skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5608 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 28.03.2009 do 07.02.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983 08.09.23 18:34:44: Dobrej kretén. Tu spojku a okolí bych chtěl vidět 

-> Jirik_Tuňák1983 24.08.23 03:09:04: Starý ale pořád skvělý 

-> isti: 

Toto chceme?Budúcnosť ako vo filmu Ja robot už fakt nie je ďaleko.
Sú súťaže v ktorom sa fackujú,videl som také video s robotom a mal také emocie ako človek.
https://www.youtube.com/s horts/nmHzvQr3kYE?feature= share
Sú súťaže v ktorom sa fackujú,videl som také video s robotom a mal také emocie ako človek.
https://www.youtube.com/s horts/nmHzvQr3kYE?feature= share
-> palinator: hustý

-> Klubko_:
-> Borderer: Už viem kam mám poslať kamoša s jeho nivou ak sa nabudúce ozve že je treba na to volačo vyvariť.

-> Borderer: Už viem kam mám poslať kamoša s jeho nivou ak sa nabudúce ozve že je treba na to volačo vyvariť.

-> Borderer 26.07.23 13:23:23: Koukám, že na odklízení mrtvol tam mají Zetora

-> Borderer:
Tyvole, hustý. Myslel jsem že Flatout je jen PC hra.
Jinak kouzlo bude podle mě v měkkejch kastlích, nízkejch rychlostech a tomu obrovskýmu heveru, co maj vedle sebe vzepřenej mezi podlahou a střechou. 
Tyvole, hustý. Myslel jsem že Flatout je jen PC hra.

-> Borderer: Protože jedou na trávě a jak všichni víme - ožralejm a zfetovanejm se nikdy nic nestane

-> Jirik_Tuňák1983:
Aj tak je to strašné

-> isti 15.07.23 22:49:15: A to vadí? Tak je to modelář. Všiml jsi se vůbec, že to není natočené v Monaku?
Nikdy jsi nelepil letadýlka?

-> Jirik_Tuňák1983: Tak si pozri dve minuty v strede videa.Veď je to celé z kartonu a laminátu.
-> isti 15.07.23 22:01:13: Nevím, já viděl jen začátek a konec. 

Stále som pn s nohou a odvtedy som začal sledovať live preteky DTM TCR GT a podobne.
DTM som videl naposledy ešte pred kovidom a nechápem ako sa tam dostali Ferrari a Lmborghini.GT sériu som nesledoval nikdy a je to zábavné ako sa tam tlačí 40-50 aut.
DTM som videl naposledy ešte pred kovidom a nechápem ako sa tam dostali Ferrari a Lmborghini.GT sériu som nesledoval nikdy a je to zábavné ako sa tam tlačí 40-50 aut.
-> Jirik_Tuňák1983: Toto je snáď len zlý žart

-> castrol: No ďakujem pekne

-> isti: nech sa paci
www.grube.sk/p/.../P71-23
0?articleNo=...

-> Klubko_: nie som z toho múdrejší ale nevadí

-> isti 27.06.23 14:20:52: mění IMEI telefonu, pravděpodobně se v dané oblasti tyhle IMEI nemůžou přihlásit do sítě, tak je změní na takovy, se kterym se do sítě přihlásí.
Hoši, nevěřte všemu co najdete na tich internetech

Třeba ve Světě Škodovek by to bylo fešácký.. Škoda Škody...je vidět že zlaťáky se neřeší.
-> radekp 09.06.23 11:35:01: vidím to stejně jako ty.
I s roztrhanou kastli by to mohlo stat v muzeu. Ja bych klidne jedno zalozil...
-> k.jarek: Těch světel (jestli je z toho nesundali) je škoda (svítí to jako prase - rampa z S2000), ale mám za to, že to je ta roztrhaná kastle...
Edit - po krokování videa je videt rampa sundaná...
Edit - po krokování videa je videt rampa sundaná...
Zaregistrovali jste tenhle kanále? Docela zajímavá videa.
-> vhml: zatím jsem viděl asi půl hodiny a nedávno další video a pana Hrdličku bych mohl poslouchat stále. S takovými odborníky by měli všichni papaláši projednávat své nesmyslné vize aby se vrátili nohama na zem
-> darklord 15.05.23 21:47:17: Však to má u videa napsané. 

-> Jirik_Tuňák1983: vypada to vizualne prijemne, chalan to fakt s blenderom dava 

-> vhml:
"... zákonodárce má zakázáno vykládat zákon. Takže my se ho nesmíme zeptat, jak to myslel, protože on to nesmí říct..."
->

"... zákonodárce má zakázáno vykládat zákon. Takže my se ho nesmíme zeptat, jak to myslel, protože on to nesmí říct..."