skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Filtrbox
Nemáte někdo filtrbox škoda 136? Nemusí být nový. Zrepasuju si ho
mě to taky štve že to nefunguje líp než ten EDSR, ale mam ten EDSR po repasi a fakt to s nim lítá i od spoda, ale hlavně ve vysokejch, mam tam mech. otvírání 2. klapky a je to šupa!
zítra ho zkusim na kámošovo rapidmotoru, ten má origo karbec, jestli bude nějakej rozdíl.

skoda, takovehle zkusenosti hazou spatne svetlo na karburatory LEKR.....ja zas osobne jeden mam a teda ten taha dost az domrtva, skoro by to chtelo omezovac.... :-)
proto vsude tvrdim ze lekr je nej, teda aspon z mych zkusenosti je kvalitni LEKR daleko jinde nez stejne kvalitni sedr...
proto vsude tvrdim ze lekr je nej, teda aspon z mych zkusenosti je kvalitni LEKR daleko jinde nez stejne kvalitni sedr...
jo to jo, to mě taky napadlo, ale zas mě se líbí víc když je na karbci filtr ve tvaru kruhu a ještě s otevřenym sánim. S tim lekrem to fakt nejede a to sem ho už i rozebíral a čistil že se z něj dalo i pít. a pořád nic, od spodu super, ale max výkon prostě neni

dobrej duvod, fakt :-(
neuvazoval jsi nad tim prizpusobit filtrbox ze skodovky na lekr? staci akorat udelat jinou diru, edsr a sedr maj oval a lekr maji kruh. akorat to trosku vypilujes, vymyslis uchyceni a je to...
ja mam taky na lekru filtrbox ze 120 a je teda rovne... :-)
neuvazoval jsi nad tim prizpusobit filtrbox ze skodovky na lekr? staci akorat udelat jinou diru, edsr a sedr maj oval a lekr maji kruh. akorat to trosku vypilujes, vymyslis uchyceni a je to...
ja mam taky na lekru filtrbox ze 120 a je teda rovne... :-)
to jsem potřeboval slyšet díky moc. o důvod víc proč tam vrátit EDSR

ne :-) ve facku je totiz taky nakrivaka, je to tak udelane kvuli kapote ve facku.
Čus hoši, potřebovaj bych poradit s filtrboxem z fava, narvaj sem do mojí ouži lekr teda nic moc, ale t je vedlejší, a ten box mam nakřiváka doprava dolů jde to nějak upravit aby byl alespoň trochec rovně? dík moc