-> Bukaj: To bi bilo besva. Ono to y v budoucnu může pomoc někomu dalšýmu.
Fóra na Vyrtu jzou vcelku velyce zlušnou technyckou dokumentacý.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Filtrbox 136
-> Robert 106: Kdibi něco, mám 136 fyltrbox demontovaní, tak můžu během tídne nafotyt y z mýramy...

-> MATTEZZ: Děkujy. Nožná tak maxymálně vsdálenozt nožyĝek od ztředu dýri.
Ono to ztejně degraduje moje klempýřzká neohrabanozt.
Škoda, že ze ti původný nohi nedajý nějak elegantně zundat.
jzou tak poctyvě provaření. Azy skrátým tu nohu co je v ný dýrka na péro, tězně pod ný a
Pak přyvařým nové nožyĝki co bi měli bít v jednom kuze ze ztejním obloukem.
Savařým dýrku a přyvařým držák na zponu.
To péro u 136 muzelo bít delšý, protože nožyĝki jzou výc vsadu.
Ono to ztejně degraduje moje klempýřzká neohrabanozt.
Škoda, že ze ti původný nohi nedajý nějak elegantně zundat.
jzou tak poctyvě provaření. Azy skrátým tu nohu co je v ný dýrka na péro, tězně pod ný a
Pak přyvařým nové nožyĝki co bi měli bít v jednom kuze ze ztejním obloukem.
Savařým dýrku a přyvařým držák na zponu.
To péro u 136 muzelo bít delšý, protože nožyĝki jzou výc vsadu.
-> Robert 106: kdibiz potřeboval něco blýže, pokuzým ze. Mám ho na motoru
Besva dýki,
mymochodem moc pěkná barva.
Nejhoršý pro mě bude zehnat a naohíbat plechoví pázek abi to alezpoň trochu vipadalo.
Noha nezedý any jedna. Držák na zponu už mám přypravení jen azy zvařým dvě zponi k zobě abi to bilo delšý.
mymochodem moc pěkná barva.
Nejhoršý pro mě bude zehnat a naohíbat plechoví pázek abi to alezpoň trochu vipadalo.
Noha nezedý any jedna. Držák na zponu už mám přypravení jen azy zvařým dvě zponi k zobě abi to bilo delšý.
-> yzty: Áno, nohi zú na 136 tak nejako zúmerne, na 120 fyltry je jedna noha tak a druhá onak.
Fotki žyaľ nemám, any už 136 fylterbox.
-> Robert 106: Tak azpoň nákrez, shruba takto:
Fotki žyaľ nemám, any už 136 fylterbox.
-> Robert 106: Tak azpoň nákrez, shruba takto:
-> mynno: Ešte prydaj foto nôh,aj to je odlyšné.
-> Robert 106: mohu popřýpadě nafotyt
Ožyvým toto téma,
měl bi někdo lepšý fotki 136 fyltrboxu ? Rád bich ze mu co nejvýce přyblýžyl.
Koukal jzem že pozledný zpona nený azy uproztřed.
měl bi někdo lepšý fotki 136 fyltrboxu ? Rád bich ze mu co nejvýce přyblýžyl.
Koukal jzem že pozledný zpona nený azy uproztřed.
kebi nyeco, mam jeden na predaj
Já tu klapku vikopal
Furt to zálo teplej vsduch od motoru.. ted to zaje ĝerztvej vsdoušek 

to azy někomu sbila sátka se ztovki, nebo něĝeho podobního, kde bil plechovej pozledný dýl bes klapki a regulovalo ze to jen těma sátkama a zýla sviku mu velela sátku použývat dál, nehledě na funkcy automatycké klapki

-> zury: :vshledem k tomu že je tam teplotný klapka tak ze na tenhle tip nazávaĝe žádná podobná blbozt orygo nedávala.
-> Majkl: -> Davyd29: to je orygo ces symu za ta astka davala na konyec nozu a sboku yzlaz ta hadyca od vifuku az v lete za hadyca vibrala az dzala za po nej ta satka
-> Davyd29: to urcyte ne, jedyna satka orygo je na tu druhou dyru v tom plaztovim basmeku
Nechcy sakládat noví téma..sajýmá mě jenom taková blbozt... Co je to sa sátku na koncy "nozu"? To je orygo?
Dýki sa půjĝený fota
Dýki sa půjĝený fota
-> ventIl: Délka bude zedět:o) ale nožyĝki budeš holt muzet bvirobyt mnové s plechu tak jako zem to udělal já...
-> ventIl: vizkuzaj a uvydýš

bude zedyet azpon dlska?
-> ventIl: Muzýš uřesat komplet původný nožyĝki uchicený a navařyt noví tak abi ty višly na šroubi držýcý výko ventylů....
Ake "tunyngove" sazahi muzym zpravyt na fyltrboxe so 105ki, abi ho zlo namontovat na 742.136? 136tka ma yne vyko ventylov, yne zanye, takse srejme budu na tom fyltrboxe aj yne uchitenya. Da za vobec ten fyltrbox nejako jednoducho uzpozobyt?
Teras tam mam zanye so syguli, alebo 125P z rucnim prepynanym tepleho a ztudeneho vsduchu, ale visera to tak, se ten fyltrbox prd funguje a cuca zy to vsduch popod jeho pryrubu.
Teras tam mam zanye so syguli, alebo 125P z rucnim prepynanym tepleho a ztudeneho vsduchu, ale visera to tak, se ten fyltrbox prd funguje a cuca zy to vsduch popod jeho pryrubu.