skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cenrál ... Alarm ...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
stop .. dyz tu sou kretenci
Zastavil:Black Joe
-> Black Joe: nejlepší zabezpečení je nenechávat v autě nic cennýho co bude čorkaře lákat, nebo ponechat seriovej vzhled zvenku aby nikoho nenapadlo že v takový ohnilý plechovce najde něco co pro co má cenu se tam dostat....

-> Black Joe: ale je tu nekakam je sem jen přispívam.

poznavacku si ja jeste k tomu muzu davat kam chci ty trotle .. i kdybych ji tam nemel tak ses mi u prdele jasny

Luukkyy 26.02.07 13:23:32 napsal: -> Black Joe: Ale docela říká. Pouze tady mírně expresivně popisuju, co vidim pouze c ti k tomu napisu .. je to ze kola sou shnily pac stali minulej celej rok v trave .. promacklina od predchoziho majitele, dira v lemu no a co mame kit a novy lemy doma,a do ty roury z okapu co mam za aute je ti totalni howno ... staci ?? spise se venuj ty svy hnilbcce skladacce a drz pysk frajo
-> havlik: a tobe sem snad jasen rekl ze se mi nemas srat do temat ne ???
-> havlik: a tobe sem snad jasen rekl ze se mi nemas srat do temat ne ???
-> Luukkyy:

-> Black Joe: Ale docela říká. Pouze tady mírně expresivně popisuju, co vidim

-> Bruno86: -> Luukkyy: Vám asi slušné chování zde říká málo viď te pánové
-> Black Joe: ja icq mam ale dam ho jen tem co ho chtej aby mě neotravovali buzny jako seš ty
-> Bruno86: to víš žejo thy radsi ani icq nemas pac ses vetsi mno jo mno

-> Luukkyy: taky ti nerikam jak mas krasou popelnici tak se uklidni

-> Black Joe: jo je to jako nejakej teplouš....
-> Black Joe: Já myslím, že si pro zabezpečení svého auta už udělal dost - vypadá jako popelnice, takže do něj poleze akorát bufeťák
K zabezpečení obecně: První věc je nějaký skrytý spínač elektriky, aby případný zloděj nemohl s autem odjet. I pokud je muzika fest přidělaná, je to ho*no platné, když s tím čorkař zajede někam do stodoly a tam klidně třeba rozřeže kastli.
Jako druhá věc je dobré stavět auto tak, aby v něm zdánlivě nebylo nic k ukradení - zesíky pod sedačky, repráky pod plato, žádné volně ložené CD nebo kazety, rádio s panelem je už dnes standart.
Když je vyřešené tohle všechno, dá se uvažovat o nějakém alarmu nebo GSM. Podle mě je to ale poměrně zbytečné, řvaní alarmu lidi akorát otravuje a když přijde SMS do práce, že Vám kradou auto, je to na houby.
Lepší je možná uvažovat o různých fintách - například radio Nippon do kastliku GL palubky, repraky Nippon zkroucené na plato, zatímco muzika Nakamichi, která v autě opravdu hraje zůstane skrytá (radio místo palubní přihrádky).
To je asi tak všechno, co mě k zabezpečení napadá

K zabezpečení obecně: První věc je nějaký skrytý spínač elektriky, aby případný zloděj nemohl s autem odjet. I pokud je muzika fest přidělaná, je to ho*no platné, když s tím čorkař zajede někam do stodoly a tam klidně třeba rozřeže kastli.
Jako druhá věc je dobré stavět auto tak, aby v něm zdánlivě nebylo nic k ukradení - zesíky pod sedačky, repráky pod plato, žádné volně ložené CD nebo kazety, rádio s panelem je už dnes standart.
Když je vyřešené tohle všechno, dá se uvažovat o nějakém alarmu nebo GSM. Podle mě je to ale poměrně zbytečné, řvaní alarmu lidi akorát otravuje a když přijde SMS do práce, že Vám kradou auto, je to na houby.
Lepší je možná uvažovat o různých fintách - například radio Nippon do kastliku GL palubky, repraky Nippon zkroucené na plato, zatímco muzika Nakamichi, která v autě opravdu hraje zůstane skrytá (radio místo palubní přihrádky).
To je asi tak všechno, co mě k zabezpečení napadá

-> havlik: mám krásnej nick já vím ... díky že ho sem píšeš :D

-> Šamponek Mireček: Mno neboj já už příště do tvého téma přispívat nebudu mam zamálo tady si nechat nadávat. Jinak třeba zadat do googlu auto alarmy a tak tě nenapadlo nebo tady projet vyhledávání co? mno zkus už se to tu řešilo kolikrát nějakej alarm a když mrkneš na nějaký stránky prodejců nebo výrobců tak ti taky poradí líp než my tady.Ale jak sem řekl pokud někdy to někdo bude chtít ukrást takto stejně ukradne.
-> havlik: mno tak to si dobrej imboušek dyž si ymslis ze tam tohle psat budu ... ale sbnad ti to doslo ze o tvy haldy hlodů nestojim

-> Black Joe: tak teda příště až budeš zakládat nějaký téma tak tam napiš že se ptáš všech kromě havlika.

-> havlik: asi si nic nečetl o zdejsim slusnem chovani vid .. mno i kdybych tam mel repraky z hliny taks se o ne bat budu a jesli tak natvrdlej.. tak prosim a neser se mi sem do kazdyho tematu neptal sems e tebe aby si mi sem psal tvoje mozkovy vymysli
od toho aby ti nečornuli mjůziku ti nemusí pomoct ani garáž a když to opravdu budou chtít čornout tak se ti na nějakej alarm vyprdnou ale jestli budeš muziku řešit stejně jako snížení auta tak reproduktory značky watson a podobný se moc nekradou

skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
Tak si poraď sám ne ? Jinde jsi chytrej jak rádio a všemu rozumíš, tak proč se furt ptáš na kdejakou pičovinu.
Tak si poraď sám ne ? Jinde jsi chytrej jak rádio a všemu rozumíš, tak proč se furt ptáš na kdejakou pičovinu.

Pancerovy okynka... Nebo garaz!
-> Black Joe: Tak si kup GSM alarm, ale to ti taky nepomůže, protože než tam doběhneš tak bude hudba v pytli

-> Nwkt: to mi od toho aby mi vycornul hudbu moc nepomuze vis !!!
Vypínač na elektriku
Čao všem chci se zeptat na nejlevnejší zabezpečení auta,neb jak koliv kdo z vás zabezpečil auto .. nejlevnější nějakej způsob.
díky

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
stop .. dyz tu sou kretenci
Zastavil:Black Joe