Ale k hajzlíku v době, ze které pocházejí, byly celokovové, nebo možná už celoplast. Tohle je guma s vnějším kovovým opletem. Holendry jsou ze zinku (zinkové slitiny), menší oko má 10/11,5 mm, větší 12/15 mm.
-> TT_daniel: Nie,bolo to príliš drahé na to aby to bolo z lady Práve toho som sa obával,nevadí hodím to na bazoš a budem dúfať že nejaký neznalý gardista sa toho chytí Nechce niekto pekné madlá?
-> krtik 03.03.17 21:28:54: No, možná to bude jedno z toho co říkáte. Teď jsem s tím lítal kolem nápravy ale nenašel jsem stejný .
-> Bukaj 03.03.17 23:45:16: Porovnával jsem to s feldím hřebenem a je to očividně stejný, akorát ten hřeben je na opačnou stranu. Žeby teda fakt pravostranný Fa/Fe? co by to dělalo v české mototechně?
Asi nemá smysl doufat, že to bude třeba žigul, co?
-> krtik 03.03.17 21:28:54: Ku kozlíku to určite nie je ale môže to byť na čap spodného ramena prednej nápravy pry uchytení ku karosérii.Hrúbka by k tomu odpovedala a vnútorný priemer by mal byť 12mm.
23:45:16 03.03.2017
Bukaj
-> krtik 03.03.17 21:19:15: Kratší je Fa/Fel. Ale nejsem si teď jist, jak je to se směrem hřebene - jestli jeden z nich není pravostranný, nebo Fa/Fel má otočený hřeben?
21:28:54 03.03.2017
krtik
Podložka, síla 3mm. Podle čísla dílu podložka pod kozlíky přední nápravy. Je to tak? každý používá ty otevřené..?
Origo jsou šedé, že ano? ale co jsou zač ty v oleji? kromě ,,křidýlek" na koncích mají ještě trošku jinou vnitřní hranu (tu ostrou stříhanou). Jinak lisování mi přijde odlišné.