Jaktak 31.07.11 20:15:03 napsal:
→ alpin: ale
tohle auto neni o spotrebe
tak potom prečo ľutuješ, že zatiaľ nie je v nafte?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ktore auto na vas zaposobilo
-> alpin: Jj, motor si veme kolem 12 pri normalni jizde, ale tohle auto neni o spotrebe. Interier neni silna stranka vetsiny japonskych aut.
-> Jaktak: ževraj to má docela žravé motory ale sedel som v tom na autosalone a zvnútra to velké nieje
ale zase útulne

Dneska jsem videl nazivo tohle. Pro me je to po dlouhy dobe novy auto ktery me nejakym zpusobem chytlo. Skoda jen ze se zatim nedela v nafte.
Jinak je to Suzuki Kizashi
Jinak je to Suzuki Kizashi
-> Tuner#2: Krasa kam se podivas. No a ten vykon 202kW z 2L..hmmm
Tak ten vykon to teda nema (jen melo) - je to replika, ale i tak.
Tak ten vykon to teda nema (jen melo) - je to replika, ale i tak.
-> Michal N 283: Tak mě se nelibi že ta černa to auto hodně opticky zmenšuje a černa na auto do lesa se mi nezda dvakrat idealní, je na tom vidět opravdu vše, ale když by nebyl v týhle zakladní vybavě ale měl by třeba tu limited chrome, tak by to mohlo bejt zajimavější
Jinač jak jsi psal o tom ramu do předu tak jsem potom pokukoval a bylo mě řečeno že homologovanej je jen takový učko ktery je mezi světlama a jen nad spz, takový ty masaky jsou na rangera zakazany kvuli uchycení bo co, a pokuty jsou nemale :/
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ta vypada moc hezky i v serii, v tehle upravě jezdila v top gearu díl jse jmenoval Polarní special

Jinač jak jsi psal o tom ramu do předu tak jsem potom pokukoval a bylo mě řečeno že homologovanej je jen takový učko ktery je mezi světlama a jen nad spz, takový ty masaky jsou na rangera zakazany kvuli uchycení bo co, a pokuty jsou nemale :/
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ta vypada moc hezky i v serii, v tehle upravě jezdila v top gearu díl jse jmenoval Polarní special

-> J.TuneR 29.07.11 14:27:21: Kde na tuhle fotky/fotky pokud jich je víc ve větším?
Smart Roadster MTV.
...kdo nejel neuvěří, jak je to auto v zatáčkách přibité k zemi.
...kdo nejel neuvěří, jak je to auto v zatáčkách přibité k zemi.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak to nevim
-> castrol: Já mám pocit, že jsem to sem do tohoto tématu dokonce už dával. 

-> Lukaso358: za flasku len fichtla
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak tak 

Na me celkem zapusobila tato nova verze fabie, tak snad par kusu vyrobej

-> Pavel P..: i prd velebnosti, Clarksson se do toho taky vešel. Neviom teda kolik mří, ale majel taky zrovna neni 

-> Luky.: pro tebe by ale museli udělat díru ve střeše

Peel P50 je parádní stroj
A dělají se i repliky, ty by mohly být levnější 

-> castrol 28.07.11 22:45:40: Hmm, to by se mi taky líbilo. Nejmenší sériově vyráběné auto všech dob. 

No a co třeba toto..mě se to docela líbilo, hlavně ten zvuk byl dobrej
v ,,sérii,, motor V12 6.0L s výkonem 755 koníků 
E:

E:
-> castrol: Za "flašku" to asi neseženu

koukám 50 000 liber :D

koukám 50 000 liber :D
-> Lukaso358: tak toto uz neviem ale asi cenovka bude inde ako za fichtel
-> castrol: Ale asi to bude dražší

-> Lukaso358: tak hadam ze sa to serie menej,urcite sa to serie menej 

-> castrol: A určitě se to "sere" míň než fichtl tak to si koupím ať mám na čem jezdit na učňák 

-> Lukaso358: ved prave po dedine a v meste super vec a zerie len 2,8 l/100 km.
-> castrol: S tim valil v Top gearu po chodbách, kolikpak to žere?:D
-> 1560: to je ono ale po kuknuti videa mal by som v nom strach sediet
-> castrol: psal nákupní vozík :o)
-> castrol: ale toto auto je tuším aj v giunessovej knihe rekordov ako najmenšie auto
-> alpin: asi hej ked to ma len 49ccm-> Kaprof: naco nakup bolo by to len priblizovadlo 

-> alpin: Nevim kam bys chtěl dávat nákup...
-> castrol: není to taky ten nákupný vozík jak si doňho môžu sadnúť decká ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pro mě za mě ..Hlavně když to není Niva

-> Matt-110Rten druhej: Taky pěkné. Já už jsem sem onehdá dával něco podobného - Toyota Hilux, která se mi líbí hlavně v úpravě firmy Arctic Trucks. 

-> Matt-110Rten druhej: každému podľa seba,mne viac tak a s tými úpravami,čo som písal

-> Matt-110Rten druhej 27.07.11 00:14:56: co to je za kraxnu? kdyby alespon FUN, ...
-> Gemini: Slušná data... to asi není líné

-> Gemini: Slušná data... to asi není líné

-> Michal N 283: mě se víc libí takhle

-> Matt-110Rten druhej: krása,ešte v čiernej a je to

-> Michal N 283: Doporučuju, tady mazlik když byl ještě krásnej a novej 

Audi S2 Quattro od susedov rakusakov.....5 valec 20v....jujuuu
620 HP
800 Nm

620 HP
800 Nm
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Svýho času nám někdo objel auto klíčem kolem těchto polepů... Pěkně kolem dokola, dal si s tím práci, to je fakt... Naštěstí to nebylo hluboký a stačilo rozleštit... Ale nasere to. Pak šly polepy hned dolů.
Svýho času nám někdo objel auto klíčem kolem těchto polepů... Pěkně kolem dokola, dal si s tím práci, to je fakt... Naštěstí to nebylo hluboký a stačilo rozleštit... Ale nasere to. Pak šly polepy hned dolů.
-> VeTeV: dyť je to velký jak transportér... Tedy ta L1H1... Posílal jsem ti odkazy jak na "malýho" tak velkýho...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ľudia sú kurvy,to sa stáva-ak nepomôžu,tak aspoň poškodia,je pravda,že nové autá takých kktov lákajú viacej ale zo závisti poškodia aj hocijaké staré

-> Michal N 283: Takovyho sem onehda videl v Prahe, ale nejakej zmrd ho vobjel klicem. Lidi sou fakt svine, radsi mit starou plecku na ktery moc nezalezi.
ešte z druhej strany,lepšie fotky som nestihol,lebo ked som došiel s digitálom,už tam nebol,zachovalý dovezený kus

Už dlhšiu dobu sa mi páči tento tereňák-Ford Ranger 2,5 TD presne v tejto farbe a prevedení už len rám dopredu ,oceľové nárazníky a chcem ho

-> TTomas: jj jsou pekelne, a treba Viana se trosku bojim.. i kdyz oni nai na T5 nepejou zrovna zadnou velkou odu na radost.. a ty ceny - to je kapitola sama pro sebe...
-> Bagrr- máma mele Emu: :-) Jumper je megadodavka - delali to i jako nejakou "osobni verzi" ?
-> Bagrr- máma mele Emu: :-) Jumper je megadodavka - delali to i jako nejakou "osobni verzi" ?
-> VeTeV: ti říkám buď multivan nebo jumper 9místnej, vyhodit poslední lavici a máš tam prostoru víc jak stěhovák :-D
Zamítnuté přispívání mají:
- Sp4rc0 (udělil Hurdis), důvod: