skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurna co to je za písničku ? :o)
Mám na pásku jednu písničku. Nahrál sem ji a dal sem: ulozto.cz/live/.../mvi-12
58-avi
Nevíte někdo co je to zač?
Nevíte někdo co je to zač?
kluci, taneční písnička, téměř celá vydrnkaná na kytaru,má to dost velký tempo, občas proložena mužskym hlasem, je to hrozně chytlavý, vím že indicie nagovno ale třeba někdo bude vědět, dík...už se zkusil hledat cokoliv ale bez uspechu
-> P@WL: Se zeptej Jourina 

-> Jindas: WDL - Tin Can Motorbike (Feat Mouthe & Kristin Amparo)
https://www.youtube.com/w
atch?v=L6e8jF_Z2_g&fea
ture=share Hned ta první....
Podkres pod upoutávkou na nějakou akci s názvem "Love run" většinou na Prima Love, je mi to povědomí, ale nemůžu si vzpomenout.
Nevíte co je to za písničku u toho prvního videa? Tipoval bych Roda Stewarta, ale nenašel jsem to. www.stream.cz/viraly-tydn
e/10009469-silena-bloggerk
a-s-chilli-paprickami
-> MOLSO: Zkoušel jsem snad úplně všechno, co šlo, ale nic jsem nenašel. Myslim si, že to bude jenom nějaká filmová nahrávka bez názvu mezi kapitolama. Osobně jsem film neviděl, tak nemůžu soudit..
Ale spát mi to taky nedá
Ale spát mi to taky nedá

-> Radza: jo jo je to presne z toho filmu, hladal som to v titulkoch na konci filmu a niektore sa mi nedali nájsť, googlil som to kade tade a nič ....
nie je to ani jedna z týchto tu, ďakujem za snahu ....
v bonusoch som našiel dlhší kúsok čistejšieho vzorku ... uloz.to/x9QvLYJA/sample-m p3
nedá mi to spať
nie je to ani jedna z týchto tu, ďakujem za snahu ....
v bonusoch som našiel dlhší kúsok čistejšieho vzorku ... uloz.to/x9QvLYJA/sample-m p3
nedá mi to spať

-> MOLSO: Film se jmenuje The Benchwarmers, či-li (J)Elita ze střídačky : www.csfd.cz/film/.../preh
led
Prosím Vás nevie niekto názov songu ? >>> www.facebook.com/dzajro.b
ocny/.../1604291226450892?
type=3&...
-> johaning: www.mojevideo.sk/video/..
./duo_otec_a_syn.html
ne :-D
takováhle brutalita to není, je to celkem normální písnička která se dá poslouchat :-D žádný duc duc push the tempo :-D

takováhle brutalita to není, je to celkem normální písnička která se dá poslouchat :-D žádný duc duc push the tempo :-D
-> Tomaso435: je to ono?
-> RadovanSkodovkar: ne 

-> Tomaso435: Fall Out Boy - Uma Thurman?
děcka, tuší někdo co je to za písničku co se aktuálně ta čtvrt roku hraje. je to spíš taková taneční, noa refrém je takovej že melodie je hraná na trumpetu 

-> Jindas: Super, mockrát díky 

-> CpEaRjHaY-průserář: https://www.youtube.com/w
atch?v=TzBVnDL0uLE dyk tohle to je 

-> RadovanSkodovkar 22.06.15 15:24:12: super dík
-> RadovanSkodovkar: Tak přece Italové..! Ale teda od Dune Buggy dosti úpadek..

-> Jozka 17.06.15 21:34:35: mne tiež , uvidíme no
-> suri: Možná kdyby sem zavítal Michal David, tak by věděl, co to je za "věc"...
Mě to přijde spíš jak česká napodobenina někdejšího italodisca, ale jen tipuju, týhle tvorbě jsem se programově vyhýbal.

Mě to přijde spíš jak česká napodobenina někdejšího italodisca, ale jen tipuju, týhle tvorbě jsem se programově vyhýbal.
nikto nevie?
-> suri:

-> suri: -> RadovanSkodovkar 17.05.15 23:34:24: :D :D
-> Pavel P.. 16.06.15 21:50:24: ale myslel som ten song :D
-> suri: Oldřich Navrátil
-> afro100: bláznivý australani. Viděl jsem na živo, pecka

Hladam song. Styl hudby ac\dc. Vo videoklipe je hafo peknych aut v kruhu na nejakom place a postupne robia burnout. Chodi mi to cely den po rozume a nemozem si spomenut na kapelu..
-> afro100: moc ti děkuji