skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jakej zadní narazník :o)
tak co dame tam traverzu?
-> Syny: tak je

rozhodl sem se ze predelam ten suvj...ten kulatej narazník ma takovej nahovno prechod...k blatnikum...je zkosenej a vubec nejde rovne.......nebo se naseru a udelam si je sam a je to. :O) nechci aby mel nekdo stejny naraznik jako mam ja :o)

-> Tuner#2: tomu nerozumis, to je tuning py*o :-)
-> cobra11: Až na to, že AK47 má vše z plechu... a ten žralok to je opravdu hnus jak píše MATTESS. Nejlepší je, jak mu tam prosvítá to přední čelo

no cakal som ze budete hovorit origo cerny.
ono to zacalo tak cudne pomali, hovoril som si ze to bolo nase rodinne auto, tak ho dam do serioveho stavu aby bolo ako v roku 1988 ked sme ho kupili, len motor bude iny, aby mi vyhovoval pri mojom jazdeni
auto sa vyvarilo, caka sa na lak a ja ze tam hodik ksilt a kridlo a mracenie kapoty. potom som dostal napad na prahy a teraz aj narazniky....
nakonec ztoho bude mozno nova AK-47
ono to zacalo tak cudne pomali, hovoril som si ze to bolo nase rodinne auto, tak ho dam do serioveho stavu aby bolo ako v roku 1988 ked sme ho kupili, len motor bude iny, aby mi vyhovoval pri mojom jazdeni
auto sa vyvarilo, caka sa na lak a ja ze tam hodik ksilt a kridlo a mracenie kapoty. potom som dostal napad na prahy a teraz aj narazniky....
nakonec ztoho bude mozno nova AK-47

-> MATTESS: To je fakt...Zlatej origo
Pane jo, ty "žraloci" jsou pěknej hnus

a tiez neviem ako budu spolu vyzerat predny a zadny naraznik, zadny by som najradsej bez tej "ochrannej" listy
este som rozmyslal nad tymto prednym naraznikom, so zadnym by dobre pasovali, ale ten prvy sa mi viec paci, ale stale mi to vrta v hlawe ze ktory??? dokonca sami onich uz aj snivalo
este som rozmyslal nad tymto prednym naraznikom, so zadnym by dobre pasovali, ale ten prvy sa mi viec paci, ale stale mi to vrta v hlawe ze ktory??? dokonca sami onich uz aj snivalo

tak ako je na tejto foto by som ho chcel nasadit, ale asi by trcalo potom zospodu celo, co by nebolo pekne
teraz este nieky predny, najradsej by som bral tento, ale chcel by som ho dat hore az po masku, len neviem ci by zospodu potom netrcalo celo
ked je rec o naraznikoch, ja teraz idem lakovat, cize aj narazniky vyberem aby sa vsetko pekne spolu nalakovalo...
ak zadny som vybral tento
ak zadny som vybral tento

ani jeden a jestli budeš nechavat ten stavajici,tak alespon napasovat pořádně
tu napodobeninu difuzoru do černý nebo karbon nálepka a ty podelný křídylka co jsou vespod pryc a urcite ten první, ale hlavně schovej kola a srovnej ten zadek zda se že je nakřivo.
hele mě osobně se líbí ten co tam máš teď a nejspíš ho na svý auto budu dávat taky
-> syky.ja: Ani jeden, obojí se tam vůbec nehodí.
Já bych tam dal origo 

-> syky.ja: on tam je nejakej difuzor?
projde lehkym vyhlazenim.......a v tom difuzoru bych chtel dat napryc vyfuk z motorky.....nebo ten vyfuk jak vypada jako z motorky.....

mě se ten horni docela libi....

Řek že to je z bláta do louže.... ten horní by nebyl hezkej v tý debilní zelený...
lemy samozřejmě budou.to je jasny...uz sem ten narazník objednal.......tak uvidime kdyztak ho strelym tady u nas. :o)

-> syky.ja: jsme pro ten původní....jen bych taky jak psali kluci rozšířil lemy aby tomu tak nečouhaly kola...

-> syky.ja: já myslím že ten druhý by nemusel vypadat špatně, ale ty kola by to fakt chtělo schovat nebo rozšířit lemy 

podla mna je aj tak the best origo

-> syky.ja: no tak ten gulaty vyzera na tom tak obludne, keby bol trosku hranaty ten gulaty
tak to vyzera podla mna lepsie...
a mozno by to aj chcelo bud troska rozsirit lemi, alebo dat uzsie kolesa aby tak tie kola nevyliezali z auta...inak by aj ten prvy naraznik bol relativne ok

a mozno by to aj chcelo bud troska rozsirit lemi, alebo dat uzsie kolesa aby tak tie kola nevyliezali z auta...inak by aj ten prvy naraznik bol relativne ok

-> syky.ja: chlape já myslím že když tam necháš ten co je dole tak lepší než když tam hodíš ten druhej .
můj názor teda no

akorat se me na tom narazniku od Ep tuningu nelibi nejak ta lišta tam :o) ale to neni problem dat pryč :o) to bych udelal určo :o)
určo by vypadal o hodne lip :o)..
určo by vypadal o hodne lip :o)..
Maxx:ten co jsi mozna koupim je uz napasovanej.sedi moc pekne...ten muj se me na moji skodovku nehodi.
Borin:prej je hnusnej :o) ..on neni serednej :o) ale nejak se k tomu mymu uz myslim zakulacenymu auti nehodi.....
uvidime chlapaci :o)
Borin:prej je hnusnej :o) ..on neni serednej :o) ale nejak se k tomu mymu uz myslim zakulacenymu auti nehodi.....
uvidime chlapaci :o)

-> syky.ja: ten druhy vypada dobre ale je to asi od EP-TUNING co? s touto firmou nemam dobre skusenosti,moc dobre tam nepasuje koupil jsem tento na moji kdysy davnou 120 a musel jsem ho dost upravovat (řezat a laminovat)treba jen nahoda mozna jsem nemel stesti 

Ten spodní je hnusnej, a ten druhej je na škodovku moc kulatej a vypadá jak z oktávky...