skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koberec interiéru
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
kobereček se už válí v auti
Zastavil:Discovera
-> Mishoooo: jj ja taky ne

-> Majkl: tak to je riadna spotreba koze....
to by som nepovedal ze to tolko krav pohlti...

poradte s čeho a jak si vyrobit koberečky do auta doma chci i s nápisem
-> Mishoooo: skoro 2kravy :) asi 7metru ale jeste mi neco zbylo na dodelavky
-> Majkl: kolko si jej spotreboval... len tak zo zaujimavosti....

-> Mishoooo: tak to moje kuze byla drazsi

-> Majkl: no sak zelezi na co to auti vyuzivas.... pre teba je to super bo prvorada je estetika...takze ked to budes vysavat aj kazdu hodiknu moze ti to byt jedno... ja mam zasa taky spotrebak... kazdy den do prace takze ja som volil ine vlastnosti...
napr. Lupe dava do skodovky kobercek za 700,-Sk/m2 to je iny kobercok....
napr. Lupe dava do skodovky kobercek za 700,-Sk/m2 to je iny kobercok....

-> Mishoooo: no ten muj je v siri 4metry, zespoda je jakoby jen takovy filc bilej. tvaruje se super, je mekkej, jsou tam videt drazky to je pravda a je tam jednostrannej chlup, jakoze je videt kdyz po tom prejedes rukou.. a kazdy smitko videt je to je fakt, ale zase ten koberec ma takovy superjemny vlakna a vypada velmi luxusne..
-> Discovera: no ten Majklov nieje moc dobre vidiet ale je drazkovany takze to je exporips v 2 m sirke alebo boananza v 4 m sirke... nevyhoda je ze vidiet drazkovanie a kazde smietko... ale lahko sa s nim pracuje...
co mam ja to je rambo, titan, canyon... je to kvazi zatazovy vola sa to aj vypichovany... a tmavsia seda tam je ako u mna na dverach... je drahsi ale aj odolnejsi, neije vidiet spoje a to vobec! ale tazko sa s nim pracuje... podklad moze byt bud guma alebo latex
ale cena rataj okolo: 180,-Sk/m2 na latexe
co mam ja to je rambo, titan, canyon... je to kvazi zatazovy vola sa to aj vypichovany... a tmavsia seda tam je ako u mna na dverach... je drahsi ale aj odolnejsi, neije vidiet spoje a to vobec! ale tazko sa s nim pracuje... podklad moze byt bud guma alebo latex

-> Mishoooo: No jo:
to skrat v mozku
, ale jestli je to tak jak píše Majkl tak to máme v Olmiku dívne obchoďáky s koberci
Aledíky musím to s nich vyžďímat.

-> Discovera: a co sa ma rovno neopytas?....
odkial si? v prahe mame pobocku ti viem dat presny nazou....

odkial si? v prahe mame pobocku ti viem dat presny nazou....

-> Discovera: ted jsem koupil ten co mam v aute, je to takovy semisovy cerny, uplne super na dotek a pohled, cena za 8 metru stverecnich byla asi 1200,- je mekkej dobre se tvaruje. Koupen normalne v kobercich Brno nebo v nejakym takym shopu kobercovim, chce to hledat..
Lidičky prosím, kde se dá koupit podobný materíál na koberec interiéru jako je například tento? skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i... i jiné barvy (tmavší šedé případně) už nevím kde to hledat:-( klasický koberec :-) se špatně ohýbá....díky.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
kobereček se už válí v auti
Zastavil:Discovera