skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
fabia palivovy filtr
-> Milan 136: je to objednany podle motorizace a roku vyroby a nic jinyho na vyber tam nebylo. Dekuji za odpovedi ;)
-> Jarda - zrušená registrace 27.10.18 22:58:29: je. Ale na prehistorickym puvodnim filtru mohly byt prohozene vstup a vystup...
Ale u vstupu je vzdycky vyrazeno IN
-> Tom.MBG 27.10.18 19:42:55: pokud jsi dodrzel hodnotu regulatoru tlaku, tak bude
Ale u vstupu je vzdycky vyrazeno IN
-> Tom.MBG 27.10.18 19:42:55: pokud jsi dodrzel hodnotu regulatoru tlaku, tak bude
-> MVM 27.10.18 19:48:43: to je divne, neni tam nahodou ventil, kterej to obracene nepusti?
-> Tom.MBG: jo bude to fungovat

Kluci menil sem na fabii palivak,znacka filtron,a musel sem prohodit hadice aby propoustel.nestane se nic? Nerad bych neco znicil. Je to 1,4mpi 44kw. Dik
Fábia nemá vůbec předepsanou výměnu palivovýho filtru. Nechápu proč, ale nemá.
Taky bych ho měnil po 60. možná i dřív, když vidím, co z něj teče po odpojení. trochu negativum je cena, jak je v něm ten regulátor
Taky bych ho měnil po 60. možná i dřív, když vidím, co z něj teče po odpojení. trochu negativum je cena, jak je v něm ten regulátor
já ho dělal tam měsíc zpět....propouštěl v poho ale dostat ze starýho ty trubky to byl děs...taky jsem to trochu pomačkal ale nakonec to dopadlo dobře...teče to jen kam má

-> Jarda: po 60 tis. sa to má meniť
... a to s tým označením, tak ja som tiež mal od výroby a bolo to naopak zapojené ako podľa manuálu a keď som dal nový a napojil podla manuálu tak neprepúšťal, čiže asi tie nové filtre budú urobené opačne...
... a to s tým označením, tak ja som tiež mal od výroby a bolo to naopak zapojené ako podľa manuálu a keď som dal nový a napojil podla manuálu tak neprepúšťal, čiže asi tie nové filtre budú urobené opačne...
tak ja ho dnes menil a docela jsem pomackal ty hadicove spojky :/ - nemel jsem vhodne kleste...
po jake dobe se ma vlastne menit u 1.4mpi? v servisce se porad pise jen o vymene u vznetoveho motoru a u zazehoveho interval vymeny neni, fabka ma 94tis. km
po jake dobe se ma vlastne menit u 1.4mpi? v servisce se porad pise jen o vymene u vznetoveho motoru a u zazehoveho interval vymeny neni, fabka ma 94tis. km
čerpadlo neodejde, ale rozsvítí se kontrolka a je to buď chudý nebo bohatý
-> Klubko_: je to na něm vyražený
-> Klubko_: je to na něm vyražený
-> Milan 136, venni: ten tlak teda este omrknu
-> Klubko_: jak píše Milan,bacha na tlak aby třeba neodešlo čerpadlo.Jinak ja dával filtr,vývody seděly,značku nevim a cenovka asi kolem 6ti kil...radši jsem to bral podle VINka abych tam neplácnul jinej
-> Milan 136: :no clovece ten muj byl origo ze skodovky a mel to opacne taky...
-> Klubko_: repliky to mají opačně. Ale bacha, jsou dva druhy!!
3 a 4 Barový regulátory
3 a 4 Barový regulátory
tak to su rad
dik za odpoved. Prislo mi to divny, ale tak rikal jsem si, jestlize to tak netece a druhou stranou tece, tak je to asi v poradku.

-> Klubko_: ja se s tim setkal taky,novej filtr to mel jinak nez ten starej.
To je u fabii bezna vec,proste nove filtry to maji otocene,proc netusim ale je to tak,taky jsem to tak mel...
kuci, vcera jsem podle navodu viz obr. menil filtr MANN na fabii 1,4 16V rodicu a kdyz jsem ho zapojil proste stejne jako ten puvodni, tak nepropoustel. V navodu pisou, ze se hadice nesmi prohodit. Ale uz jsem nevedel, co s tim, tak jsem hadice prohodil a najednou filtr propousti. Setkali jste se s necim podobnym? Nebo cim by to mohlo byt?