-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: je to tak. Taky sem se na to ptal. Auto BEZ stk muze normalne do depa jit a muze tma bejt jak chce dlouho jen se musi jednou za pul roku ta lhuta protahnout (po prvnim roce stani). Pri vyzvedavani je nutny mit TK a zaplaceny povinko. Takze sehnat podval a dojet na TK na podvalu, nebo pro odvaznejsi sundat SPZ z jinyhi auta a dojet tam po vlastnich (a doufat, ze zrovna nebdete mit to stesti a zastavi vas), pak na ourad, tam vydaj znacky je po starostech...
Takze v lednu jdu dat Svetlusi do depozitu :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Depozit
prohledat
56 příspěvků (zobrazeno 51 až 56) od 08.12.2008 do 13.01.2012, založil/a myschaak AZNP K.Hora
-> Micko: uděláš tzv. malou STK, dojdeš na úřad pro papíry, uděláš STK. A bez značek jet nesmíš![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Micko: pro vyzvednutí musíš mít platnou stk
Mohu dotaz? Uvažuju o depozitu do jara, ale v březnu mi končí technická....jak se tohle řeší? Prostě než to pujdu znovu přihlásit tak dojedu bez značek na stk? Nebo je to jedno a značky mi daj i s prošlou stk a pak si na ní dojedu?
a ono se někde psalo že by měla být změna?
dnes při převodu jsem se ptal paní úřednice jak to bude s depozitem po novém roce a říkala že jako dosud...takže jedna info ode mě...