A mám tady další pro mě neřešitelnou záhadu...aneb poznej rozdíl, ale to z fotky nejde...takže jedna lišta je kovová a tři jsou plastové, (tu kovovou jsem dával já, protože plastová byla rozlámaná) ale nechápu to. To musí být nějaká origo výroba, protože jsem to na autě absolutně nepoznal. Co znalci, setkali jste se s tím už?
-> auta.petr: Taky jsem měl, neb na MB namontovat ty kilí jdou a zřejmě se běžně i dělalo, třeba při výměně Z blatníků nebo doplňování zástěr při změně předpisů (původní blatníky ani nový jako ND díry na zástěrky neměly).
E: Pro MB typ má být dírka ve svislý části podběhu, celý držák je výš než u kila, proto je guma delší (než poprvý upadne). A montuje se šroubkem s maticí.
-> Pavel P..: Ale na to MB musí mít teda ještě nějakej držáček na podběhu?
12:17:24 18.09.2012
auta.petr
-> Jozka: Tak teď už je mi to jasný, ale koukal jsem na moje embéčko a mám tam právě obě zahnutý, tak to už asi někdo měnil, proto mě to zmátlo. Díky.
12:12:28 18.09.2012
Jozka
-> Pavel P..: Jak pravíš.. u kila v rámci vylepšování prodloužili plech vodorovně, aby se na něm lépe udržel bordel ze silnice..
(vlevo kilo, vpravo MB, foto laskavostí p. Herbolta)
-> afro100: -> m8rinek: Dík nějak tak jsem si to myslel ale do motoru tak moc nedělám ale zdarma, neber to :)
A další dotaz... Co to je za hlavu? Ten vystupek jsem viděl poprvé
-> Pavel P..: ahaa, no je to dlouhy jako prase, sam deda nevi k cemu to kdy mel, ale driv mel tudora a pak kilo
10:05:51 28.08.2012
Pavel P..
-> jok3r: ne to je stejný.... to je jen taková redukce do který se vloží ten mosaznej váleček a zadělá převlečnou maticí která je na tý kapiláře navlíknutá
09:00:40 28.08.2012
jok3r
-> Pavel P..: ono taky to cidlo u tebe je sroubovaci, to u me vypada ze se proste jen nekam utopilo,, nema to zadnou objimku nebo tak
23:31:25 27.08.2012
Pavel P..
-> jok3r: tipuju to na nějakej zetor nebo náklaďák a klidně to mohl bejt ND z nějakých zbytků z pozdější produkce.
23:20:35 27.08.2012
jok3r
-> Pavel P..: ono je tam ten kus i zelenej ale neni to poradne videt