-> Jirik_Tuňák: jak vidím Tuňák tak mě napadá Čuňák
Doma už bydlí kocour,psa chceme vyloženě na ven...jo beru nějakýho drobnějšího domů ale velkej pes má mít velkej prostor,takže pokud se dobře vycvičí tak bude okolo domku,no a jinak kotec v nepřítomnosti domácích.... Já osobně říkám že bude doma,ale mladá že ne,jsem zvědavej
zlíchovským tunelem vexláku ze strašnic! Proč Čuňák pipíku? My z města jsme holt zvyklí na něco jinýho. Tady by i ten boxer spal aspoň v nohách postele a nedojížděl zbytky od lidskýho stolu.
-> havlik: : to nás taky potkalo , když byla menší,ale teď je to OK, jedno krmení a občas nějaká mňamka v podobě vařených jatýrek, srdíček atd nebo lipánka máme rádi a je to OK
-> T: No to my máme ted problémy se srajdou zase, tak doufam že se to do budoucna aspon trochu zlepší. Protože takhle sežere něco a hned je z toho uplně v haji se žaludkem...
Chvíli po té, co jsme si ho přivezli z veteriny. Viz v co jste dnes podělali. Ve čtvrtek operace, snad to dobře dopadne a bude zase moct normálně chodit a nijak ho to nepoznamená.
Nepouštět ho do horních místností, když jsou otevřená okna bez dozoru. On každý mazlík je dost vyúčaraný. :-)
Nevím jestli to bude platit i na kočky. Ale zkus si vymyslet trest. Třeba ho někam zavřít. Nebo mu vzít něco, co má rád. A pokaždý,když něco vyvede, tak ho aplikovat. Na internetu určitě najdeš i jiné výcvikové tipy.
Chci se zeptat.. Máme kocoura Britskou Modrou . Při cestování autem každý víkend jen spí neblije ani nic takového. Jen se objevil problém když jsem dnes spal v horní místnosti s otevřeným oknem tak ten debil vyskočil (cca 9m).. Nic se mu teda nestalo tak běžim dolu mu otevřít dveře.. On vleze dovnitř,vyskočí do schodů a dolů skočí znova..:D Máte někdo podobnej problém? Dá se to nějak odnaučit ? Jinak je to super kocour .Hodně a přítulnej ale tohle je docela na nic když by se blbec mohl zabít..:D