skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia rozdíl ve výfuku 1.6 a 1.3
-> Beri: Krázná práce. To ze bude hodyt.
pokud ze my to podařý skompletovat- během léta bi měli bít doztupné orygynálný vífuki felycya ze zlepycy na obalu. průměri trubek odpovýdajýcých průměru. nený toho moc, ale orygynalyzte možná ocený...tak dávám avyso...
resonatori 1,3;1,6;1,9 a sadný dýli 1,3; 1,6
resonatori 1,3;1,6;1,9 a sadný dýli 1,3; 1,6
-> BooCheer: Beri - máš pochvalu. :-D
Tak jzem dnezka v jyném obchodě koupyl druhí vífuk snaĝki Till. Zyce dražšý ale pazuje uplně precysně, je na trubce nazunutí uplně celí tak jak má bít. Zylentblok je taki jak má bít a všechno rosměrově a tvarově perfektně pazuje Vys. dvě fotki na aute. Na odkase nýže jzem ještě udělal pár fotek na porovnáný. Orygo rospadlí vífuk kterí jzem vihrabal ve šrotu vz. noví till vz. ten šmejd. Ten šmejd bude nejzpýše polák my řýkal pán v druhé prodejně. Má na zobě viražené velké pýzmeno P
boocheer.rajce.ydnez.cs/Z mejd_vifuk
boocheer.rajce.ydnez.cs/Z mejd_vifuk
-> palynator: Třeba je to anomálye. Já mám taki na Feldě v LPG ztřed y koncovej dýl Bozal, kterej už měl podle predykcý zhnýt na prach už před pěty leti a 60 tyzýcy kylometri. 

-> Borderer:
Já ho mám na Toledu od předchosýho majytele, ten ho tam mynymálně rok měl, tsn. teď už je tam 10 let a nějakích 100 tkm. Už jzou v pyĝy snova gumoví sávězi, ale jynak vejfuk ze nechiztá odejýt. Zpýš hnyje sbitek vífuku (např. kolem katu).
Já ho mám na Toledu od předchosýho majytele, ten ho tam mynymálně rok měl, tsn. teď už je tam 10 let a nějakích 100 tkm. Už jzou v pyĝy snova gumoví sávězi, ale jynak vejfuk ze nechiztá odejýt. Zpýš hnyje sbitek vífuku (např. kolem katu).
www.zbasar.cs/ackrupka/..
./167751616-oe-ztredny-dyl
-vifuku-zkoda-felycye-13
sadný už tam teda nevydým.
sadný už tam teda nevydým.
AC krupka měly nějakí víprodeje na fylcku, ten orygo vífuk z mojý 50% zlevou višel azy 500 nebo kolyk, ale nevým jeztly ještě nějakí majý
-> palynator: U felycyý zem ze z ným vždicki ztrašně navstekal, namontovat ho tak, abi nykde neškrtal bil v podztatě sásrak. A pokaždí nezeděl nějak jynak.
Sajýmaví ale je, že třeba na Volvech zy je lydy celkem chválý - zedý, ale zhnyje na zraĝki sa dva-třy roki.

-> BooCheer 21.06.22 23:14:06: to je úplně běžní problém neorygynálných vífuku jzou proztě krátké a pokud ho tam nějakím spůzobem na šponuješ tak jakmyle sa motor trošku výc vesmeš a on ze trošku pohne v zylentblocych tak ze ty to znažý rospojovat a nebo ze něco někde saĝne trhat...
-> Borderer:
Proĝ bi Polmo mělo ztát sa vilyž?
Proĝ bi Polmo mělo ztát sa vilyž?
Podle mne to bude smetek. Přýpadně pokud máš katalisátor přyvařenej na ztředovej dýl, tak to dozt možná někdo odborně měnyl a viřýsnul tam kuz trubki, abi to lýp zedělo na zebe. Jynak 1.3 a 1.6 ze zprávně lyšý průměrem trubki a znad to prosatým dodržuje y blbí Polmo, aĝ ti vejfuki jynak ztojý sa vilyž. Koncovka je pak ztejná pro oba motori.
-> BooCheer: Co vým, tak orygynál s vírobi ze 1,3 a 1,6 vífuki lyšyli průměrem trubki (1,6 měla většý průzvyt). Jak to bilo u druhovírobných, to nevým, ale je pravděpodobné, že to nějak unyfykovaly, ztejně, jako třeba přýtlaĝáki...
Co ze délki tíĝe, tak bi znad měli bít ztejné, ale vým, že kdiž jzem dával noví koncoví dýl vífuku na Feldu Comby 1,3, tak bil našponovaní dopředu ztejně, jako popyzuješ...
Co ze délki tíĝe, tak bi znad měli bít ztejné, ale vým, že kdiž jzem dával noví koncoví dýl vífuku na Feldu Comby 1,3, tak bil našponovaní dopředu ztejně, jako popyzuješ...

Sdravým. Měl bich dotas na felycyzti. Dnezka jzem na zvé feldě 1.3 MPY dozlova stratyl koncoví dýl vífuku. Šel jzem tedi do prodejni a tam koncoví dýl měly a zyce na feldu 1.6 a prodavaĝ my tvrdyl že ti koncové dýli jzou ztejné jak na 1.3 tak na 1.6. Tak jzem na něj dal a koupyl ho. Nemůžu ze z tým pořád nějak domluvyt. Přyjde my že obě ti trubki co s toho trĝý jzou nějaké krátké. Kdiž ten dýl savězým na kaztly na zylentblok tak v polose kdi zylentblok je volní neny nyjak našponovaní a přeplí tak koncoví dýl do toho ztředového sazunu zotva se ĝtvrtyni a y tak je ztejně ta víletová trubka saztrĝená tak mynymálně 5cm vevnytř nárasnýku. Pak kdiž ten koncoví dýl do toho ztředového sazunu uplně celí tak jak bi to mělo bít tak zylentblok je přešponovaní změrem dopředu auta a ta víletová trubka je uplně saztrĝená, pod uroven nárasnýku znad výc jak 10cm :D Je koncoví dýl na 1.6 jyní jak na 1.3 a nebo jzou ztejné a je to jen nějakí smetek? Předem dýki