-> StepaNoFUN 07.12.20 21:43:57: Svařovat to jde, ale co jsem pochopil, tak jsou ty rámy po svařování ještě nějak tepelně ošetřovaný - řízený pomalý chladnutí? něco takového. A při opravě to nejde úplně napodobit.
Hodně záleží na místě, kde to rupne - pokud je to namáhaný místo, tak to následně většinou rupne hned vedle sváru znova. Opět co jsem pochopil - změna vlastností materiálu prohřátím při svařování příliš velká. Ten rám je vymyšlenej tak, aby se ty správný vlastnosti dosáhly po prvním svařování a cokoliv dalšího už je problém.
Stejně tak některý oceli používaný na rámy svařovaný na tupo - při prvním svařování se vlastnosti v místě svaru hejbnou požadovaným směrem, ale pokud by se do toho hrabalo znova, už je problém.
Tohle všechno ale pochopitelně znám jen teoreticky.
Tátovi třeba ruplý hlíníkový rám sice ne moc vzhledně, ale docela funkčně opravili... tak to celý přestrojil a zgenerálkoval a za pár měsíců to naprosto fatálně ruplo jinde. Prostě ty hliníkový slitiny nevratně stárnou ze všech materiálů používaných na kola zdaleka nejrychleji (opět teoretická znalost - změny ve struktuře krystalické mřížky).
Pro mě asi nejzamilovanější materiál je ocel, starý rámy pájený do spojek jsou moje láska. Ale čistě funkčně vítězí karbon na celé čáře. Jo, jsou hlínkový rámy jako Cannondale CAAD, který můžou konkurovat levnějšímu karbonu - ale cenově taky vyjdou na stejno. A to stárnutí se jich stejně týká...