a teď zase já.... má někdo zaručený info zda pšonkové nebo kterejkoliv jinej kocourkov potřebuje k papíru o ekolikvidaci ověřený překlad nebo jim stačí nějaký číslo směrnice na tom cancu z vrakáče?
potřebuju to vědět s jistotou..... aby ty papíry pak necestovali zbytečně do Varšavy a zpátky.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ekolikvidace v rámci Eu?
-> Stepan FUN: To je možné, mě ani nenapadlo, že by mohl takový papír někde ležet![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> Zeke-ten šestý: Zase na druhou stranu - nějakej "pochybnej" 6 let starej papír, kterej ležel zapomenutej někde v šuplíku... To s novou 4 roky starou databází nemá mnoho společnýho. Otázkou je spíš, zda někdo bude mít ještě razítko z tý doby...
-> Čokin: zpětně to nejde, ten program ve kterym to dělaj je napojenej na nějakou databázi a tu ochcat asi nepujde
-> Matsoft: Tak s tím už počítám, ale jsme v ČR takže.....
-> Čokin: nj. jenze nikdo ti to neudela zpetne.... :(
-> Matsoft: Mám značky mám VIN i štítek + velký TP, takže by to neměl být problém, jen předpokládám, že na registru budou mít kecy, ale zrušit to musí.
-> Čokin: presne.. ted je to uz cca 4 roky evidovany pocitacove. predtim se na to tak trochu prdelo, ale byly nejaky prusery...tak ty papiry sly do kopru.. ted neni problem likvidace bez kary, ale musis mit aspon VIN
-> Čokin: teď udajně fotěj auto u nich
-> Matsoft: To znamená, že vrakoviště to nějak papírově dokládá, že to tam v nějaký datum likvidovali?
-> Čokin: je.. do urcite doby cca 4 roky zpet nebyla... ale je...
At nezakládám nové téma............víte někdo jestli je nějaká zpětná vazba mezi vrakovištěm a evidencí vozidel, jde mě o to , že bych potřeboval papír o ekolikvidaci, ale tak 6 let zpětně. Na úřadě bych tvrdil, že jsem lajdák a že mě jen ležel doma v šuplíku, ale že zlikvidovat jsem to přišel až ted. Auto už neexistuje a je v polopřevodu a já se tímto chci vyhnout případné taškařici s ČKP, že auto nemělo 6 let pojistku.....když z něj byl kurník na zahradě.
-> Pavel P..: doklad o převzetí autovraku platí v celé EU
-> Pavel P..: Tak až dojezdí, tak mi z toho schovej SPZky.
Se zkusím zeptat v práci, jestli bude někdo z kluků vědět, co potřebujou k odhlášení auta.
Se zkusím zeptat v práci, jestli bude někdo z kluků vědět, co potřebujou k odhlášení auta.
Myslim ze staci papier z vrakoviska/kovosrotu. Ked v CZ kamos zbural auto registrovane v PL, tak sme to len zatiahli na vrakac, dostal papier, spzky a bolo vybavene, cele to potom v PL na urade zrusili
Zdravíčko.... nemá někdo nějaký podrobnější info o ekolikvidaci v rámci EU? Jedná se konkretně o vozidlo registrované v Polsku, které jezdí v ČR ale jelikož je to hujda a brzo dojezdí, tak poslední cestu do PL by to už nedalo.
Tak mě zajímá zda-li potvrzení o ekolikvidaci vydané z kovošroitu v ČR budou akceptovat úřady v Polsku a jak to chodí, jestli k tomu musí být nějaký úředně oveřený překlad nebo stačí jen číslo nějaké šmernice na tom lejstru?
Dík![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Tak mě zajímá zda-li potvrzení o ekolikvidaci vydané z kovošroitu v ČR budou akceptovat úřady v Polsku a jak to chodí, jestli k tomu musí být nějaký úředně oveřený překlad nebo stačí jen číslo nějaké šmernice na tom lejstru?
Dík
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)