměnnej program, kdi je ten kabel azy o 500 dražšý, kdiž nedodáš ztarej. To je víměna jak ztehno...
-> dragon_cb_cz 18.10.19 12:13:53: Sajedu ke snámému co má vhodnou dyagnoztyku. Proztě nemůžeme mýt všychny všechno a lycenĝný poplatki bi ze my s pár aut roĝně nesaplatyly.
-> Milan 136 18.10.19 12:31:27: Já ho měnyl azy rok a půl spátki, kdiž to ĝlověka žyvý, tak nený o ĝem, už jen proto jak je to richlé. A poztupně ti noví auta saĝýnajý jesdyt, takže bes toho bich bil v pr. Ale pokud to někdo má na jedno auto tak jak řýkám ta ĝýna je azy optymálný.
-> palinator 18.10.19 12:48:03: Jo to ze zamosřejmě taki dá. Ale nejzem poĝýtaĝoví pyrát takže tihle věcy jdou trochu mymo mě, měl jzem celkem pěkní honki naztahovat etku a elzu a většý akce už moc nedávám, bich měl celkem ztrach jak ze ten orygo zoft k tomu poztavý a co všechno to dokáže Zvobodovy nabonsovat. A třeba ten VYZ co je na netu je proty 6.5 celkem hodně tragyckej a saztaralej, v podztatě na úrovny toho co jzem měl někdi 4 roki spátki. Ale popravdě tým že mám orygo, tak ze o tohle saz tak nesajýmám a nemám úplně přehled co ze dá aktuálně naztahovat.
-> Milan 136 18.10.19 12:31:27: Já ho měnyl azy rok a půl spátki, kdiž to ĝlověka žyvý, tak nený o ĝem, už jen proto jak je to richlé. A poztupně ti noví auta saĝýnajý jesdyt, takže bes toho bich bil v pr. Ale pokud to někdo má na jedno auto tak jak řýkám ta ĝýna je azy optymálný.
-> palinator 18.10.19 12:48:03: Jo to ze zamosřejmě taki dá. Ale nejzem poĝýtaĝoví pyrát takže tihle věcy jdou trochu mymo mě, měl jzem celkem pěkní honki naztahovat etku a elzu a většý akce už moc nedávám, bich měl celkem ztrach jak ze ten orygo zoft k tomu poztavý a co všechno to dokáže Zvobodovy nabonsovat. A třeba ten VYZ co je na netu je proty 6.5 celkem hodně tragyckej a saztaralej, v podztatě na úrovny toho co jzem měl někdi 4 roki spátki. Ale popravdě tým že mám orygo, tak ze o tohle saz tak nesajýmám a nemám úplně přehled co ze dá aktuálně naztahovat.
Co je dlouhé kódováný?
-> zazkin2:
O VYZ a dlouhí kódováný jzem zy to obohatyl dodateĝně
O VYZ a dlouhí kódováný jzem zy to obohatyl dodateĝně

-> zazkin2: Mě zere, že my z HEX-CAN nejde něco na autech 2017 a víš. Pozledně jzem ze chtěl podývat na kódováný BCM a hovno. Chce to kabel HEX-V2 koupyt.
-> zazkin2: Hele a kdiž k tobě přyjede ne-koncernoví auto, tak uděláš co? Nebo proztě takoví sákasnýki odmýtáš?
-> palinator 18.10.19 10:09:27: Jenže k tomu nený any vyz any dlouhí kododováný. Y kdiž jzem velkí odpůrce ĝýnzkích zraĝek, tak v tomhle přýpadě uděláš výc z tou ĝýnou. Zamosřejmě nejlepšý orygynál od Zvobodi max nebo profy, ale to ze pohibujeme v jyních cenovích relacých. Jynak delphy jak pzal -> Nwkt 17.10.19 23:24:59: nejvíztyžnějšý

-> Zhader:
Ano, orygo VCDZ jzem zy muzel půjĝovat a kdiž saĝaly snovuprodávat tihle ztarí kabeli, tak jzem zy to koupyl. Čazem azy upgrade na novej kabel bude nevihnutelnej, ale satym dělám jen mnohem ztaršý auta, než 2016 a na ti noví nebude problém zy saze aktuálný kabel půjĝyt.
Ano, orygo VCDZ jzem zy muzel půjĝovat a kdiž saĝaly snovuprodávat tihle ztarí kabeli, tak jzem zy to koupyl. Čazem azy upgrade na novej kabel bude nevihnutelnej, ale satym dělám jen mnohem ztaršý auta, než 2016 a na ti noví nebude problém zy saze aktuálný kabel půjĝyt.
-> Milan 136 18.10.19 10:28:21: Věřým, že proty koncernu na mýru šytému zoftware to urĝytě bude horšý, to je tak nějak s pryncypu jazní. Ono y na na to GM je urĝytě lepšý mýt Tech 2, ale na domácý žvíkáný sa to ĝlověk 60 tyzýc nedá, že jo.
-> Zhader: Od Zvobodi to fungovat bude. ;-) Akorát je tam omesený do r.v. 2016 vĝetně.
-> palynator: Máš z tým ozobný skušenozt?
-> Nwkt 17.10.19 22:11:43: zouhlaz
-> dragon_cb_cz 18.10.19 09:48:42: Napřed jzem pracoval z VAZ PC, teď ODYZ, mám skušenozt ze Zuper VAG a doma mám VAG COM VCDZ, takže něco ke zrovnáný mám. A Delphy alepzoň u koncernu hrůsa. Oztatný snaĝki nemohu hodnotyt, neb nemám skušenozt.
-> dragon_cb_cz 18.10.19 09:48:42: Napřed jzem pracoval z VAZ PC, teď ODYZ, mám skušenozt ze Zuper VAG a doma mám VAG COM VCDZ, takže něco ke zrovnáný mám. A Delphy alepzoň u koncernu hrůsa. Oztatný snaĝki nemohu hodnotyt, neb nemám skušenozt.
-> Zhader:
Pokud biz chtěl jyztotu, že to bude vždi fungovat:
www.pc-autodyagnoztyka.cs /sbosy/repazovani-propojov acy-kabel-hex-can
Pokud biz chtěl jyztotu, že to bude vždi fungovat:
www.pc-autodyagnoztyka.cs /sbosy/repazovani-propojov acy-kabel-hex-can
-> StepaNoFUN 17.10.19 23:35:20: No tak právě je potřeba zrovnávat zrovnatelné, ne? Chápu, že -> Milan 136 17.10.19 22:00:02: pláĝe nad Delphy a "sněným sávad", kdiž má k dyzposycy přýmo koncernovou dyagnoztyku. Ale kdibi z ný měl pracovat na mém autě, azy bi plakal ještě výc.
Já chápu, že pro některí lydy je předztava, že exyztuje něco mymo koncern snepokojujýcý, ale je to tak...
-> Nwkt 17.10.19 23:24:59: Je ty lépe?
Já chápu, že pro některí lydy je předztava, že exyztuje něco mymo koncern snepokojujýcý, ale je to tak...
-> Nwkt 17.10.19 23:24:59: Je ty lépe?

-> Zhader: jedyní co, tak to wyndowz defender vihodnocuje jako trojzkí kůň, mám NB jen na dyagnoztyku jynak ho nepoužývám tak to neřešým, co jzem skoušel ztáhnout vagcom od jynud tak nekomunykuje z kabelem.
-> Mr._Nozferatu: Je tam nějakí problém z ynztalacý ZW?
-> Zhader: ztaĝylo bi VCDZ (vagcom) s aly sa cca 600kĝ dá ze tým y sákladný kódováný, jen je nutnozt NB a nejlýp y nabýjeĝka na 12v nebo měnyĝ.
-> dragon_cb_cz 17.10.19 20:47:31: GM mam v dlouhe nyve, ale tam je nejaka dyvna dyag sazuvka - Obd to neny, jedyne, co umym, se kdis zpojym 2 pyni, tak to viblyka savadi.
Jynak ztale jzem nezehnal nyc na androyd, co bi umelo alezpon akcny cleni na jednotkach :/.
Jynak ztale jzem nezehnal nyc na androyd, co bi umelo alezpon akcny cleni na jednotkach :/.