-> Tuner#2: Kdyby ses tím živil coby podnikatel - tak za kolik bys takové auto koupil abys jej nabízel k prodeji poté, co absolvuješ a zaplatíš přepis, ekodaň a uvedení do prodejního stavu - důkladné vyčištění a péče o interiér, exteriér, motorový prostor, zavazadelník, zkontrolování, seřízení a oprava mechanických částí atd bez toho, abys auto znehodnotil neodborným zásahem (jako ten pán z videa, který vzal motor Wapkou a serval původní izolační materiál...

) a neprodělal trenky? Předpokládám, že Lukáš má zákazníky, kteří raději (snadněji) vydělají peníze, než aby se vrtali v autě a ještě něco dojebali. Chtějí jezdit a kochat se a ne se v tom vrtat

To jen na tomhle (a podobných) webu jsou lidi, kteří si téměř vše dělají svépomocně a/nebo nejsou ochotni dávat za udržování "starého krámu" peníze (ať už z titulu, že je nemají, nebo že si na auto nenechají sáhnout a raději si vše dělají sami)...
Apropos: post z nějaké diskuse s fotkou pro mne není "důkaz", jak Ty uvádíš a "nabízel mi 10 a prodala se za 45" není nic proti ničemu. V bazarech se taky auta nabízejí za víc, než za kolik je bazar získal - jsme stále u té vlastnosti trhu. Řekni cenu a já ji buď akceptuji, nebo ne. Když cenu neřekneš, nabídnu něco sám...
...a spousta lidí (včetně mne) raději prodá věc levněji a hned, bez opletaček, peníze na ruku, než se s někým dohadovat, handrkovat, posílat poštou, na splátky a jinak si krátit život...