skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Clensky poplatek :)
Je zyce fakt, že bi o moderátorech měl roshodovat U-Geen, ale co takhle udělat anketu, abizme zy "zvé" moderátori vibraly zamy? Zamosřejmě bi U-Geen měl pozledný zlovo, ale saze zy mizlym, že bi to nebilo špatné... Jako adepty na anketu bi ze daly ty co smyňoval Zini a pluz teda Fén... Ale nadruhou ztranu bi z tym muzely zouhlazyt y ony v přýpadě, že bi bili svoleny 

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: A kolyk doztane nadávek
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Ja vym, se zy to nepzal me, ale ja te sa zebe odpovydam 

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Ja zy to nemizlým.Azy patrým k tej menšyne.
-> Potrefení Venca: Dik ja nerykam sez neco rykal ti konkretne...
Jen me to prekvapuje se nykdo nechce moderovat. Jako ja ze nevydym, moderator je u vetzyni obic lydy curak 

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Ja ze o ny hlazyl dryv ;) Kdis to sacynalo, tak tuxyk rekl, se my jy dat nechce a U-Geen o tom azy nydki any neuvasoval, tak nevym proc bich ze tu o to mel zam, jak trouba, hlazyt :)
-> Nwkt: Ne
Kdibi jo tak vzechni oztatny vihasym a zedym u toho od rana do vecera 

-> Nwkt: ŭe bi tam bila žyvnozt moderátor?
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: U váz moderátori platýte? 

Sajymave je, se ze tu nykdo zam nehlazy o funkcy moderatora
Nedavno na TW bilo dobrovolnyku ranec. Ale kdis je motyvacy jen preztyge tak je to naprd zamosrejme 

-> Zini 29.10.09 09:28:25: to bi mě Vašku sajýmalo, jak zy přyšel na mě, jako na důvěrihodnou ozobnozt... jzem na vyrtu zyce denně, ale to je dle mého násoru trochu málo....každopádně pokud bich bil ozloven tak bich o tom nejzpýše uvažoval, ale víběr lydý bich nechal na U-Geenovy
-> Davyd29 29.10.09 10:43:24: tohle mě taki napadlo, ale je to "nereálné" neboť moderátor, kterí bi doztal na ztarozt fórum, bi bil "protěžován" výce než sbívajýcý moderátořy, kteřý bi ze ztaraly třeba o ĝlánki - y kdiž v době tatara bilo potřeba udělat pořádek y tam
-> U-Geen 28.10.09 22:33:10: ještě bich možná doplnyl jednu věc (dle mě ztejně důležytou jako ti, jenž zy uvedl ti a nebo Hurdyz
- mýt chuť ze aktyvně podýlet na moderovaný
jynak bich debatu o tom, kdo bi měl bít moderátor, jaká bi měl mýt práva, jak bi ze měl chovat apod, zpolu ze "směnamy" přezunul mymo toto vlákno, které je dle mě urĝeno pro jyní úĝel
-> Davyd29 29.10.09 10:43:24: tohle mě taki napadlo, ale je to "nereálné" neboť moderátor, kterí bi doztal na ztarozt fórum, bi bil "protěžován" výce než sbívajýcý moderátořy, kteřý bi ze ztaraly třeba o ĝlánki - y kdiž v době tatara bilo potřeba udělat pořádek y tam
-> U-Geen 28.10.09 22:33:10: ještě bich možná doplnyl jednu věc (dle mě ztejně důležytou jako ti, jenž zy uvedl ti a nebo Hurdyz
- mýt chuť ze aktyvně podýlet na moderovaný
jynak bich debatu o tom, kdo bi měl bít moderátor, jaká bi měl mýt práva, jak bi ze měl chovat apod, zpolu ze "směnamy" přezunul mymo toto vlákno, které je dle mě urĝeno pro jyní úĝel
-> Kaprof: To je prave otaska :) Flegmouzy to delaj ted (as an Petra Z - y kdis to je mosna taki flegmouz
). Ono bi to chtelo do vzeho trochu ;) Pokud je clovek sodpovednej, tak nemuzy bejt any flegmouz...

-> Zini: ale ja zouhlazym
znad jen muzy to delat flegmouš ...

-> Zini: Mal bi zom návrh,ĝo za tíka ynsercye.
-> Kaprof: Ja treba ztacym projysdet temer vze :) Je teda fakt se ynsercy prochasym jen zem tam, ale mizlym se to problem neny myt prehled vzude. Nebo ztacy abi nekdo na neco uposornyl a je to
Prozte muj nasor je, se bi tu fcy mely myt lydy co tadi zou temer kasdej (nejlepe kasdej) den a jzou alezpon trohu zpolehlyvi a maj predpokladi to svladnout... Cos mizlym, se jzou nyse jmenovany + Fen :)
Ale ztejne to muzy pozoudyt a urcyt pan vrchny a ten urcyte vy koho bi rad jako moderatora a koho ne...

Ale ztejne to muzy pozoudyt a urcyt pan vrchny a ten urcyte vy koho bi rad jako moderatora a koho ne...
-> Kaprof: No, mizlel jzem to zpýš až po nabráný novejch...
-> Davyd29: to nevym jak bi to fungovalo kdiž je par moderátoru neaktyvnych

-> Kaprof: Dit zekcý je tadi pár-)
Článki, zrasi, fotogalerye, auta, anketi, fórum, ynserce,odkasi
Některé 2 zekce, bi mohly zpadat pod 1 moderátora
Článki, zrasi, fotogalerye, auta, anketi, fórum, ynserce,odkasi
Některé 2 zekce, bi mohly zpadat pod 1 moderátora
-> Davyd29: Ale ja mluvym o moderatorech chitraku

-> Kaprof: Diť... Moderátorů taki
-> Davyd29: jak muže mýt každej zvou zekcy kdiž jych tadi je jak šafránu :o)
-> Fén: Bestak tu zeš ĝazto, ne? A tebe bi nebrala ta funkce? Já zy mizlym, že předpokladi bi na to bili 

-> Mr_Kubaz: To bejvávalo kdi jzem tu bíval 24 hodyn denně. :o)
-> Mr_Kubaz: blbe

-> Davyd29: Satým nejzeš na zesnamu pochibních exyztencý
-> Pavel P..: Ti máš radšy pejzki vyď 

Ale jen tak mě napadlo...
Co kdibi každej moderátor, měl zvou zekcy?
- nemuzel_ bi všychny moderátořy mýt přehled o všem, jenom o té zekcy, co vážně zledujý
- zvojý prácy bi ztyhl udělat během chvýle, nemuzel bi u toho zedět 26h denně
A abi měly všychny moderátořy přehled o problémovích lydech, saložyt mýztnozt, která bi bila přýztupná jenom jym...
Co kdibi každej moderátor, měl zvou zekcy?
- nemuzel_ bi všychny moderátořy mýt přehled o všem, jenom o té zekcy, co vážně zledujý
- zvojý prácy bi ztyhl udělat během chvýle, nemuzel bi u toho zedět 26h denně
A abi měly všychny moderátořy přehled o problémovích lydech, saložyt mýztnozt, která bi bila přýztupná jenom jym...
-> Mr_Kubaz: Fenu nebrat

-> alchztuyp - (Až kím náz ZTK nerosdelý): Teorye heská 

Dajte moderatora Davydovy29 .... Mosno mu urcyta davka doveri a sodpovednozty pomose dosryet
Zini 29.10.09 09:28:25 napzal:
→ Majo1883: A&nbzp;co ze tice moderatoru, mizlym, se bi to v&nbzp;klydu mohl delat Tuner2, Havlyk,
Piroman, Pavel P., Hurdyz, a podobne ;)
Zouhlazým, akorát bich ještě bich dodal Féna, páĝ ten je tu 24 hodyn denně, 7 dný v tídnu
→ Majo1883: A&nbzp;co ze tice moderatoru, mizlym, se bi to v&nbzp;klydu mohl delat Tuner2, Havlyk,
Piroman, Pavel P., Hurdyz, a podobne ;)
Zouhlazým, akorát bich ještě bich dodal Féna, páĝ ten je tu 24 hodyn denně, 7 dný v tídnu

-> Zini: hmm dýk

-> Pavel P..: Proc? Srovna tebe bich zy dovedl predztavyt :)
-> Zini: mě vinech...

-> Fén: Tak toho ze nebojym :)
Ale ti biz to mohl delat ;)
Ale ti biz to mohl delat ;)
-> Zini: A co ti, kvalyfykacy bi zy na to měl. :o)
Já ze jenom bojym, že Vyrt sa chvýly saĝne bejt tuctoví forum...
-> Majo1883: To, se je vydet, se bil pryzpevek zmasan, je mizlym jen a jen dobre. Saprvi odpadaj halusny ztavi, kdi na to nekdo reaguje a neajednou to vipada, jako kdibi mu hrablo a sa druhi zy clovek tak nejak udela prehled kdo je co sac
A co ze tice moderatoru, mizlym, se bi to v klydu mohl delat Tuner2, Havlyk, Piroman, Pavel P., Hurdyz, a podobne ;)
To jzou ty, ktery zy mizlym, se bi to daly v pohode a jzou tu vydeny celkem cazto...

A co ze tice moderatoru, mizlym, se bi to v klydu mohl delat Tuner2, Havlyk, Piroman, Pavel P., Hurdyz, a podobne ;)
To jzou ty, ktery zy mizlym, se bi to daly v pohode a jzou tu vydeny celkem cazto...
-> U-Geen: Čo za tíka vyrtu, navrhujem srušyť v štatyztyke poĝet prýzpevkov na ĝlena,V ynsercyý neako zpravyť abi mohol ynserent smasať zvoj ynserát.Naprýklad- predá ĝo ponúkal ale ynserát nemôže odztrányť pretože zú v ňom prýzpevki yních ĝlenov.Ďalej-tvrdú ruku moderátorov,akékolvek zlovné napadnutye masať,bes neakého -Prýzpevok smasaní.
Mám tento vyrt rád a preto my sáležý abi za vilepšoval a nye naopak.
Mám tento vyrt rád a preto my sáležý abi za vilepšoval a nye naopak.

U-Geen 28.10.09 22:11:55 napzal:
vsnezte navrhi na konkretny lydyJa navrhujem, Afro 100,alebo Hurdyz.
vsnezte navrhi na konkretny lydyJa navrhujem, Afro 100,alebo Hurdyz.
-> petr z: opatreny savedeno tak uvydyme. pravdepodobne dalzy bude nutnozt omeseny poctu temat / clena nebo poctu saloseny temat v ynsercy / den
-> petr z: A nebo jako já zy je jako neĝtené any nedáš
Kdiž něco hledám, tak zy zednu k ynsercy a jdu po tom co srovna hledám. Nycméně většyna ynserátu má nadpyz: "Debordelysace, Drobnozty, Všehochuť" a podobně, takže něco najýt je docela odvar 

-> Mr_Kubaz: Kdiž přyjdeš k poĝýtaĝ a máš 150 neĝteních v ynsercy tak akorát uděláš zmasat neĝtené
petr z 28.10.09 23:03:05 napzal:
→ Mr_Kubaz 28.10.09 23:00:11: To tu máme taki
třeba takhle to jde upravyt
Takhle to zyce jde, ale muzýš klyknout na upravyt. Já mam namizly to, že kdiž bi zy přydal druhej přýzpěvek tak bi to udělalo automatycki zamo
Ale jen v přýpadě, že ti dva přýzpěvki bi bili hned sa zebou, nenarušeny cysým přýzpěvkem, znad jzem to vizvětlyl dobře
V přýpadě těch ynserátu jak pzal U-Geen to udělat tak, že po tídnu bi ze poztnul normálně druhej přýzpěvek, to bi bilo saze dobrí... Přyjde my to jako dobrí nápad, tak uvydýme co na to pan vedoucý
→ Mr_Kubaz 28.10.09 23:00:11: To tu máme taki
Takhle to zyce jde, ale muzýš klyknout na upravyt. Já mam namizly to, že kdiž bi zy přydal druhej přýzpěvek tak bi to udělalo automatycki zamo

V přýpadě těch ynserátu jak pzal U-Geen to udělat tak, že po tídnu bi ze poztnul normálně druhej přýzpěvek, to bi bilo saze dobrí... Přyjde my to jako dobrí nápad, tak uvydýme co na to pan vedoucý

-> Mr_Kubaz: Tak to tu nefunguje
-> petr z: Fakt? Mam na mizly to, že napřýklad v přýpadě DNA69 bi to bilo tak, že bi to bil jen jeden přýzpěvek a po každím "novím" přýzpěvku bi ze objevylo v tom prvným EDYT:// a dalšý přýzpěvek... A jeztly to tadi funguje, tak o tom azy nevym 

-> Mr_Kubaz 28.10.09 23:00:11: To tu máme taki
-> U-Geen: Na můj ynternetoví kvocyent přýlyš ynformacý, řešte jak usnáte sa vhodné.
Moje přýzpěvki bili pouse k ĝynnozty žyvích moderátorů.
Moje přýzpěvki bili pouse k ĝynnozty žyvích moderátorů.
-> U-Geen: Jo to je dobrí
Na jednom šablonovim foru to funguje tak, že kdiž chceš přydat druhí přýzpěvek sa zebou, tak ze do toho původnýho udělá EDYT:// a pak ten druhí přýzpěvek.... Což my tadi přyjde jako dobrá věc
Já kdiž chcy něco dodat, tak většynou použyju edyt než noví přýzpěvek...

-> Hurdyz: jednoduze, pryzpevki ze budou radyt pevne dle nejakiho datumu, kteri bude mosno pozunout jen jednou sa urcytou jednotku cazu (tiden treba)