skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přepis od majitele Ztp
-> Jirk@: Nepotřebuješ stk, měla by stačit jenom evidenčka ne?
-> Tomaso435: je to teda pravda s tou novelou?Mám auto zatim v odhlášce na známýho se ztp,ještě nemám stk,tak to nemám přepsaný.To budu muset tu ekodaň zaplatit?
-> Jazzman: historická původnost mám dojem
-> Jazzman: Jak již bylo asi milionkrát napsáno a zde se řeší - přes ZTP... Pak by to ještě šlo převodem na veteránský značky. Ale pouze pokud to konkrétní vozidlo umožňuje.
Jinak žádná novela nevyšla. Zatím to byl jen návrh a jak sleduju, tak hromada lidí se toho chytla jako hovno košile... :-/
Jinak žádná novela nevyšla. Zatím to byl jen návrh a jak sleduju, tak hromada lidí se toho chytla jako hovno košile... :-/
a dá se ještě nějak obejít ekodaň kromě dědictví či vypořádání společného jmění manželů?
-> Jazzman: nedramatizuj zas. noc se nestalo.
-> Jazzman: byl jsem z kraje ledna na MÚ,žádná novela se ještě nekonala....vš při starém,ják to je teď po měsíci nevim
ale teďka někdy měla vyjít novela zákona,že ZTP ekodaň neplatí,ale když auto prodá dál tak ten další platí. co je na tom pravdy? víte o tom někdo víc?
pokud ho přihlásil na sebe po 1.1.2009 tak nemusí,pokud dříve tak musí
Musí.
Zdravím. Když majitel ZTP zakoupí staré auto napříkald škodovku. Nemusí na něj platit ekodan která činí něco kolem 10 000.... Ale když Majitel ZTP prodává staré auto,kde se nikdy ekodan nezaplatila. Musí být při přepisu zaplacena?