skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
A som tam
prohledat
62 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 21.06.2007 do 17.07.2007, založil/a gabo000000 - zrušená registrace

-> gabo00000: fuj,nebo se ti to libilo?
-> haso: pero do riti

-> Syny: Jo táákle, už jsem v obraze
-> Tomik...: skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
-> Syny: Tak jsem zvědavej co z gabo00000a vyleze

-> Tomik...: Mnooo

-> Syny: Nekecej, fákt

-> Tomik...: Ja rikam pravdu

-> Syny: A pak že mu dáváme jen my, co?

-> haso: Nic a zkurvil auto

-> gabo00000: tak čo si vyhral?
-> Nwkt:

-> gabo00000: Kdo se bojí nesmí do lesa a když se kácí les tak lítají třísky
-> gabo00000: Tak si vem pemprsky

zajtra je den D ..boze uz sa bojim

-> Skoda RBK: nevadi no ..len uz som sa tak kusa tesil...no ale nic to za to ...nabuduce

-> gabo00000: kua kua neda sa skocila mi do toho dost mizerna skutocnost, do pichy, a to je zakon schvalnosti ze ked sa dade chytam tak sa zacne vsetko jebat

-> Skoda RBK: tha co??? hrochac nic?? neda sa nijak?
-> gabo00000: ostaň, kde by si chodil

-> Tomik...: ja viem ale to nie len ty ... vecsinou prave tych 99% virtu si o mne mysli cude veci ...proste sa to neoplati ..ked tu nieco dam tak je s toho vecsinou len to ze som debil ..mna to uz nebavy

-> all: ale gaboooo je jinak celkem normálni, fááákt, taky nekecám
máte možnost spoznat na hrocháči, jestli teda jste ho neznechutili a pojede

-> gabo00000: Tak sem dávej nějaký normálnější věci, nebo s normálním komentářem... A uvidíš, že to bude hned lepší...

-> Tomik...: ja viem ale to nie len ty ... vecsinou prave tych 99% virtu si o mne mysli cude veci ...proste sa to neoplati ..ked tu nieco dam tak je s toho vecsinou len to ze som debil ..mna to uz nebavy

-> gabo00000: Prosim Tě takhle jsem to vůbec nemyslel... A určitě na Tebe nejsem naštvanej... to ne, ale tak myslel jsem to dobře pro Tebe, to téma jsem otevřel omylem a nenapadlo mě ža by tam mohlo bejt tohle, to je všechno...
-> Tomik...: boze mooooj ..co je v tom zle ..ty by si sa snad aj pobil s clovekom ktory nenazve tema tak ako to chces.......mna to uz nebavi s vami sa natahovat...uz dobry cas som nikomu nic zle nepovedal ... snazil som sa byt chapavy a ked sa niekto na mna nazlostil tak som hned prosil o prepacenie....neviem byt idealny a tak som sa rozhodol ze nebudem zakladat tema ked to nie je podstatne a aj prispievat do inich tem mudem len vtedy ked to bude nutne
bohu zial tak asi bude najlepsie . ver ci never mna to velmi trapy ze si omne myslis ze radsej by som tu nemal byt ale co uz ..ked to ani tak nebude dobre tak sa budu musiet robit raznejsie opatrenia a to take ako vravis ty

-> gabo00000: My si to nemyslíme, ale kurnik když zakládam nějaký téma, tak ho určitě nenazvu sorry bagr, to je divný ne?

-> Tomik...: no podla mna to je smutne ze si to o mne myslite...mne vôbec nie je do smiechu

-> Syny:
bo kurňa ať se už naučí psát

-> Tomik...:
Tyvoe vy mu davate

-> gabo00000: Myslim, že víc lidí tady by bylo rádo kdybys byl "tam" ... ... ... a né tady

-> havlik: takže pana zaseknutou klávesnici považuješ za 1% virtu?

-> tomapa:
urco vyhrajem ... bude zvlastna cena za naj ´´tuningovejsie´´ awto ..ta bude na 95% moja

-> alchstuip: no ja by som si svoju mienku chcel vylepsit ale prave slo o to ze neviem kde robim chybu ..takze diki pekne ...budem sa snazit tento môj nedostatok vylepsit

-> gabo00000: Pocuvaj, Tvoje temy fakt stoja za precitanie... aj ked mnohe Tvoje prispevky pochopim az po dlhsom case a uvazovani..... Ono obcas je pekne skusit sa vyhjadrit celou vetou, ludom to usertri dost casu a zlepsi sa aj ich mienka o Tebe... Alebo som uz stary a nechapavy.....

-> gabo00000: ať se daří a něco vyhraj

aspon niekto
-> Reeaper: diki

-> Reeaper: diki
-> gabo00000: sice vůbec nevím o co jde 
ale hodně štěstí 

tak to asi bude lepsie

-> Nwkt:

-> havlik: teraz co ti mam na to povedat..tak nech tych 99% nepise a hotovo ....... ja som len chcel kusa podporit

-> havlik:
tvrdě do něj

-> gabo00000: a proč nám to cpeš vsadim se že 99% tohohle webu to vůbec ale absolutně nezajímá
-> gabo00000: To pojedeš se svym speciálem LR?

-> Syny:
tha co ..idem za svojim snom

-> gabo00000: Tyvoe ty ses fakt hustej

nie? prečo?
ja vravim ze idem na svoje prve preteky vo svojom zivote! a vy ma ani len nepodporite?????