skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klubová testace vs ekodaň
prohledat
77 příspěvků (zobrazeno 51 až 77) od 06.09.2013 do 01.08.2015, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> Nepér: nemel a nahoď fotku :-D
-> Stepan FUN: Jo, ale je to tajný :D
-> myschaak AZNP K.Hora: Jestli jsem dobře zaregistroval, tak to "nový" "auto" je 3válec 2takt... ;-)
-> dragon_cb_cz: beru na vědomí,jdu klečet do rohu na hrách
-> myschaak AZNP K.Hora: On mu pořídil staršího bráchu... nebo spíš strýce se souchotěma ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> Nepér: favorit je ještě mládě na klubovou testaci)
-> Nepér: Jak pro koho a na jaký auto... ;-)
Každopádně klubovka znamená vždy 2 fotky (levo-přední a pravo-zadní pohled na neutrálním pozadí v rozměru 9x13cm) a jestli se něco nezměnilo tak 2tis. Kč... Pak vyplníš kartu a od tý chvíle je to v rukou (tří) testačních komisařů...
Každopádně klubovka znamená vždy 2 fotky (levo-přední a pravo-zadní pohled na neutrálním pozadí v rozměru 9x13cm) a jestli se něco nezměnilo tak 2tis. Kč... Pak vyplníš kartu a od tý chvíle je to v rukou (tří) testačních komisařů...
-> myschaak AZNP K.Hora: Jak náročná je klubová testace?
-> myschaak AZNP K.Hora:
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> Jarda: pak to sem všechno dám,musim zjistit kolik aut mám
-> myschaak AZNP K.Hora: super... zalozis ji kartu?
-> dragon_cb_cz: jj
-> myschaak AZNP K.Hora: Klubová stačila? Hezký...
povedlo se přihlásit,neznalost zákona neomlouvá...proto doporučuju skočit se na svůj úřad zeptat,ne všude vědí jak to má být
Mělo by to jít jen na základě té speciální "testace pro odpuštění" žejo...
a to jsem se jí ještě ptal,že byly nějaký změny....takže ať se každej zeptá na svém úřadě a třeba bude mít štěstí
dneska jsem byl prodlužovat depozit tak jsem vzal kartičku klubový testace a ptal jsem se jestli jim to stačí pro neplacení ekologické daně při převodu...paní mi řekla "fotka tam je,razítko taky" že jí to stačí....takže v tuto dobu na úřadě v kh lze na základě klubové testace neplatit ekologickou daň
-> myschaak AZNP K.Hora: Uz jsi zjistil neco novyho?
-> dragon_cb_cz: podpisove vzory se sice davaji i u klasicke testace, ale pouze na "krajske" urady kde se zapisuje do registru hist. vozdel
s tou testaci na odpusteni eko poplatku ale jdes na svoje klasicke registracni misto a ne na jeden urad v kraji takze na tech malejch uradech nemusi mit tuseni ze neco takove je
-> myschaak AZNP K.Hora: muzes to zkusit, ale ofiko je to tak jak pisu - zvlastni testace, vim to 100% par sem jich uz podepisoval :)
s tou testaci na odpusteni eko poplatku ale jdes na svoje klasicke registracni misto a ne na jeden urad v kraji takze na tech malejch uradech nemusi mit tuseni ze neco takove je
-> myschaak AZNP K.Hora: muzes to zkusit, ale ofiko je to tak jak pisu - zvlastni testace, vim to 100% par sem jich uz podepisoval :)
dík za info všem, napíšu pak jak se k tomu staví MěÚ Kutná Hora
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vozidlo testované na historickou původnost je osvobozený.
-> Zazaa: Podpisový vzory testačních komisařů se dávaj na úřad i při klasickej testaci.
-> myschaak AZNP K.Hora: Nedávno takhle přihlašoval auto Joey 120 LS, zkus se ho zeptat...
-> Zazaa: Podpisový vzory testačních komisařů se dávaj na úřad i při klasickej testaci.
-> myschaak AZNP K.Hora: Nedávno takhle přihlašoval auto Joey 120 LS, zkus se ho zeptat...
oficialne a spravne potrebujes zvlastni testaci ktera stoji 3000,- a ktera je jen na odpusteni ekopoplatku, podepsat ji muze jen jakasi poverena komise ktera ma v kazdem kraji par clenu a seznam clenu + vzorove podpisy se odesilaly na ministerstvo ... jestli se to dostalo dal na urady tezko rict
protokol ti seberou a nemas nic takze pokud bys chtel klubovou na treba nizsi povine ruceni tak to znamena dalsi protokoly a dalsi penize
tyka se samo prihleseni do klasicneho registru
protokol ti seberou a nemas nic takze pokud bys chtel klubovou na treba nizsi povine ruceni tak to znamena dalsi protokoly a dalsi penize
tyka se samo prihleseni do klasicneho registru
dojdu sem k nám na úřad a zeptám se přímo tam a uvidim....asi nejjistější řešení....dík
-> myschaak AZNP K.Hora: Pokud ho budeš přihlašovat do Registru vozidel, tak to podle mě nezakládá důvod, proč bys tu ekodaň neměl platit (tam jsou jasně daný vyjímky, kdy se neplatí - dědictví, rozvodové vyrovnání, ZTP). Pokud bys ho přihlašoval do Registru historických a sportovních vozidel, tak to je jiná, protože ten se řídí jinými zákony/vyhláškami. Ale to není klubová testace. :(
Každopádně by sis měl pospíšit do konce měsíce, jestli chceš něco vymýšlet...
Každopádně by sis měl pospíšit do konce měsíce, jestli chceš něco vymýšlet...
Budeš pro odpuštení EKO daně je tu testace pro odpuštění EKO poplatku. Jinak pravdou je že asi záleží na uředníkách a jejich znalostech. Kamarád taky řikal že mu odpustili EKO jen na papír o klubový testaci
Řešil to někdo? Někdo mi říká že to jde někdo že ne....pokud koupím auto kde by se ekodaň měla zaplatit,udělám na auto a své jméno klubovou testaci a půjdu vozidlo přihlásit budu pak platit ekodaň či ne?