-> Tomaso435: Mě to tam připadá,jako by tam někdo řekl: I said a nááánanaáááá nanananaan náááá nana ... ale nevím za boha... je to už trošku starší písnička prostě... BOHA!
A já mám zapeklitou... z nějakýho výběru z tanečních lig (starší ročníky) a zpívá tam ženská,který se změní hlas v refrenu hlas do eletrického znění (něco jako eifel 65-blue) a pak v refrénu zní jen nánananáíáá nanaááá nanananana nááánanááá
Tak a teď,kdo :D sháním to strašně dlouho,mám jí neustále v hlavě,ale nemůžu si vzpomenout na název...
Děcka prosim vás, na primě už asi 14 dní běhá reklama kde hraje taková chytlavá klubová skladba. na konci reklamy se oběví nápis LIFE your night. a je tam seznam jakých si koncertů.... neví někdo z kterej skladby je tenhle uryvek ? :) dik
prosím o radu... jedná se o ,,písničku" beze slov hráli to v pondělí na rádiu. je to taková cirkusová melodie a občas tam zařve chlapík, jakoby krotil lva Díky!
stále nikdo netuší? písnička se oběvila v reklamě na rádio snad impulz nebo evropa dvě v televizi, taková klidná , ženský hlas který kopíruje hudbu zpěvem "áááááááá"