skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
clensky poplatky
-> Majkl: -> Bobesh: přijde vám mail ;)
-> Bobesh: ja taktez
-> U-Geen: tak se mrkni :)
-> U-Geen: tak se mrkni :)
Tuner#2 22.05.08 12:17:00 napsal:
-> Syny: Neplatící mají jen 250, platící tuším 1000 nečtených.
Aha,tak proto mám najednou nečtený nad 250.
-> U-Geen: Nejsvětější svátosti,mrknou se laskavě na výpisy z účtu,teď jsem koukal na výpis,že jsem posílal příkaz v pondělí,tak to doufám dorazilo,dík

-> U-Geen: Nejsvětější svátosti,mrknou se laskavě na výpisy z účtu,teď jsem koukal na výpis,že jsem posílal příkaz v pondělí,tak to doufám dorazilo,dík

-> Syny: Já ji vypnul..tam je to furt "up" a podobně.. občas skoukny nejnovější přidané inzeráty a mám klid...
-> David29: tak ja inzerci mam zaplou... a zrovna ted nemam cas tu tolik strasit tak to odbavuju mazanim rovnou a je klid...
-> Syny: Já mám celej život 250 a stačí to...bylo to málo jen když sem měl v nečtenejch inzerci 

och so, tak to jo... Prave ze to ve vyhodach napsany neni, tak sem nevedel...
-> U-Geen: Můžeš to uvést jako další + pro platící, myslím, že to tam není.

-> Syny: neplatici ja to mam ted taky tak:D bych si musel nekdy doma vzpomenout ze mam zaplatit

Helejte - z niceho nic mam najednou 259 jako maximalni pocet nectenejch... Je nekde error nebo je to tim, ze sem ted neplatici?
-> U-Geen: jasný. MBank je dobrá volba. Tam se to bude ještě úročit...
Pro ty co ještě neznají tak www.mbank.cz/mbank/srovna ni.html

Pro ty co ještě neznají tak www.mbank.cz/mbank/srovna ni.html
-> MATTESS: je to jedno :)
-> U-Geen: tak ti to pošlu na starý číslo nebo mam počkat na nový? Nebo to je jedno?
ok, vetsina lidi zda se se shodla na 1ce :-) sesbirame teda dalsi penize, zkusim na to asi vytvorit nejakej "zadarmo" ucet - ze by mbank?, aby mi ty velky castky nestrasili na ucte... penize tam pak prevedu, novy c.u. dam do informaci. a pristi rok se uvidi :)
penize uz dosly tak sem pro navrch cislo 1 nebo 2

-> U-Geen: dík za osvětu

-> Nwkt: Asi jo....
PHP'd: 1523msLoadtime: 324ms
132 on-line
PHP'd: 1523msLoadtime: 324ms
132 on-line
-> U-Geen: Chyba na mém přijímači?
PHP'd: 9459msLoadtime: 1265ms
PHP'd: 9459msLoadtime: 1265ms
-> U-Geen: Jojo, je to vynikající..vůbec bych neřek, že je tu tolik lidí-))
chyba je bud v aplikaci nebo nastaveni serveru. lepsi HW by tomu vyrazne nepomohl/ kazdopadne ted je tu pres 140lidi a jede mi to svizne, zda se ze na to tuxik prisel.
Mně spíš sere pravidelný výpadek vokolo půl opátý rán na cca čtvrt hodiny... Pokaždý když sem v nejlepčím tak to padne a hrozí stráta nitě v koloběhu spamování

-> Bobesh: jasny. Třeba nám někdo odpoví časem....
-> U-Geen: já bych byl pro variantu 1 a pak 5, jak už zde bylo několikrát řečeno.. pokusit se udělat něco s rychlostí a třeba uploadem videa 

-> Honza M: Večer přijdeš z práce,sedneš,připojíš se,klikneš na další a v pauze,než se to načte stihneš uvařit kafe,ohřát večeři,vysrat se,sprchu či cokoliv jiného...ano,třeba i to,nekecám,fakt. Ne,skutečně je to k nasrání,jak je tu přes stotřicet lidu,jdu zrovna jinam,to bych tu pročekal mládí.
-> Bobesh: 

Honza M 13.05.08 22:06:29 napsal: Píšeš že investice do hw není potřeba. Ale spousta lidí tady nadává na
rychlost. Tak v čem je teda problém když ne v hw? mysql? Pokud
neinvestovat do hw tak jsem pro možnost 1. Případně návrh Synyho
tentýž dotaz
rychlost. Tak v čem je teda problém když ne v hw? mysql? Pokud
neinvestovat do hw tak jsem pro možnost 1. Případně návrh Synyho

-> Syny:
osobne sa priklanam k -> minno: 

Nechat prachy na konte dokud skodovky budou jezdit a az je zakazou nebo uz nebudou, tak udelat kalbu tejden v kuse za ty nasbirany prachy 

-> U-Geen:
byl bych pro 1. viz: havlik: příspěvek: 13.05.08 13:54:39
byl bych pro 1. viz: havlik: příspěvek: 13.05.08 13:54:39
-> Sušenka: Ja uz jsem sice dva dny se zpozdenim, ale opet platici :P
Oprava mého předchozího příspěvku. Jelikož jsem od zítřejšího dne neplatící tak je mi to jedno. :o)
Za jedna 

-> U-Geen: 1. s upravou - shromazduj prachy dal, zkrat dobu platnosti na 1/2 roku a to by bylo aby si na to nove Porsche nemel.....
vzdyt to soucasny je uz rok stary
vzdyt to soucasny je uz rok stary

mne sa pacia moznosti 1, 2, 4
1) clovek nikdy nevie
2) na zraze by som uvital nejake zmeny - zlepsenia, nemusia to byt ani tak ceny, ale napr. nejake pamiatkove predmety pre ucastnikov, alebo vylepsenia zrazu, nie len prist, zajazdit sprint, slalom, pokecat a odist.
4.) nechce sa mi platit na dalsie obdobie, hlavne pre moju pohodlnost vybavovat to:)
1) clovek nikdy nevie
2) na zraze by som uvital nejake zmeny - zlepsenia, nemusia to byt ani tak ceny, ale napr. nejake pamiatkove predmety pre ucastnikov, alebo vylepsenia zrazu, nie len prist, zajazdit sprint, slalom, pokecat a odist.
4.) nechce sa mi platit na dalsie obdobie, hlavne pre moju pohodlnost vybavovat to:)
-> U-Geen: psal sem ti do id

-> Fén: Nevim jak chorche ale suvbaru už jo:D
-> U-Geen: Mno u mně je to tak dvě plný za měsíc:D Tzn cca 140 litránků naftičky měsíčně... Takže taky marast... Ještě že pořád jsou známosti s cenama 20l za litr nafty

-> Bagrr (už se perou:-D): Vono se délá Porsche jako i nafťák?
-> doly120: posli mi pribliznej datum platby a sve cislo uctu please, nebo variabilni symbol. klidne zpravou.
-> Bagrr (už se perou:-D): s tim bych nemel problem... je to tak na tri mesice.
-> Bagrr (už se perou:-D): s tim bych nemel problem... je to tak na tri mesice.
-> U-Geen: 1
ev. 5 (utratit za naftu)
(joke pro lidi bez smyslu pro humor)
ev. 5 (utratit za naftu)

-> Syny: 10 beček...to by stačilo

No 12 000 je navic ne? Aspon co ctu v nastaveni... To uz by par piv bylo :)
-> Syny: -> Pavel P.: já přijedu
Přece vás to nenechám všechno vychlastat samotný
-> Majkl: vím, žes to myslel ze srandy

-> Majkl: vím, žes to myslel ze srandy

-> Majkl: to bude baaan jako brno až to uvidí

-> Majkl: to by bylo drahý
Nepíše se tam že je vybráno MRAKY peněz ale "poměrně hodne" 

ja bych zaplatil lepsiho admina

Píšeš že investice do hw není potřeba. Ale spousta lidí tady nadává na rychlost. Tak v čem je teda problém když ne v hw? mysql? Pokud neinvestovat do hw tak jsem pro možnost 1. Případně návrh Synyho 

-> kaprik faster: taky jsem to psal ze srandy, ale lidi tady proste nemaji smysl pro humor no 

-> kaprik faster: jejich chyba že nejedou... tak aspoň budem pít na jejich zdraví za jejich cash