-> David29: Nemate tam i mix, kterej ma na sobe malou pumpu? V lete bych potreboval beton a rovnou ho hodit do prvniho patra na terasu. Videl jsem, ze ZAPA to ma...
Řidič protijedoucí dodávky z neznámých dúvodů vjel do protisměru a pravou stranou se střetl s Avií a takhle to dopadlo.Spolujezdec v dodávce mrtvý řidič jen odřeniny a řidič Avie Nic.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Joo, s tohle krásou už jsem se párkrát setkal. Opravdu paráda, vidět to opravdu moc není, a svítí to spíš růžově
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A kde to má svítit ? i když já když jedu za polským kamionem, tak radši na první křižovatce změním směr, to je kolikrát radost poznat, co znamená, když se rozbliká osvětlení RZ ....
Tenkrát se tady myslím Štěpán podivoval nad těmi zadními světly na polským kamionu, co byly sotva vidět svítit... jestli to není nějaký houmejd. A ono se to fakt vyrábí.
-> jok3r: jak psal kolega pokud to není provedení AGRO tak se jedná o ocelový pérováni takže kola do V sou naprosto vpořádku.Při naložení/přeložení zase dělávají kola A. Dýmoefekt motoru V10 Euro 0 bývá častým jevem.já mám vyběhaný čerpadlo a jen občas zakouří modře,jinak černé dým neznám bo motor nedotahuju,spíš ho radši držím v točkách a když někomu řeknu spotřebu tak mě ani nevěří
-> Rapid135 - doktor: je normální když sem tudlenc jel za podobnou tatrou tak mela vzadu takovy Vecka ze jela po silnici jen vnejsi pulkou vnejsi pneumatiky dvoumontaze,,, otom ze kourila ze za ni nebylo videt nemluve