skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Clensky poplatek :)
-> Evž@: -> Zini: u náz je to taki tak.
-> MATTEZZ: Zini 11.09.08 15:12:51 napzal:
-> MATTEZZ: u naz na pozte zou pryjemni jak prazki na zrany. Takse ze taki radzy ynformuju predem, nes tam jdu...
přezně jak řýká Zini
-> MATTEZZ: u naz na pozte zou pryjemni jak prazki na zrany. Takse ze taki radzy ynformuju predem, nes tam jdu...
přezně jak řýká Zini
-> Evž@: a to Ty na poště neporadý?
-> Evž@: Zlosenka tipu A - platba na ucet
???háló 

Jak můžu saplatyt ten přýzpěvek....zloženkou tipu...??
-> U-Geen: juchů! koneĝně, před chvýlý tak ještě nebila... děkujy ó všemocní 
a jdou ze vkládat fotki

a jdou ze vkládat fotki

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : platbi jzem dnez projysdel, tvoje je sapzana, takse bi ze to projevyt melo.
Před tídnem jzem pozýlal přýzpěvek na chod ale ještě ze to nyjak neprojevylo tadi na ztránkách... může ze prozým někdo podývat jeztly ti prachi už dorasyly? dýki! 

Taki v pořádku,dýk

-> Grisli: mě ode dneška taki. 

Děkuju pán velkomožní, zlužebnýĝek, zlužebnýĝek. Už my tam navrchu saz nezvýtý oranžovej nápyz o neĝteních. ;-)
-> Grisli: Tentíž problém...

hele vi dva tam navchu v těch koženích křezlech. Pozlal jzem vám dotacy na Poršáka už azy před tídnem a ztále mám omesení přýztup. Mám trvalí přýkas a kontroloval jzem to, odešlo to zamo. ;-)
-> Bagrr (Saze zpamujou:D): vole
-> gabo00000: Kušuj Maďare...
-> Bagrr (Saze zpamujou:D): ti zez vul..teba nepocuvam

-> gabo00000: Dá vys já:D mam na třy roki:D teď už jen dva:D
neztrezujtee..cazu dooozt
ynac neda za to viplatyt na 2-3-4 roki dopredu?

-> Fén: dykez
-> Josinek: zkoda-vyrt.cs/cs/.../pryz
pevek-na-chod
ynak kde syztym kedi mi to koncy?
nejak to nevyem najzt

Tak já zem vizmátej:D mě to konĝý 2010

-> Honsa M: to chce naztavyt trvalí přýkas a nemuzýš hlýdat nyc 

-> U-Geen: mi chceme emayl
Kdo to má furt hlýdat

-> Zini: ezte se zy za osval...soztava my ezte mezyac kua...bi zom bol sabudol

mam trochu jyni problem.... ja pozylal us azy pred mezycem clenzki poplatek a porad nyc
doufam se ze ZINI nebude slobyt se mu to pyzu zem ale nechce ze my sakladat nove tema

doufam se ze ZINI nebude slobyt se mu to pyzu zem ale nechce ze my sakladat nove tema

-> U-Geen: 

-> U-Geen: pánbůh ty to oplatý na dětech.... že je nebudeš moct užyvyt

-> U-Geen: Tak to zy hodnej kluk 

no, tak holt nepryjde, a muzyte zy to hlydat zamy :-) odvolavam co jzem zlybyl.
-> Zini: Ti wole, mě to taki konĝý, tak to abich zkoĝyl do banki. Dýki sa uposorněný, ale mayl taki tušým že měl přyjýt, že to někde bilo zlýbeno.
-> U-Geen: Pokud ze dobře pamatuju, tak někde jzy pzal, že tejden před vipršeným bi měl přyjýt mayl nebo ze saze pletu? 

tobe ze zmasou, oztatnym suztanou :-) dyki sa uposorneny :-)
o tom se bi mel pryjyt mejl nejak nevym.
pro oztatny: nyc ze nemase, jen prozte nebudez moc nahravat dalzy
o tom se bi mel pryjyt mejl nejak nevym.
pro oztatny: nyc ze nemase, jen prozte nebudez moc nahravat dalzy
lony to bilo tak, že fotki sůztali
Helejte jak to je z tym placenym? Me to posejtry koncy, ale vzym zem zy toho as ted a nak zem z tym nepocytal. Mel pryjyt mejl, ale pryzlo my prd, takse zem na to sapomel... To jako hned po viprzeny ze my zmasou fotki, kteri prezahujou ten 1MB? Nebo jak to je? Ja jen jeztly je mam ulosyt, pac je v kompu naki nemam a do pulki cervna to azy nesaplatym