-> dragon_cb_cz: Komunikoval jsem s Burákem,byl ochotný mi tu testaci v neděli udělat,nicméně, zádrhel byl v tom,že to lze jen na auto s platnou stk, takže tak...ALe už mám embéčko přihlášené na sebe, a dané v depozitu, mám na rok klid,než jim budu muset nahlásit,co se s ním kde děje....
Ale byl to zase porod, Na Pankráci (platba eko,jestli jsem později dobře slyšel,tak snad jen tam), na Pankráci mi ještě na informacích řekla,ať na Bohdalec nejezdím,že je tam už kapacita vyčerpána,tak jsem pelášil do Vysočan, bral jsem lístek s číslem 102 na obrazovce svítilo asi 27 v pořadí, no kolem půl jedenáctý jsem šel na řadu,abych se u přepážky od paní dozvěděl,že bez stk to nejde dohlásit (:-D, informovanost úředníků na pytel :-D), naštěstí se ozvala kolegyně z vedlejší přepážky, že to lze,ale že vše na jednou dělají u okýnka pro depozit,kde člověk nebral,žádnej lísteček,jen se stála fronta,naštěstí jsem v ten moment byl druhej v pořadí, na to,že jsem jsem byl informovanej z nejvyšších míst,že tady zaplatím eko,pak to nejdřív dohlásím na sebe a pak depozit, z toho mi fakt nebylo jasné,že depozit a přihlášení budu řešit najednou u jednoho okna,když všude tvrdili,že všechny úkony postupně, no ale dílo dokonáno,auto přihlášeno,zadařilo se,paní v tom okýnku depozitu,příjemná zrzka,poradila se vším,takže,žádný,že to nejde,jako ženská před tím...