skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rádio nesmí být nakloněno
prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 06.08.2007 do 18.08.2007, založil/a party_boy - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:party_boy - zrušená registrace
Tak se nakonec poskákalo

-> U-Geen: a ja si nestezuju nacte vsechno a nikdy zadnej problem. sice sem za nej tenkrat dáva 14k ale nelituju
-> U-Geen: máš recht sem na nějakej asi káp

-> Radůz: nic, jen ze jejich mechaniky jsou povestne svou spolehlivosti.
-> U-Geen: hele co mas proti panasonicu ja mam furt tu 9vítkovou řadu co mi tenkrat poradil Tuner2 a chodí jak cyp.
Tak HUŠ
Tak HUŠ

-> party_boy: MDF mají všude a pak je to jen o šikovnosti a přístupu k nějaké frézce.

-> Tuner#2:
No přesně něco takovýho shánim.
No přesně něco takovýho shánim.
-> Kalibán123: Kvalita média a výpalku ovlivní i jeho pozdější čtění
Jinak moje rada je L-ková palubka, panel jako mám já nebo Hanuš a v dobách kdy měl Hanuš Panasonica tak mu to hrálo v pohodě.

Jinak moje rada je L-ková palubka, panel jako mám já nebo Hanuš a v dobách kdy měl Hanuš Panasonica tak mu to hrálo v pohodě.
-> Fantozzi: Přesně taky mám asi nějakou základní řadu a přehrává krásně.
-> Rabbit: To fakt ovlivňuje? Já přehrávám jen normální mp3 doma vypálený max rychlostí ale RW nepouživám.
-> Rabbit: To fakt ovlivňuje? Já přehrávám jen normální mp3 doma vypálený max rychlostí ale RW nepouživám.
party_boy:
Tak když ti ostatní poradili s rádiem, tak já skusim rejpnout do toho co v něm přehráváš. Hraješ v tom Audio CD nebo MP3, pálený nebo lisovaný (kupovaný)? Jestli pálený tak jakou rychlostí? Ptám se proto, že ten muj střep dělal něco podobnýho když sem tam dal RWčko s MPtrojkama pálený 16x. A když to vypálim 4x, tak s tim klidně můžu jezdit po tankodromu a nepřskakuje to.
Tak když ti ostatní poradili s rádiem, tak já skusim rejpnout do toho co v něm přehráváš. Hraješ v tom Audio CD nebo MP3, pálený nebo lisovaný (kupovaný)? Jestli pálený tak jakou rychlostí? Ptám se proto, že ten muj střep dělal něco podobnýho když sem tam dal RWčko s MPtrojkama pálený 16x. A když to vypálim 4x, tak s tim klidně můžu jezdit po tankodromu a nepřskakuje to.
-> Kalibán123: jj mám základní řadu Panasonicu, co přehrává mp3 a wma a nemůžu si stěžovat. Čte i pekelně poškrábaný CD a přeskakuje jen na těch největších dírách. Každopádně to bylo za slušný peníze po hříchu snad jediný rádio, který nevypadalo jako doplněk pro kolotočáře...
Já mám panasonica řadu už nevím, ale i ve fáčku i předtím ve škodovce s palubkou z rapida to bylo úplně v pořádku nemohl jsem si nikdy štěžovat ano když jsem přejel nějakou velkou díru vyskočilo to, ale třeba vlakový přejezd to nechal úplně v klidu takže nevím ale podle mě panasonic není zas tak špatný.
-> party_boy: no to sis mel koupit poradny radio a ne panasonic :-) jinak asi jediny reseni udelat si panel pod gl palubku a dat to do nej, drzak radia urcite nerezat pac je za nim stejne topeni takze to tam nemas jak dat :)
Je nový, když dám rádio na podlahu tak jse to OK.
-> party_boy: ochrana proti otřesům by mělo být zpoždění signálu(u CD). Jestli ti to zlobí při průjezdu dírou, tak tím že to dáš pod jiným úhlem to moc nezlepšíš. Když vjedeš do díry tak to stejně vynechá. Jak je to rádio starý?
Na šikmo to hraje, ale jedu do ďoury a přeskočí. Je to moje první rádio a zbavovat se mi ho fakt nechce, protože bych na něm šíleně tratil.
V návodu 30°, ale toho v GL palubce nejde dosáhnout.
V návodu 30°, ale toho v GL palubce nejde dosáhnout.
-> TUNER: no panasonicy jsou svejma mechanikama povestny :)
Přesně,než vymejšlet chujoviny jak dát rádio do roviny a odstaňovat tim potíže,tak je lepší vyměnit ho za něco co v tom kastlíku hrát bude ne? A zkoušel jsi to už,nebo máš strach z návodu a ani jsi nezkoušel že to hraje i našikmo?
-> party_boy: to ako nechce hrať ked je naklonene
tak najlepšie čo možeš zrobiť je zbaviť sa ho a zohnať normalne

-> party_boy: A v návodu je vysloveně uvedena pouze vodorovná poloha? Pokud ne a je v záruce,tak výměna. Jinak mám BLAUPUNKT a tomu je logr jestli leží nebo stojí.
Panasonic na CD
-> party_boy: A co to je za rádio že nesmí být nakloněno? Já mám Kenwood a můžu s tím skákat jak chci a nic nepřeskočí
a proc prosimte nesmi byt nakloneno ? to tam mas gramec ci co?
PROMIN tak jedine co udelat pod ten origo nakej jinej namiru kaslik az na tunel treba.

-> party_boy: Mas si kupit lacnotu ako je elta a nebudes to musiet riesit
v GL palubovke nema ziaden problem.
-> aDAm: Praveze ked pojde do kopecka tak sa mu radio vyrovna
len z kopca to bude horsie

-> aDAm: Praveze ked pojde do kopecka tak sa mu radio vyrovna

Když to rádio dám do roviny, tak s tim autem klidně můžu skákat.
-> party_boy: hmm tak to se pak budes muset vyhybat kopcum co ;)
Už jsem to sem, jednou dával, ale pak zamkl. Takže to zakládám znovu. Mam problém do teď jsem nevyřešil jak udělat, aby rádio bylo v rovině, nějaké nápady? Bylo by dobrý aby to nějak vypadalo. Foto výhodou, je to GL palubka, takže asi držák na rádio fiknout a dát tam něco jinýho, ale co? Viděl jsem nějaký škodovácký panely co měli nulovou náklonost, ale nemůžu to sehnat. Díky za všchny názory.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:party_boy - zrušená registrace