Přijmu řidiče mkd, řidičský průkaz sk. C+E, psychotesty, kartu řidiče, praxe alespoň 1 rok, spolehlivost. Volné víkendy, dobré platové podmínky - mzda+diety. Jezdí se dle 561... Více na mejlu sejkoramartin@gmail.com
-> David29: proto i vznikly ty tahače, traktor s vlekem (40m3) žere 100/100 zatim co TATRAKTOR s návěsem (100m3) žere jen 60/100 sice má papírovou maximalku jen 65 ale to je kůly pneu, který se na delší přepravy mění za silniční. Což by mělo zlevnit přepravu zemědělských komodit a tím pádem i potraviny. Ty sklápěče se vyrábí zas kůly tomu aby zedelci obmenily starý 815 s Euro0/1 za Euro5 na který máj navíc dotace na naftu...
-> Mr._Nosferatu: Mě spíš vadí traktor s vlekem na silnici co veze nějakej matroš, co zbytečně zdržuje a sere ostatní. Chápu traktor co jede z/na pole, ale když dělá práci, kterou může dělat normální nákladní vůz, co by nejel 30, to mě neskutečně sere
-> David29: přesně, chápu využití tahačů v zemědělství, i ty sklápěče chápu, ale docela mi vádí jejich používání pro přepravu lomovyho kamene po dolních se zákazem vjezdu náklaďáku ..
-> David29: Čistě náhodou, nejel jsi v poslední době přes HK? na výpadovce na Ostravu je už delší dobu nejspíš zaschlý kydanec betonu ukápnutý z mixu o průměru 30-40cm a já ho prakticky pokaždé trefím.