od Vény:
-> Urbi: My se tady normálně rozumně bavíme o tom,jak to má kdo nadupaný
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
a ty sem zase vtrhneš s tím,že vím všechno nejlíp a že všechno je lehký.....když sem nic takovýho neřek. Na tebe jsem reagoval všeobecně a ty zase že "JÁ". Se do mě laskavě přestaň navážet.....lidi,co nešly s dobou a to myslim opět všeobecně,se i teď v historikách vozí někde na chvostu startovního pole pro radost a je to tak. A nejsem na "špici",jak nejspíš tvrdíš o sobě,jinak nevim,o kom jinym mluvíš,když ne o mě
Takže MVM tady psal,že to byl motor na výkon a že se to nedalo normálně provozovat.......no a tak sem napsal,že pokud to chce provozovat v plechovce jak on sám napsal,tak asi nepude mít 92kW a auto,co váží "tunu" a ne 400kg,aby se to dalo do pohybu bez roztlačení nebo spálení spojky. Nevim,co je na tom špatnýho a defakto jsme se na tom shodli.....
No a zrovna o trenkách a zasouvání bych nepsal,....jednoduchý to je jak pro koho a jak kdo tomu dá taky tu potřebnou péči
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Takže opět ne uplně vhodný přirovnání
A já vim,že z těch 7-miliard lidí co po světě pobíhá,je minimálně 6-miliard debilů a je to všeobecně známý fakt.Ale může si to člověk nechat pro sebe ne?A ne vytrubovat,že 90% lidí nic neumí....
![10](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/10.gif)