-> Zeke-ten šestý 23.02.15 21:11:29: Táhla ruční brzdy, ale k čemu? Tuším, že by to mohlo být na vozík k Terra (VARI) systému...
...něco podobnýho bylo myslim i na Maluchovi, nebo na Dacii, ale asi větší...
Bratr mě poprosil o identifikaci několika věci ale osobně vůbec netuším. Doma nikdo neví z čeho to pochází pokud díly někdo poznáte děkuji za informace. Omluvte kvalitu fotek foceno kalkulačkou.
1) hlava
-> Fávo forever: 430
Rozdělovače pro MB starší vs novější provedení se liší excentrem na noze - starší má excentrickou plošku, novější už má stejný excentr na čepu, jako pozdější škodovky ;-)
-> Bukaj: Dík - hele ono to už je v jiném sáčku - z ostřikovačů nových co jsem sehnal, takže sáček je už neplatný. Za zbytek děkuju. Válec vypadá, že je origo uzavřený takže se uvidí.
-> Gryzly: Čekal jsem něco na auto škoda, protože díly co se ke mě dostaly nic motorkového neobsahují... tedy snad až na ty jehličkové ložiska, které nevím kam přiřadit... Něco podobného si pamatuju na Barkasu a motorkách, ale u Škodovky mě nic nenapadá.
-> vhml: Tak to v zásadě pro mě novinka samozřejmě není. Šlo mi jen o případné určení k čemu a lehký popis s tím, že to pasuje na origo rozvodové kola. Předpokládal jsem například užití k jinému typu vozu Škoda. Nicméně děkuji za objasnění, že řetěz je věc normovaná.
23:41:43 21.02.2015
Gryzly
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To může bejt primár na motorku.
Zdar borci, nějak se ke mě dostal podivně dlouhý řetěz - pasuje na origo kola rozvodu, je to origo ČZ, ale je poněkud delší a moje znalosti jsou na něj krátké. Poradí někdo k čemu to je?
Vpravo samozřejmě pro ukázku origo rozvodová sada. Díky.
mám jich více tak by něměl být problém a na emkou jsou krátké tak jsem nevěděl na co jsou ta dělší je moc krátká aby to bylo od kostky ke kolu
15:23:35 21.02.2015
Bukaj
-> stepan: A já se domnívám, že ta vpravo je na MBčko. Tedy nevím, jak přesně má stovka válec, ale na 742 to není a na MB od brzdospojky k rozvodce by to sedělo...
Pokud by ta trubka byla volná, hodila by se mi
12:39:20 21.02.2015
stepan
-> Plisek: Já myslim, že ta vpravo je na 105/120 bez posilovače.
12:35:54 21.02.2015
Plisek
-> Enggik: < a n-> stepan: a na jakou že je to škodovku ted jsem dělal přední trubky na 120 a tam jsou jiné